הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ab טובה למסה

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
רציתי חוות דעת על התוכנית הבאה: (סקוואט דדליפט ופרס אני לא יכול לעשות בגלל בעיה בגב-אל תנסו לשכנע או משהו כי אין טעם אני רוצה לעשות את התרגילים האלה אבל לא יכול ודרך אגב מאוד מתבאס על זה)
התוכנית:

אימון A: רגליים, גב, יד קדמית

לאנגים -3 סטים 6 חזרות

לחיצת רגליים- 3 סטים 8 חזרות

לחיצת תאומים- 2 סטים 10 -12 חזרות

מתח עם משקל- 3 סטים 6 חזרות

פול אובר- 3 סטים 8 חזרות

מסור 2 סטים 10 חזרות

כפיפת מרפקים כנגד מוט- 2 סטים 10 חזרות

פטישים 2 סטים 8 חזרות

אימון B גב.כתפיים ויד קדמית

לחיצת חזה כנגד מוט- 3 סטים 6 חזרות

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות-3 סטים 8 חזרות

פרפר- 2 סטים 10 חזרות

לחיצת כתפיים- 3 סטים 8 חזרות

הרחקה לצדדים- 2 סטים 10 חזרות

לחיצה צרפתית- 2 סטים 10 חזרות

מקבילים 2 סטים 8 חזרות

מישהו?
למה אף אחד לא עונה?

רציתי חוות דעת על התוכנית הבאה: (סקוואט דדליפט ופרס אני לא יכול לעשות בגלל בעיה בגב-אל תנסו לשכנע או משהו כי אין טעם אני רוצה לעשות את התרגילים האלה אבל לא יכול ודרך אגב מאוד מתבאס על זה)
התוכנית:

אימון A: רגליים, גב, יד קדמית

לאנגים -3 סטים 6 חזרות

לחיצת רגליים- 3 סטים 8 חזרות

לחיצת תאומים- 2 סטים 10 -12 חזרות

מתח עם משקל- 3 סטים 6 חזרות

פול אובר- 3 סטים 8 חזרות

מסור 2 סטים 10 חזרות

כפיפת מרפקים כנגד מוט- 2 סטים 10 חזרות

פטישים 2 סטים 8 חזרות

אימון B גב.כתפיים ויד קדמית

לחיצת חזה כנגד מוט- 3 סטים 6 חזרות

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות-3 סטים 8 חזרות

פרפר- 2 סטים 10 חזרות

לחיצת כתפיים- 3 סטים 8 חזרות

הרחקה לצדדים- 2 סטים 10 חזרות

לחיצה צרפתית- 2 סטים 10 חזרות

מקבילים 2 סטים 8 חזרות

מישהו?
למה אף אחד לא עונה?
אין שום הצדקה לנפח כזה.
אתה יכול לעשות 3 פעמים בשבוע
אימון a
מכרעים
לחיצת חזה
מתח עם משקל
יד קדמית
יד אחורית
בטן
אימון b
פשיטת רגליים
כפיפת רגליים
מסור
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה
יד קדמית
יד אחורית
בטן

פעמיים בשבוע a פעם בשבוע b

• פותח/ת השרשור
אין שום הצדקה לנפח כזה.
אתה יכול לעשות 3 פעמים בשבוע
אימון a
מכרעים
לחיצת חזה
מתח עם משקל
יד קדמית
יד אחורית
בטן
אימון b
פשיטת רגליים
כפיפת רגליים
מסור
לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה
יד קדמית
יד אחורית
בטן

פעמיים בשבוע a פעם בשבוע b
דבר ראשון תודה על העזרה.
דבר שני האמת אני מעדיף 4 פעמים בשבוע כי ב ab זה נראה לי יותר אפקטיבי (תקן אותי אם לא)
דבר שני מה הבעיה עם הנפח? מה יותר מידי סטים? יותר מידי תרגילים? אפשר לשנות את הנפח במקום לפצל את זה לא?

דבר שני מה הבעיה עם הנפח?
הבעיה שאם אתה יכול להתקדם עם פחות נפח אין צורך לעשות יותר, מתישהו בכל מקרה תצטרך להוסיף כדי להתקדם.
אני די מסכים עם חנן, חוץ מהעניין שלדעתי מיותר לעשות יד קדמית ויד אחורית גם ב A וגם ב B.
ועוד משהו - בתכנית אימונים טובה חוץ מרשימת תרגילים סטים וחזרות צריך להיות אלמנט של התקדמות (להוסיף משקל לתרגילים כל אימון/שבוע/פרק זמן אחר), אני לא רואה את זה אצלך.

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאם אתה יכול להתקדם עם פחות נפח אין צורך לעשות יותר, מתישהו בכל מקרה תצטרך להוסיף כדי להתקדם.
אני די מסכים עם חנן, חוץ מהעניין שלדעתי מיותר לעשות יד קדמית ויד אחורית גם ב A וגם ב B.
ועוד משהו - בתכנית אימונים טובה חוץ מרשימת תרגילים סטים וחזרות צריך להיות אלמנט של התקדמות (להוסיף משקל לתרגילים כל אימון/שבוע/פרק זמן אחר), אני לא רואה את זה אצלך.
אבל הנפח הוא נפח של תוכנית מהפורטל פשוט עם שינויים של הסקוואט ודדלפיט אז אני לא ממש מבין את זה.
בקיצור לעשות את מה שחנן כתב? ולא חבל לעשות את זה 3 פעמים כשאני יכול לעשות 4 בשבוע?
דרך אגב אני לא מתאמן מתחיל אני כבר חצי שנה מתאמן ובטח שיש התקדמות אצלי באימונים פשוט לא כתבתי בבנץ אני מרים 60 ומקווה להגיע ל80 קילו לפני שאני סוגר שנה. וגם בכל שאר התרגילים אני מתקדם במשקלי עבודה באופן רציף

• פותח/ת השרשור
לא.

רמה של מתאמן לא נקבעת בזמן שהוא הולך למכון.
אוקיי אבל אתה יכול להסביר לי למה הנפח הוא גדול מידי? בכל תוכנית ab שראיתי זה הנפח והסדר של התרגילים מה גם שהתוכנית לקוחה מהפורטל אז זה אותו נפח שפוט עם שינויים התרגילים
ודרך אגב תודה על העזרה זה לא מובן מאליו.

אוקיי אבל אתה יכול להסביר לי למה הנפח הוא גדול מידי? בכל תוכנית ab שראיתי זה הנפח והסדר של התרגילים מה גם שהתוכנית לקוחה מהפורטל אז זה אותו נפח שפוט עם שינויים התרגילים
ודרך אגב תודה על העזרה זה לא מובן מאליו.
כמו שאמרתי:
אם אתה יכול להתקדם עם פחות נפח אין צורך לעשות יותר, מתישהו בכל מקרה תצטרך להוסיף כדי להתקדם.
כשלא תתקדם עם פחות נפח אז אולי יהיה הזמן להוסיף ולעשות משהו בסגנון שכתבת.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי:

כשלא תתקדם עם פחות נפח אז אולי יהיה הזמן להוסיף ולעשות משהו בסגנון שכתבת.
שאלה מסקרנות- הנפח בתוכנית שהעלתי הוא יותר מידי גבוה לתוכנית ab? או שאם יעשו את התוכנית הזאת גם יתקדמו?
(אני חושב שאני יעשה את מה שחנן כתב-אם אתה חושב שאני צריך לעשות משהו אחר אז תגיד)

ואם אפשר אני ישמח לעוד דעות.

נערך לאחרונה:
לצורך הדוגמא 6*3בלחיצת חזה לא אמור להשאיר לך כוח לעוד תרגילים. הדבר החשוב ביותר זה שתתקדם לפחות משבוע לשבוע בכל אחד מהתרגילים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית