הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב לאחר סייקל מסה

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
היי חברים סיימתי סייקל מסה טסט אנטט ודיאנבול סייקל ראשן. כרגע בניקוי כמה זמן לאחר הניקוי אני יכל להתחיל סייקל לקחת אפידרין וקפאין או קלן ?והעם התוצאות של אפידרין וקפאין או קלן הם משמעותיות כמובן שעם תפריט ואירובי מלא

מה שציינת הם לא סטרואידים. אתה יכול להיכנס לחיטוב ולהשתמש בהם, זה לא בעיה. כמה התוצאות משמעותיות? ובכן תלוי בך מבחינת תזונה ואימונים. קלן הוא העדיף מבין שורפי השומן שציינת. קפאין עשוי לעזור במרץ, אך אין לו תכונות ישירות של שריפת שומן

• פותח/ת השרשור
בסייקל חיטוב עם סטרואידים כמו טסט פרופ ווינסטרול יש ירידה במשקל ובגודל או ההפך? ועם אני ירצה להכנס לסייקל חיטוב כזה כמה זמן הפסקה אחרי הניקוי שאני עושה עכשיו לבינו?

בסייקל חיטוב עם סטרואידים כמו טסט פרופ ווינסטרול יש ירידה במשקל ובגודל או ההפך? ועם אני ירצה להכנס לסייקל חיטוב כזה כמה זמן הפסקה אחרי הניקוי שאני עושה עכשיו לבינו?
אחרי סייקל מסה טוב עדיף כמובן להכנס לסייקל חיטוב בשביל לשמר את המסה שצברת..
אתה יכול להכנס לסייקל ברגע שהבדיקות דם מראות שכל המדדים חזרו לנורמה.
יש שאומרים שבלי שום קשר, צריך לנוח את משך הזמן שהסייקל ארך+הפיסיטי.

הכנס סטרואידים למשווה תהפוך את החיטוב לאיכותי יותר, זה ברור.
תמיד בחיטוב תהיה ירידה במשקל. השאלה מה יורד? חיטוב איכותי ונכון יביא אותך לירידה מקסימלית בשומן ונוזלים ומינימלית בשריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית