גם אם כן, אני עדיין אמליץ לא לרדת כרגע במשקל אלא להעלות במסת השריר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אם כן, אני עדיין אמליץ לא לרדת כרגע במשקל אלא להעלות במסת השריר
לא ממש מבין. ירידה ל-65 ק"ג לא תתן לך כמעט שום הבדל ויזואלי, לכן זה דיי ביזבוז זמןכן. אני מקבל את זה. אבל החלטתי להמשיך לחטב עד שאגיע בחזרה למשקל 65 ק"ג. ככה אני אוכל לעשות מסה ארוכה וגם ככה יהיה לי פחות פחד פסיכולוגי, אתה מבין?
לא, שריפת השומן מגיעה מהורדה בסך הקלורי/הגדלת הגרעון הקלוריאולי זה נוזלים אבל לדעתי זה שריפת שומן שנובעת מהפחתת פחמימות והעלאת שומן וחלבון. הגיוני?
לא ממש מבין. ירידה ל-65 ק"ג לא תתן לך כמעט שום הבדל ויזואלי, לכן זה דיי ביזבוז זמן
לא, שריפת השומן מגיעה מהורדה בסך הקלורי/הגדלת הגרעון הקלורי
שאם תרד ל-65, לפחות 50% מזה יהיה נוזלים. משמע אין הבדלאבל אני כרגע שוקל 69 ק"ג. זה הבדל.
אם יש פחות קלוריות בתפריט היומי אז אתה תרד יותר במשקל (בד"כ). עד אחוז שומן מסויים ונכון לעכשיו, זה לא משנה מאיפה יגיעו הקלוריות (בטווח ההגיון הבריא. לאכול 100% פחמימה או שומן זה לא הגיון בריא).נו, אבל יוצא שאם מורידים פחמימות, למרות שאני מעלה בשומן ובחלבון יוצא שאני אוכל פחות קלוריות כי ככה אני שבע יותר לזמן ארוך, וכי פחמימות בד"כ שואבות יותר קלוריות בארוחות לאדם הממוצע. ככה לפחות הבנתי מדיונים פה בפורום על פליאו ודל פחמימה, וגם מהמאמרים בנושא שבאתר.
שאם תרד ל-65, לפחות 50% מזה יהיה נוזלים. משמע אין הבדל
אם יש פחות קלוריות בתפריט היומי אז אתה תרד יותר במשקל (בד"כ). עד אחוז שומן מסויים ונכון לעכשיו, זה לא משנה מאיפה יגיעו הקלוריות (בטווח ההגיון הבריא. לאכול 100% פחמימה או שומן זה לא הגיון בריא).
עדיף לפתור קודם את הבעיות הפסיכולוגיות לפני שמתחילים להעלות במסת השריר. אתה תעלה ל 67 לערך ישר לאחר שתסיים את החיטוב כביכול ותעלה תוך כמה שבועות חזרה למשקל שממנו התחלת כרגע, מה שלא יתרום דבר מבחינה ויזואלית למסת השריר שכיבכול תצבור (כי אתה תרצה שוב לרדת ל-65 כשתגיע ל-69 וזה לא יעיל).זה עדיין חשוב לי מבחינה פסיכולוגית.
משתנה מאדם לאדם. לרוב חלבון ושומן ישיביעו יותר, אבל זה דיי אינדבידואליאבל האם זה נכון שככל שיש יותר חלבון ושומן, ופחות פחמימות - כך שבעים יותר?
עדיף לפתור קודם את הבעיות הפסיכולוגיות לפני שמתחילים להעלות במסת השריר. אתה תעלה ל 67 לערך ישר לאחר שתסיים את החיטוב כביכול ותעלה תוך כמה שבועות חזרה למשקל שממנו התחלת כרגע, מה שלא יתרום דבר מבחינה ויזואלית למסת השריר שכיבכול תצבור (כי אתה תרצה שוב לרדת ל-65 כשתגיע ל-69 וזה לא יעיל).