הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כתפיים וחזה בתוכנית AB

• פותח/ת השרשור Ido.T
  • פורסם בתאריך

Ido.T

משתמש מתחיל
206
48
נק' מוניטין:
43
206
48
מקריאה באינטרנט עלו לי כמה שאלות בקשר ל2 קבוצות השרירים הנ"ל, אני עובד בתוכנית AB (אל תציעו SS, הרצתי אותה 3 חודשים היו כל מיני בעיות וכרגע אני מרוצה ממשקלי העבודה) עובד "כבד" במורכבים (3X5) עלייה שבועית במשקלי עבודה.
עד עכשיו עבדתי בפיצול הבא:
חזה רגליים אחורית
גב כתפיים קדמית
כאשר האימונים נראים כך AXBAXB, קראתי באינטרנט שלאמן כתפיים יום אחרי חזה יכול להיות מסוכן ולא בריא להתאוששות של הכתפיים (יש בזה הגיון) מצד שני אם אני מבצע חזה וכתפיים באותו אימון אני אגיע למצב של 3 לחיצות באימון אחד (בנץ', חזה עליון ופרס).
האם יש בעיה ב3 לחיצות באותו אימון? (רוטציה בין הבנץ' לפרס, אימון אחד בנץ' כבד אימון שני פרס כבד.)
האם אימון חזה יום אחרי כתפיים מהווה סיכון גבוה לכתפיים?

אני לא חושב שיש סיכון גבוה מדי באימון של כתפיים אחרי אימון של חזה, אך בהחלט תהיה בעיה של התאוששות בסופו של דבר מה שיגרום לתקיעה במשקלי העבודה או אפילו בשלב מאוחר יותר ירידה.
אישית הייתי עושה חזה וכתפיים באותו אימון אך עושה רוטציה בין העצימות של הבנץ' והפרס.
אימון אחד עצימות בבנץ ונפח גבוה יותר בפרס ואימון שני הפוך.
מניסיון אחרי שהפכתי את זה לסדר כזה הייתה עלייה ניכרת בבנץ'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית