הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

השאלה היא, למה אתה רוצה להיות בקבוצה הזאת? מה יש לך לחפש שם אם אתה לא פאוורליפטר

• פותח/ת השרשור
השאלה היא, למה אתה רוצה להיות בקבוצה הזאת? מה יש לך לחפש שם אם אתה לא פאוורליפטר

פעם לפני שהדוקטור השתלט כל החברים שלי היו שם והייתי תומך , היום משום מה אף אחד כבר לא נשאר שם מהחבר׳ה של פעם. חוץ מע1נס
ציפור קטנה לחשה לי שגם מאז כל הדיקטטורה מס׳ המתחרים ירד מאיזור 80 בשאר התחרויות לעומת התחרות האחרונה שהיו בה איזור ה30.

פעם לפני שהדוקטור השתלט כל החברים שלי היו שם והייתי תומך , היום משום מה אף אחד כבר לא נשאר שם מהחבר׳ה של פעם. חוץ מע1נס
ציפור קטנה לחשה לי שגם מאז כל הדיקטטורה מס׳ המתחרים ירד מאיזור 80 בשאר התחרויות לעומת התחרות האחרונה שהיו בה איזור ה30.
שמע אחי אני לא יודע מה אתה מעשן אבל אם ציפורים מדברות איתך נראה לי אתה צריך לחלוק איתי קצת את החומר שלך
@nlr666

נ.ב
תחרות אחרונה הייה כ40 מתחרים בקרב 3
לא כולל מי שהתחרה בלחיצת חזה בלבד או פוש פול

אני קראתי ליוניסי פתטי ותיקנתי שגיאת כתיב של הדוקטור בכבודו ובעצמו.
ראיתי שאדטו כתב לך בקבוצה שהתגובה שלך היתה לא לעיניין (או משהו כזה), אך את התגובה עצמה הוא מחק. תוכל לחזור על מה שרשמת על מנת שנוכל לדעת על מה קיבלת את העונש? (שנדע להיזהר בעתיד).

פעם לפני שהדוקטור השתלט
אה, הוא השתלט על מה שמראש הוא יצר. מעניין.

מגניב, זו ציפור סטייל כתב עיתון "הארץ",
אם היו תחרויות עם 80 מתחרים, פלטות תחרויות היו כבר בתחרות השנייה-שלישית ולא אחרי שנתיים.
בינתיים אתה מדבר על בנאדם שמכלום יצר כאן פאוורליפטינג. בלי מטרות רווח, מוציא כסף מהעסק שלו, מהמשפחה שלו, בשביל הספורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית