ייעוץ פרגניל וPct

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
אהלןן , כמה שאלות , אשמח לתשובות .🤩

1)יש לי ויאל פרגניל של בלקן (תמונה מצורפת) ובתוכו הטבליה של הפרגניל , אשר הוא יכול להכיך 2 מ"ל סך הכל . אז רציתי עזרה בהכנתו .. לתוכו אני אוסיף 1.96 מל מים בקטריוסטטיים , ובנוסף 0.04 בנזיל (2%) ? ככה זכור לי ... 98% מים ו2% בנזיל , האם זה תקין וכך אכין ?
2)בסייקל פרופ , מתי להתחיל לקחת את הכלומיד ? מתי טמוקסיפן ? מה המינונים ?
3) מאחר ומדובר במינונים כה קטנים , יש חומר הרי במחט בנוסף למה שמצביע המזרק (0.04 לדוגמא) , איך נבצע את הפעולה כך שיהיה מדויק?
@Daniel Barack
IMG-20160421-WA0022.jpeg

אם אתה מוסיף מים בקטרסטטים אתה לא צריך בניזל.
אף פעם לא שמעתי על hcg של בלקן במיוחד שזה יוצר באיטליה .

בקצרה - נלקח מ Q&A פה בפורום.

1. הצטיידות בבנזיל אלכוהול וויאל סטרילי תוך שימוש במים הסטריליים שהתקבלו עם הפרגניל (1ml) והצטיידות ב-10ml נוספים מים סטריליים להזרקה (מבית המרקחת).
במידה והוחלט לבחור באפשרות השנייה הכנת הפרגניל תבוצע כך:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

• פותח/ת השרשור
בקצרה - נלקח מ Q&A פה בפורום.

1. הצטיידות בבנזיל אלכוהול וויאל סטרילי תוך שימוש במים הסטריליים שהתקבלו עם הפרגניל (1ml) והצטיידות ב-10ml נוספים מים סטריליים להזרקה (מבית המרקחת).
במידה והוחלט לבחור באפשרות השנייה הכנת הפרגניל תבוצע כך:
  • קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.
הויאל שלי הוא מכיל סהכ 2 מל , אין לי ויאל אחר ואין לי אפשרות להשיג ...

אני בספק אם הפרגניל הזה לא נהרס , הוא עשה את דרכו ממולדובה מארץ הייצור , ומה שעוד יותר מטריד איפה הוא עוד עבר עד שהגיע לכאן . כידוע פרגניל מחוץ לקירור בטמפרטורה מעל החדר הוא נהרס בטמפרטורת החדר הוא יכול לחיות עד כמה שעות בודדות . תבדוק את זה ...

• פותח/ת השרשור
אני בספק אם הפרגניל הזה לא נהרס , הוא עשה את דרכו ממולדובה מארץ הייצור , ומה שעוד יותר מטריד איפה הוא עוד עבר עד שהגיע לכאן . כידוע פרגניל מחוץ לקירור בטמפרטורה מעל החדר הוא נהרס בטמפרטורת החדר הוא יכול לחיות עד כמה שעות בודדות . תבדוק את זה ...
המבנה הכימי שלו נשאר אותו הדבר בכל טמפרטורה מכיוון שהוא גם נוצר בטמפרטורה גבוהה , אתה צודק בדבריך מהרגע שבו החומר מוכן להזרקה עם המים וכו' ..

אם אין לך ויאל ריק. תשתמש ב מזרק 10 מיל ותשמור את התערובת במזרק.
זה לא ממולץ , אבל אם אין ברירה...

תסתום אותו אם מחט ופקק, בזמן שאיפה תוציא את המחט ותשאב דרך פתח ,ידידי...
לא טוב לך, תשיג ויאל ריק ותשתמש כמו בן אדם.

מה זאת אומרת ויאל מעוקר ? כאילו שאין בו כלום ריק וסטרילי?
כן.

מכל האשכול הזה, ההמלצה שלי היא לחפש במהירות פרגניל שיצא מבית מרקחת מקומי ולא להתעסק בפרגניל של חברות אנדרגראונד שהשד יודע מה עבר ומה מצבו.

קשה לך להשיג פרגניל מבית מרקחת מקומי? תמשיך לחפש וליצור קשר עם דילרים עד שתמצא. עד אז אל תתחיל אך סייקל.

כמו שאני תמיד אומר, אם כלל החומרים לא מוכנים מראש, השפיץ צריך לחכות

• פותח/ת השרשור
כן.

מכל האשכול הזה, ההמלצה שלי היא לחפש במהירות פרגניל שיצא מבית מרקחת מקומי ולא להתעסק בפרגניל של חברות אנדרגראונד שהשד יודע מה עבר ומה מצבו.

קשה לך להשיג פרגניל מבית מרקחת מקומי? תמשיך לחפש וליצור קשר עם דילרים עד שתמצא. עד אז אל תתחיל אך סייקל.

כמו שאני תמיד אומר, אם כלל החומרים לא מוכנים מראש, השפיץ צריך לחכות
אוקיי יש לי להשיג , אשמח אם תענה לי על כל השאלות שנשאלו למעלה , תודה .
ובנוסף - מה אם אאחסן פרגניל בויאל כזה ?:
IMG-20160414-WA0025.jpeg

1. אם יש לך פרגניל מקומי מבי מרקחת, תבחר באיזה כמות של מים בקטריוסטיים למהול אותו, זה לא משנה. מה שחשוב זה שתדע כמה iu להשתמש
2. אחרי שבוע. פרוטוקול PCT רגיל כמו שמופיע בנעוץ
3. לא הבנתי את השאלה

• פותח/ת השרשור
1. אם יש לך פרגניל מקומי מבי מרקחת, תבחר באיזה כמות של מים בקטריוסטיים למהול אותו, זה לא משנה. מה שחשוב זה שתדע כמה iu להשתמש
2. אחרי שבוע. פרוטוקול PCT רגיל כמו שמופיע בנעוץ
3. לא הבנתי את השאלה
מאחר ומדובר במינונים כה קטנים , יש חומר הרי בתוך המחט בנוסף למה שמצביע המזרק (0.04 לדוגמא) , איך נבצע את הפעולה כך שנזריק בדיוק את ה0.04 (ללא תכולת המחט)?

מאחר ומדובר במינונים כה קטנים , יש חומר הרי בתוך המחט בנוסף למה שמצביע המזרק (0.04 לדוגמא) , איך נבצע את הפעולה כך שנזריק בדיוק את ה0.04 (ללא תכולת המחט)?
לכן עדיף להשתמש במזרק אינסולין, שגם אותו ניתן לקנות בבתי מרקחת

אהלןן , כמה שאלות , אשמח לתשובות .🤩

1)יש לי ויאל פרגניל של בלקן (תמונה מצורפת) ובתוכו הטבליה של הפרגניל , אשר הוא יכול להכיך 2 מ"ל סך הכל . אז רציתי עזרה בהכנתו .. לתוכו אני אוסיף 1.96 מל מים בקטריוסטטיים , ובנוסף 0.04 בנזיל (2%) ? ככה זכור לי ... 98% מים ו2% בנזיל , האם זה תקין וכך אכין ?
2)בסייקל פרופ , מתי להתחיל לקחת את הכלומיד ? מתי טמוקסיפן ? מה המינונים ?
3) מאחר ומדובר במינונים כה קטנים , יש חומר הרי במחט בנוסף למה שמצביע המזרק (0.04 לדוגמא) , איך נבצע את הפעולה כך שיהיה מדויק?
@Daniel Barack
צפה בקובץ המצורף 34092
בדיקת הריון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית