הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על סייקל חיטוב (סייקל שני בכללי)

• פותח/ת השרשור AntonB
  • פורסם בתאריך

AntonB

משתמש מתחיל
94
33
נק' מוניטין:
33
94
33
חג שמח לכולם
רוצה להתחיל סייקל חיטוב בקרוב, עבר יותר מחצי שנה מהסייקל הקודם (טסט 500 שבועי + דיבול ) PCT לפי הפרוטוקול הרשום
כמה שאלות:
1. האם זה קריטי לחלק את הפרגניל לשני זריקות בשבוע, או שאפשר פעם אחת בשבוע את כל 450UI?
והאם אפשר להתחיל עם הפרגניל כבר בשבוע הראשון?
2. אילו אוראליים רצוי לשלב עם הטסט לחיטוב? האם קלן יהיה אפקטיבי או שיש חומרים טובים יותר?
3. במקרה ולא יצא לי להזמין מים בקטריו מוכנים האם זה הבנזיל אלכוהול שמדברים עליו פה:
תמונה:
http://oi68.tinypic.com/2gvjz8g.jpg
פרטים:
Specification:
Certfied Food Grade

Meets BSEN 13194:2000

Conforms to BP/EP/USP/DAB/BP Food/US FCC/EU260

Minimum Assay: >99.85% w/w
Molecular Formula: CH3COOH
Molecular Weight: 60.05
Freezing Point: 16.35 deg C
Colour: <5HU
Non-Volatile Matter: <0.003% w/w
Permanganate Time: min 2 hours

ובבית מרקחת אילו מים אני צריך לרכוש כדי להערבב איתם את הבנזיל אלכוהול?

תודה מראש.

1- עדיף לחלק לשתי זריקות בשבוע כדי לשמור על רמות יציבות יותר. שים לב שמינון שבועי הוא 500iu ולא 450.
צריך לתזמן את התחלת לקיחת הפרגניל בהתאם לחומרים שאתה לוקח. אם אתה תשתמש בחומרים קצרים אז צריך להתחיל לפרגנל מהשבוע הראשון/שני.

2- לא חייב לקחת בכלל אוראליים בחיטוב, אבל אם כבר אז יש עדיפות לאוראליים יבשים. אתה יכול לקחת חומרים כמו סופרדרול, וויניסטרול או msten.
תמנע מלשלב חומרים כמו דיבול או אנאדרול, הם מעלים המון בנוזלים התת עוריים שמטשטשים את החיטובים שאתה תרצה לראות.
קלן אתה יכול לשלב, אבל הוא לא סטרואיד.

3- מה ששלחת בקישור זה בנזיל אלכוהול. בבית מרקחת תקנה מים סטריליים.

חג שמח לכולם
רוצה להתחיל סייקל חיטוב בקרוב, עבר יותר מחצי שנה מהסייקל הקודם (טסט 500 שבועי + דיבול ) PCT לפי הפרוטוקול הרשום
כמה שאלות:
1. האם זה קריטי לחלק את הפרגניל לשני זריקות בשבוע, או שאפשר פעם אחת בשבוע את כל 450UI?
והאם אפשר להתחיל עם הפרגניל כבר בשבוע הראשון?
2. אילו אוראליים רצוי לשלב עם הטסט לחיטוב? האם קלן יהיה אפקטיבי או שיש חומרים טובים יותר?
3. במקרה ולא יצא לי להזמין מים בקטריו מוכנים האם זה הבנזיל אלכוהול שמדברים עליו פה:
תמונה:
http://oi68.tinypic.com/2gvjz8g.jpg
פרטים:
Specification:
Certfied Food Grade

Meets BSEN 13194:2000

Conforms to BP/EP/USP/DAB/BP Food/US FCC/EU260

Minimum Assay: >99.85% w/w
Molecular Formula: CH3COOH
Molecular Weight: 60.05
Freezing Point: 16.35 deg C
Colour: <5HU
Non-Volatile Matter: <0.003% w/w
Permanganate Time: min 2 hours

ובבית מרקחת אילו מים אני צריך לרכוש כדי להערבב איתם את הבנזיל אלכוהול?

תודה מראש.
1. עדיף לחלק את הזריקה לפעמיים בשבוע, בשל זמן מחצית החיים של פרגניל (4-5 ימים).
תחילת השימוש בפרגניל תלויה בתחילת הפוטנציאל לאטרופיה באשכים. האסטר המחובר לסטרואידים הוא זה שיקבע את תזמון תחילת השימוש.
לא ציינת באיזה חומרים אתה משתמש.
2. קלן הוא לא סטרואיד, למרות שהוא אוראלי. באם כוונתך היא להמלצה לסטרואיד אוראלי, אזי המועדף והנפוץ ביותר לחיטוב הוא וינסטרול. הסטרואיד מצטיין בתוכונות כמו העלאת הואסקולריות, מתן מראה מוצק ויבש בגוף ותרומה למערכת הקרדיו-ואסקולרית
3. כן. ובבית מרקחת בקש מים סטריליים להזרקה

• פותח/ת השרשור
בהמשך לאשכול, אין צורך לפתוח חדש לדעתי לכן מקפיץ:
לא מצאתי הרבה מידע על ווינסטרול, מה המינון שצריך לצרוך ולאיזה תקופה מקסימלית? אם זה באוראלי ואם זה בזריקה...
הסייקל לדעתי יהיה כ12 שבועות עם אנטט רפואי, באיזה שלב לשלב את הווינסטרול?
האם יש צורך בפרווירון, אם כן מה המינון?
ושאלה אחרונה, 20 יום אחרי זריקת הטסט האחרונה להתחיל PCT כלומיד+טמוקסיפן, כמה ימים לפני הPCT לסיים עם הפרגניל?

שוב תודה על התשובות, רוצה להיות מוכן כמה שיותר לפני שאני מתחיל.
אם זה חשוב הנתונים הם:
170 גובה
88 משקל
16-14 אחוז שומן.

בהמשך לאשכול, אין צורך לפתוח חדש לדעתי לכן מקפיץ:
לא מצאתי הרבה מידע על ווינסטרול, מה המינון שצריך לצרוך ולאיזה תקופה מקסימלית? אם זה באוראלי ואם זה בזריקה...
הסייקל לדעתי יהיה כ12 שבועות עם אנטט רפואי, באיזה שלב לשלב את הווינסטרול?
האם יש צורך בפרווירון, אם כן מה המינון?
ושאלה אחרונה, 20 יום אחרי זריקת הטסט האחרונה להתחיל PCT כלומיד+טמוקסיפן, כמה ימים לפני הPCT לסיים עם הפרגניל?

שוב תודה על התשובות, רוצה להיות מוכן כמה שיותר לפני שאני מתחיל.
אם זה חשוב הנתונים הם:
170 גובה
88 משקל
16-14 אחוז שומן.
1. וינסטרול - 50mg ליום ל-5 עד 6 שבועות. העדיפות להריצו בסוף הסייקל כ"פיניש" אחרון.
2. אין צורך בפרווירון.
3. סיים עם הפרגניל כשבוע לפני תחילת הPCT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית