הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טבעות אולימפיות במחיר שפוי

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך
אם אתה קונה לשימוש ביתי אני ממליץ לך לקנות באליאקספרס(מעץ לא מגומי\פלסטיק) אני קניתי לפני שנתיים טבעות מעץ שאני מרוצה מהם ב30 דולר בערך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה קונה לשימוש ביתי אני ממליץ לך לקנות באליאקספרס(מעץ לא מגומי\פלסטיק) אני קניתי לפני שנתיים טבעות מעץ שאני מרוצה מהם ב30 דולר בערך.

אפשר קישור בבקשה לטבעות מומלצות.

ההבדל הוא פשוט מאוד באיכות , אחת תחזיק לך שנים ותספק אותך לגמריי , מניסיון אישי של טבעות דומות (אצלנו בבוקס יש של rouge ) והשניה שהבאת עשויה מחומרים זולים ולא איכותיים ותחזיק גם ככה

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא פשוט מאוד באיכות , אחת תחזיק לך שנים ותספק אותך לגמריי , מניסיון אישי של טבעות דומות (אצלנו בבוקס יש של rouge ) והשניה שהבאת עשויה מחומרים זולים ולא איכותיים ותחזיק גם ככה

הבעיה שהשילוח של ROUGE ממש יקר... איך אפשר להשיג?

אני הזמנתי טבעות עץ מאיביי, לפני יותר משנה. הן היו זולות משמעותית מהטבעות הממותגות ועדיין מחזיקות אחלה בשימוש אינטנסיבי.

מהה ההבדל בינהם שהמחיר כזה אסטרונומי?
מיתוג.
ואולי מידות (עובי וכו'...) שווה לבדוק מה יהיה נו לך יותר ולהחליט לפי זה...

אפשר קישור בבקשה

• פותח/ת השרשור
אני הזמנתי טבעות עץ מאיביי, לפני יותר משנה. הן היו זולות משמעותית מהטבעות הממותגות ועדיין מחזיקות אחלה בשימוש אינטנסיבי.

מיתוג.
ואולי מידות (עובי וכו'...) שווה לבדוק מה יהיה נו לך יותר ולהחליט לפי זה...
כן אשמח לקישור

כן אשמח לקישור
אחי זה היה לפני יותר משנה אני לא זוכר, פשוט תזמין משהו שנראה סבבה (הרבה המלצות\פידבק טוב) במידה שנוחה לך ותקווה לטוב...
ושיהיה מעץ.

אם אתה מוצא משהו טוב תעדכן, אני גם מחפש

הטבעות של muscledriver USA אמורות להיות סבבה אם כי יחסית עבות. על הרצועות יש לוגו רקום: MDUSA

הטבעות של muscledriver USA אמורות להיות סבבה אם כי יחסית עבות. על הרצועות יש לוגו רקום: MDUSA

ראיתי את הרצועות באיביי,
יש לי כיוון למחיר אטרקטיבי עבורן?

לא יודע כמה זה עלה פעם, תחפש גם בamazon ותבחר את האופציה הכי זולה...

Back
למעלה תחתית