הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקניית רכב

.eliko b.e

משתמש קבוע
1,740
1,101
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,839
1,740
1,101
היי חברים.
ראיתי הצעה על טויוטה קורולה 2006 עם 178K קילומטר במחיר של 26.5K שקלים.
מדובר ברכב עם קילומטראז' יחסית נמוך לשאר ההצעות ויד 2 במשפחה.
המחיר מעט גבוה יחסית לשאר אך הנתונים מעולים.

1. האם זה נשמע משתלם והאם לפי דעתכם לא כדאי ללכת על החברה הזו מסיבות כאלו ואחרות?
2. זה הרכב הראשון שאני קונה והמליצו לי לא לקנות את הראשון אלא לעבור על כמה וכמה רכבים. אבל אם הרכב מוצא חן בעיניי ועובר בבדיקה בצורה חלקה? עדיין לבדוק אחרים?

נערך לאחרונה:
במקרה אני במקצוע כבר למעלה מ 10 שנים, אז במחיר הזה אתה כבר יכול לקנות טויוטה 2008 רובוטי אולי ליסינג לשעבר, אבל זה לא אומר כלום על טיב הרכב.

במידה והתקציב שלך הוא עד 30,000 בערך לפי המשתמע, הייתי ממליץ לך ללכת על שנתון 2008 ולחפש : מאזדה 3, יונדאי I30, קורולה רובוטית 2008,

בחיפוש הרכב אל תלך תמיד לפי ק"מ, כי זה לא בהכרח מעיד על הכל, ברגע שרכב מטופל בזמן כל 15 אז גם 220 יהיה עדיף על 175 שלא מטופל בזמן.
תנסה לחפש אולי מבן אדם מבוגר שרואים עליו שהוא פדנט וכו'

• פותח/ת השרשור
במקרה אני במקצוע כבר למעלה מ 10 שנים, אז במחיר הזה אתה כבר יכול לקנות טויוטה 2008 רובוטי אולי ליסינג לשעבר, אבל זה לא אומר כלום על טיב הרכב.

במידה והתקציב שלך הוא עד 30,000 בערך לפי המשתמע, הייתי ממליץ לך ללכת על שנתון 2008 ולחפש : מאזדה 3, יונדאי I30, קורולה רובוטית 2008,

בחיפוש הרכב אל תלך תמיד לפי ק"מ, כי זה לא בהכרח מעיד על הכל, ברגע שרכב מטופל בזמן כל 15 אז גם 220 יהיה עדיף על 175 שלא מטופל בזמן.
תנסה לחפש אולי מבן אדם מבוגר שרואים עליו שהוא פדנט וכו'
תודה על התגובה.
לגבי הקורולה הרובוטית שמעתי שאנשים לא אוהבים אותה בגלל הקפיצות שהגיר מבצע ובגלל זה המחיר שלה יותר נמוך.
כמו כן אני מנסה שבמסגרת התקציב שלי יכנסו כל התיקונים והבדיקות שאצטרך לבצע.
לפי דברי המוכר הרכב עבר את כל הטיפולים כנדרש במוסך מורשה והכל מפורט בספר הטיפולים של הרכב אז אני אבדוק כמובן.
מה אתה אומר על השאלה לגבי הרכב הראשון?
ואיך הטויוטה מבחינת דלק ושאר המשתנים?

הגיר הרובוטי בקורולה ספג ביקורות רבות, לא מדובר בגיר כפול מצמדים, ולכן הקפיצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית