הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
היי חברים אני חייב שמישהו יעשה לי סדר בראש
אני אחרי סייקל מסה רוצה להתחיל חיטוב .אני לא מבין מה ההבדלים בין סייקל חיטוב הכולל טסט ווניסטרול או לא משנה מה לבין חיטוב באמצעות אפדרין או קלן....מה ההבדלים בתוצאות בין השניים ? העם אפדרין או קלן יביאו אותי לאחוז שומן נמוך בחודש חודשיים ברור שעם תפריט ואירובי לפי הספר אני כרגע שוקל 88 קילו אחוז שומן 17~18 רוצה להתחטב אחרי סייקל טסט ראשון מה ממליצים?

אפדרין וקלן הם לא סטרואידים.
אתה יודע מה ההבדל הצפוי בין חיטוב עם סטרואידים לחיטוב ללא סטרואידים.?

בוקר טוב,
כרגע אני בסייקל הראשון שלי בשבוע הראשון של סייקל חיטוב ( ווינסטרול 60 מ"ג יומי + 500 פרופ בשבוע), אוליי זה פסיכולוגי ואוליי לא אבל בשבוע הזה אני מרגיש שממש התחטבתי ואפילו עליתי במשקל.
חשוב לציין שנקודת התחילה שלי בסייקל הייתה באחוז שומן נמוך ( 11% בערך), לפני כן הייתי על אפדרין וזה כן עזר לי ממש להתחטב פשוט בטווח הארוך זה דופק את הלב והעדפתי לעבור לסייקל.
דניאל אשמח אם תגיד לי מבחינת הסייקל שאני עושה כמה זמן מותר להמשיך אותו והאם כדי להוסיף עוד משהו ולמה.
תודה.

בוקר טוב,
כרגע אני בסייקל הראשון שלי בשבוע הראשון של סייקל חיטוב ( ווינסטרול 60 מ"ג יומי + 500 פרופ בשבוע), אוליי זה פסיכולוגי ואוליי לא אבל בשבוע הזה אני מרגיש שממש התחטבתי ואפילו עליתי במשקל.
חשוב לציין שנקודת התחילה שלי בסייקל הייתה באחוז שומן נמוך ( 11% בערך), לפני כן הייתי על אפדרין וזה כן עזר לי ממש להתחטב פשוט בטווח הארוך זה דופק את הלב והעדפתי לעבור לסייקל.
דניאל אשמח אם תגיד לי מבחינת הסייקל שאני עושה כמה זמן מותר להמשיך אותו והאם כדי להוסיף עוד משהו ולמה.
תודה.
פתח אשכול חדש בנפרד על העניין. אגיב לך שם.

היי חברים אני חייב שמישהו יעשה לי סדר בראש
אני אחרי סייקל מסה רוצה להתחיל חיטוב .אני לא מבין מה ההבדלים בין סייקל חיטוב הכולל טסט ווניסטרול או לא משנה מה לבין חיטוב באמצעות אפדרין או קלן....מה ההבדלים בתוצאות בין השניים ? העם אפדרין או קלן יביאו אותי לאחוז שומן נמוך בחודש חודשיים ברור שעם תפריט ואירובי לפי הספר אני כרגע שוקל 88 קילו אחוז שומן 17~18 רוצה להתחטב אחרי סייקל טסט ראשון מה ממליצים?

א.תשמע השריפה עם קלן ואפדרין יחסית יותר ישירה.
לגבי סטרואידים דרך הרצפטורים האנדרוגנים יש גם שריפה של שומן זכור לי.

ב.הרעיון הכללי של הסטרואידים זה עליה במסה הרזה של הגוף או שמירה עליה בזמן שאתה מחטב.
אם הייתה לי אפשרות לבחור במקומך.
סייקל טוב עם ווינסטרול וקלן... אפדרין יקר....
קיצר אתה תגיע ל10 אחוז אני דיי בטוח עם השילוב שאמרתי.

ג. מה הדילמה שלך?

• פותח/ת השרשור
הדילמה שלי היא שעכשיו רק סיימתי סייקל של טסט ודיאנבול 10 שבועות ואני עכשיו סיימתי ניקוי ולא יודע עם זה טוב להכנס לסייקל של טסט ווינסטרול עכשיו

הדילמה שלי היא שעכשיו רק סיימתי סייקל של טסט ודיאנבול 10 שבועות ואני עכשיו סיימתי ניקוי ולא יודע עם זה טוב להכנס לסייקל של טסט ווינסטרול עכשיו
קודם כל בצע בדיקות דם מקיפות לבדוק אם ציר ה-HPTA התאושש ואילו עוד מדדים חזרו/לא חזרו לנורמה
לאחר מכן יהיה אפשר להחליט אם כדאי יותר או פחות להיכנס לסייקל

• פותח/ת השרשור
זה יהיה רלוונטי הבדיקות עם רק עכשעו סיימתי ניקוי? איך אני ידע שהגוף מתחיל לחזור לעצמו או שלא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית