הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Vpn ושירותים שלא נתמכים בארץ

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
שלום,
יש כל מיני שירותים שלא נתמכים בישראל, לדוגמא SPOTIFY.
ומחיפוש קליל באינטרנט ראיתי שהדרך לעקוף את זה היא שירותים של החלפת IP - VPN
השאלה שלי היא האם האתרים\תוכנות האלה בעצם יכולות לשאוב את המידע שחיפשתי בעבר ומידע שאני מחפש תחת החלפת הIP?
אני משער שהתשובה היא בוודאות כן לשנייה, הראשונה אני לא בטוח.
בכל מקרה, האם יש שירותים כאלה בטוחים? וחינמיים?
כי אם אני צריך אותם בדיוק בשביל דקה של LOGIN או הורדה של תוכנה אני מעדיף לא לשלם ..
אם יש פתרונות אחרים אשמח לשמוע.

חינמיים יש, בטוחים זה עניין של הגדרה.

הנה טיפ לחיים בשבילך - אף חברה בעולם לא עובדת בחינם. אם אתה לא משלם על המוצר שלהם אז כנראה שאתה המוצר.
אתה מוזמן לחשוב לבד איך חברה שרואה את הווב טראפיק שלך יכולה לעשות מזה כסף.

ולצורך העניין, ברוב המקרים שנתקלתי אתה צריך חיבור רצוף דרך ה-VPN כדי לעקוף מגבלות אזוריות. Spotify הוא אולי אחד המקרים הבודדים שבהם אתה יכול להתחבר לשניה עם VPN כדי לאשר את החשבון שלך לתקופת זמן מסוימת (שבועיים, אם אני זוכר נכון) ואז להתחבר כרגיל.

• פותח/ת השרשור
חינמיים יש, בטוחים זה עניין של הגדרה.

הנה טיפ לחיים בשבילך - אף חברה בעולם לא עובדת בחינם. אם אתה לא משלם על המוצר שלהם אז כנראה שאתה המוצר.
אתה מוזמן לחשוב לבד איך חברה שרואה את הווב טראפיק שלך יכולה לעשות מזה כסף.

ולצורך העניין, ברוב המקרים שנתקלתי אתה צריך חיבור רצוף דרך ה-VPN כדי לעקוף מגבלות אזוריות. Spotify הוא אולי אחד המקרים הבודדים שבהם אתה יכול להתחבר לשניה עם VPN כדי לאשר את החשבון שלך לתקופת זמן מסוימת (שבועיים, אם אני זוכר נכון) ואז להתחבר כרגיל.
בדיוק מה שחשבתי.
לכן, לדוגמא ואני צריך לספוטופי וזה לדקה. האם החינמיים רואים את הווב טראפיק שלי באותו רגע נתון או איכשהו בעלי גישה לעבר או במידה ואני סגרתי או מחקתי את האפליקציה שלהם.
כי אם זה רק לרגע הנתון - המקסימום שיראו זה את הסיסמא למשתמש שעשיתי .

Tunnel Bear
נוחה וקלה לשימוש,אני משתמש בה בשביל להתחבר לספוטיפיי
שים לב שאתה צריך לשנות בהגדות בספוטיפיי את המדינה שלך לאותה מדינה שאתה מתחבר אליה אחרת החשבון יחסם.

כן הם יכולות לשאוב מידע.
יש חברות ששומרות לוגים במידה וידרש מהם להציג אותו בצו משפטי,ואז הכל בטל.

אבל אם נסתכל על זה בצורה ריאלית, נגיע למסקנה שלחברה עם מליון לקוחות מעניין את הביצה שאתה רואה פורנו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית