הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון B&c

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
הי. אחרי חיטוב ארוך של 4 חודשים ודיאטת דל פחמימה. מתכנן לעשות בלאסט אנד קרוז קליל.מבקש חוות דעת על החומרים ועל התזמון. לא על שום פרמטר נוסף

blast
500 1-10 test e
Deca 1-8 300
1-6 epistan
Proviron 50mg

מחולק לשתי זריקות בשבוע
Cruise
250 test e מחולק לשתי זריקות בשבוע למשך 5שבועות.
Blast 2
Test prop 250 e3d 1-8
Tren a 150 e3d 1-6
Anavar 50mg or t ball 1-6
Proviron 50mg
Blast pct לפי הספר כולל כלומיד ומחזיק ארימדקס בצד כחודש אחרי זריקה אחרונה.
הערות ושיפורים יתקבלו בברכה

אהלן , הייתי ממליץ לך להוסיף פיוריגון או בשמו האחר מנופיור או גונל אף , שהם אותה משפחה . מה שיכול לעזור לך הרבה מאוד מהתרופה הזו ב PCT ההתאוששות שלך תיהיה מהירה מאוד .

• פותח/ת השרשור
אהלן , הייתי ממליץ לך להוסיף פיוריגון או בשמו האחר מנופיור או גונל אף , שהם אותה משפחה . מה שיכול לעזור לך הרבה מאוד מהתרופה הזו ב PCT ההתאוששות שלך תיהיה מהירה מאוד .
הי. לא שמעתי על התרופה שציינת...

• פותח/ת השרשור
מה הנתונים שלך?
מה מטרת כל בלאסט ובלאסט?
מה לגבי פרגניל במהלך הסייקלים?
גובה 1.78
גיל 36
משקל 87(בתקווה להיות83 עוד חודשיים)
בעבר עשית מיני סייקל של 250 אנתת שלא צלח במשימתו.
פרגניל באמצע הסייקלים נראה לי מיותר ..בסוף אעשה בלאסט פרגניל ו power pct.

מטרת הבלאסט הראשון הוא כמובן מסה(חשבתי שזה ברור שדחפתי דקה ארוך לבלאסט) ואחריו בלאסט חיטוב.
אנסה לעלות כמה שיותר בשריר בהתחלה וכמה שפחות שומן(נטיה להשמין).ונקווה שהטרן בחיטוב משולב עם דל פחמימה יגמור או יעלים את השומן שנצבר בזמן הסייקלים.

לגבי בלאסט ראשון:
1. מינון הננדרולון הארוך נמוך מידי. תריץ 400.
2. אפיסטן אוראלי חלש יחסית ולא תפיק ממנו הרבה. המה גם שאתה משתמש בננדרולון ארוך. אם כבר אוראלי, אז משהו בסגנון של דיבול/אנאדרול/מתיל סטנבולון
לגבי בלאסט שני:
1. מינון האנאבר נמוך מידי. בלי קשר לזאת, לא הייתי ממליץ לשלבו. וינסטרול יכול להיות תחליף ראוי יותר.
2. תדירות זרקה עדיפה של פרופ וטרן קצר היא כל יומיים ולא שלושה.

לגבי פרגניל - בהחלט נחוץ להשתמש לאורך כל הסייקל. אל תטעה לחשוב שמתכונת בלאסט וקרוז מורידה מהאחריות לשלב פרגניל לאורך כל התהליך, כולל הקרוז. באם כבר, בבלאסט הראשון ובקרוז יהיה מספיק 500iu שבועי. בבלאסט השני תעלה מינון ל-1000iu שבועי. בסוף התהליך בצע בלאסט פרגניל כמתוכנן, ו-PCT סטנדרטי. אין מקום לשלב דקהפפטיל (טריפטורלין).

• פותח/ת השרשור
לגבי בלאסט ראשון:
1. מינון הננדרולון הארוך נמוך מידי. תריץ 400.
2. אפיסטן אוראלי חלש יחסית ולא תפיק ממנו הרבה. המה גם שאתה משתמש בננדרולון ארוך. אם כבר אוראלי, אז משהו בסגנון של דיבול/אנאדרול/מתיל סטנבולון
לגבי בלאסט שני:
1. מינון האנאבר נמוך מידי. בלי קשר לזאת, לא הייתי ממליץ לשלבו. וינסטרול יכול להיות תחליף ראוי יותר.
2. תדירות זרקה עדיפה של פרופ וטרן קצר היא כל יומיים ולא שלושה.

לגבי פרגניל - בהחלט נחוץ להשתמש לאורך כל הסייקל. אל תטעה לחשוב שמתכונת בלאסט וקרוז מורידה מהאחריות לשלב פרגניל לאורך כל התהליך, כולל הקרוז. באם כבר, בבלאסט הראשון ובקרוז יהיה מספיק 500iu שבועי. בבלאסט השני תעלה מינון ל-1000iu שבועי. בסוף התהליך בצע בלאסט פרגניל כמתוכנן, ו-PCT סטנדרטי. אין מקום לשלב דקהפפטיל (טריפטורלין).
מקבל את התיקון למרות ש..
1.יחס הדקה והטסט לא מאוזן כל כך ואני לא מתכוון לעלות את הטסט..
2.מחליף אפיסטן בmsten.
3. מחליף את האנאבר ב טי בול
4.משנה תדירות זריקות למה שכתבת ומכניס את הפרגניל ל500 שבועי.

תודה על השיפצור לסייקל. הרבה גם למדתי מהלוג שלך. ממליץ על אימונים מסוימים לבלאסט הראשון והשני? מתכוון לנסות gvt..

מקבל את התיקון למרות ש..
1.יחס הדקה והטסט לא מאוזן כל כך ואני לא מתכוון לעלות את הטסט..
2.מחליף אפיסטן בmsten.
3. מחליף את האנאבר ב טי בול
4.משנה תדירות זריקות למה שכתבת ומכניס את הפרגניל ל500 שבועי.

תודה על השיפצור לסייקל. הרבה גם למדתי מהלוג שלך. ממליץ על אימונים מסוימים לבלאסט הראשון והשני? מתכוון לנסות gvt..
1.לא מאוזן על הנייר. בפועל יכול לעבוד מצויין. עובד מצויין להרבה שהריצו מינון כזה. אם תרגיש ירידה בליבידו תוכל להוסיף מעט טסט. בכל מקרה מינון נמוך מ-400mg לננדרולון ארוך לא כדאי בסייקל.
2. בחירה מצויינת
3. טיבול עלול להעיב מעט על החיטוב מבחינת מראה נוזלי. העדיפות היא לויניסטרול, או שאם כבר הצטיידת, אז העבר את האפיסטן לבלאסט השני.
4. יפה. שים לב שבבלאסט השני זה עולה ל-1000iu

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית