הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט סולו בסייקל חיטוב.

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
בכללי אני שנים מתאמן טבעי, הייתי שמן מאוד רזיתי, חשבתי שזה היה החלק הקשה הבנתי בסוף שזה בכלל לא, אני תקוע כבר שנתיים + יורד שומן שריר ביחד, עולה שריר (אחלה עליות יש לי) אבל לא נקי בכלל, קיצור אחרי הרבה מחשבה אריץ סייקל ראשון טסט סולו 8-10 שבועות, גם החברה באתר יעצו לי בנושא, חשבתי כי אני עכשיו על % שומן גבוה להריץ את הסייקל תוך כדי חיטוב לקיץ, לשמירת שריר,כוח, וגם לנסות ולדעת מזה חומר, למרות שהרבה מאמנים אמרו לי שכדאי ללכת על סייקל לעליה ואח"כ לחטב, נא לקחת בחשבון שאני לא אופי של ענק, למרות הגובה 192 ס"מ ותצורה הגוף שלי מתאימה להיות 120 קילו שריר.
אפשר את דעתכם, אשמח לדעת מנוסים.

תודה מראש,
@Tom
@Daniel Barack .

כסייקל ראשון עם טסט עדיף לבצע למטרות מאסה
בצע חיטוב ללא חומרים
לאחר שתגיע לאחוז שומן טוב (לפחות 15 ומטה) יהיה לך כדאי

• פותח/ת השרשור
כסייקל ראשון עם טסט עדיף לבצע למטרות מאסה
בצע חיטוב ללא חומרים
לאחר שתגיע לאחוז שומן טוב (לפחות 15 ומטה) יהיה לך כדאי
זהגיוני ביותר משאמרת, אבל בשביל כוח, ולנסות את החומר, לא מומלץ? לא יעזור לקצת עליה, ולחטב בקלות יותר?

רק אני לא הבנתי את הכתיבה שלך?
"תקוע שנתיים +, יורד בשומן עולה בשריר אבל לא נקי"
איך מצב כזה יתכן בכלל? אתה עולה לא נקי אבל יורד בשומן? אתה סותר את עצמך או שלא הבנתי.

זהגיוני ביותר משאמרת, אבל בשביל כוח, ולנסות את החומר, לא מומלץ? לא יעזור לקצת עליה, ולחטב בקלות יותר?
גם אם מדובר בעליה בכוח במטרה ראשית, פוטנציאל הארומטיזציה עקב אחוז השומן הגבוה אינו מכפר על המצב. כך או כך, כדאי להתחיל סייקל לכל מטרה שהיא באחוז שומן נמוך ככל שניתן

לא הבנת, אם אני מחטב אני יורד גם את השריר, וההפך אם אני עולה עולה גם ה% שומן בטירוף, כנראה כי הייתי שמן.
הצעות?
זה כבר קשור לידע וההבנה שלך בתזונה ואימונים. סייקל לא יפתור או יסדר לך יותר התקדמות אידיאלית, כאשר הבסיס לא בנוי טוב מבחינת ידע על כל רבדיו

• פותח/ת השרשור
זה כבר קשור לידע וההבנה שלך בתזונה ואימונים. סייקל לא יפתור או יסדר לך יותר התקדמות אידיאלית, כאשר הבסיס לא בנוי טוב מבחינת ידע על כל רבדיו
זהיה הסבר לשאלה שלו, לא שאלה ששאלתי.

לגבי משכתבת סייקל בהחלט יתן כוח, השאלה אם זה נותן קצת עליה בחיטוב, כוח, וניסיון או לא.

זהיה הסבר לשאלה שלו, לא שאלה ששאלתי.

לגבי משכתבת סייקל בהחלט יתן כוח, השאלה אם זה נותן קצת עליה בחיטוב, כוח, וניסיון או לא.
עליה בכוח או חיטוב תהיה אך ורק כנגזרת של התזונה שלך
מאזן קלורי נייטרלי או חיובי יביא לשיפור בכוח
מאזן שלילי יביא בעיתו לחיטוב

סייקל באחוז גבוהה גורר איתו עוד תופעות לוואי. חוץ מזה שתראה כמו בלון בקיץ.
אנשים שמריצים חומרים ומגיעים לאחוזים גבוהים פשוט בזבוז כסף. זה תחביב לטווח ארוך אין מה למהר

• פותח/ת השרשור
אסביר שוב,
אם אחטב ואקח טסט ל 8-10 שבועות, אתחטב עם כוח? אעלה קצת תוך כדי? אשמור שריר לפחות.. זהרעיון.
אתם עונים לא נכון.

אסביר שוב,
אם אחטב ואקח טסט ל 8-10 שבועות, אתחטב עם כוח? אעלה קצת תוך כדי? אשמור שריר לפחות.. זהרעיון.
אתם עונים לא נכון.
ביצוע סייקל חיטוב אכן יעזור לך לשמור על כוח ומאסת שריר. זה לא אומר שאפשר לאבד מהם, בעיקר מבחינת הכוח.
קיבלת תשובה.
עכשיו אתה צריך לחשוב האם שווה לך להיכנס לסייקל רק כדי לשמור על מאסת שריר וכוח במידה מסויימת, ולהסתכן ביותר תופעות לוואי. אם כן - לך על זה. אם לא - כמו שאמרתי, בצע חיטוב טבעי לאחוז שומן סביר, ולאחריו בצע סייקל מאסה

קוראים לזה recomposition
12 שבועות 250 מג לשבוע
אוכל - 80 פחמימה מבטטה אחרי אימון
5 ארוחות של 50גרם חלבון ו3 כדורי אומגה 3 בכל ארוחה בחלון של12 שעות - אם אתה בוחר להשתגע אפשר גם חלון קטן יותר.
שום שומן נוסף.
אם אתה על % שומן ממש גבוה אתה תרד בשומן ותעלה בשריר.
אם אתה מתחת ל15 תחטב ככה עד 10-12 % ואז תעלה מינון ל500 מג טסט ותמשוך ל16 שבועות סהכ .

כעקרון Recomp זה מאזן נייטרלי אבל אם על אחוז שומן גבוה אפשר גם בשלילי לעלות בשריר ולרדת בשומן.

קוראים לזה recomposition
12 שבועות 250 מג לשבוע
אוכל - 80 פחמימה מבטטה אחרי אימון
5 ארוחות של 50גרם חלבון ו3 כדורי אומגה 3 בכל ארוחה בחלון של12 שעות - אם אתה בוחר להשתגע אפשר גם חלון קטן יותר.
שום שומן נוסף.
אם אתה על % שומן ממש גבוה אתה תרד בשומן ותעלה בשריר.
אם אתה מתחת ל15 תחטב ככה עד 10-12 % ואז תעלה מינון ל500 מג טסט ותמשוך ל16 שבועות סהכ .

כעקרון Recomp זה מאזן נייטרלי אבל אם על אחוז שומן גבוה אפשר גם בשלילי לעלות בשריר ולרדת בשומן.
אתה מבין שמה שכתבת אינדיבידואלי וללא ערבות כלל שיצליח. מלבד זאת כל recomp שהוא אינו משתווה לסייקל מאסה ואז סייקל חיטוב מבחינת תוצאות ממשיות

• פותח/ת השרשור
מלבד זאת כל recomp שהוא אינו משתווה לסייקל מאסה ואז סייקל חיטוב מבחינת תוצאות ממשיות
אתה צודק אין על up down, אבל הוא מאוד דייק וזה באמת משרציתי לדעת.
אבל אפשר לדעת מחשיבות האומגה 3?

אתה צודק אין על up down, אבל הוא מאוד דייק וזה באמת משרציתי לדעת.
אבל אפשר לדעת מחשיבות האומגה 3?
אני לא בעד המתכון לrecomp שהוא ציין, בוא נתחיל מזה. recomp קשור למאזן קלורי במאקרו וחלוקת המרכיבים במיקרו. הבסיס הוא באמת מאזן נייטרלי +- מספיק חלבון ושומן והיתר פחמימה. מראש לקבוע 50 גרם חלבון ו-x אומגה 3 לארוחה זה לא רציני. מחשבים בדיוק מה צריך ומחלקים לפי הנוחות.

• פותח/ת השרשור
למה צריכים אומגה 3, לדוגמא אני מולטיויטמינים, ולא חשבתי לשלב איתו בסייקל חוץ מBcaa וחלבון.
התוסף חייבים בסייקל?

שומן נצרך בעיקר כדי לשמור על מאזן הורמונלי תקין , ולכן בסייקל הוא פחות רלוונטי.
אומגה 3 היא EFA לכן כתבתי לצרוך אותה .
50 חלבון ב5 ארוחות זה 250 ביום.
אנשים חושבים שבסייקל צריך לאכול יותר והם טועים בסייקל אפשר לאכול פחות כי יש חלוקת מקרונוטריאנטים יעילה יותר ולכן אפשר לבנות שריר ולרדת בשומן.
סייקל זה לא לאכול כמה שיותר ולא להשמין סייקל זה לעשות מה שבלתי אפשרי כשאתה בן אדם רגיל.
תוסיף HIIT כדי לגרום לגוף לשרוף עוד יותר שומן ולהגביר סינתזת חלבון ואגירת פחמימה.

רקומפ מושלם יהיה עם צום של 12-14 שעות, 3 גרם לקילו חלבון ופחמימה, עד 20 גרם שומן מאומגה 3, 30-20 דק אירובי לפני אימון על בטן ריקה , להתחיל לשתות חלבון ,50 גרם, תוך כדי האימון,מיד לאחר האירובי ו20 דק אימון HIIT בסוף. פחמימות מחולקות בצורה שווה לכל הארוחות .
כל מקרה לגופו ותלוי באחוז שומן, ביכולת אישית וביצוע התאמה תוך כדי התהליך.
כמובן אם אתה רוצה רקומפ בלי בלבולי מוח קח טרן ותדחוף פחמימות , זה סטרואיד הרקומפ המושלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית