נק' מוניטין:
17
- 167
- 17
פרק 6 לא הכיל משהו מיוחד, דיי התבאסתי.
לא היה כל הזכור לאודור ובכללי לא חידשו משו /:
לא היה כל הזכור לאודור ובכללי לא חידשו משו /:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר אחד בטוח על העונה הזאת:מניח שחלקם פורסמו גם ברדיט.
אני דוגם כמה וכמה אתרי מעריצים ופחות או יותר רואה כל סרטון רשמי על הסדרה שיוצא.
שכביכול אמורים להחזיר אותה מהמתים?לא יהיה Lady Stoneheart ילבישו את העלילה על מישהו אחר
ברור שהיה פרק טוב, רק בגלל זה:
![]()
אכןשכביכול אמורים להחזיר אותה מהמתים?
ברורררכל העלילה של הWhite Walkers תידחה לעונה 7
Tyrion Lannister בפיסבוק זה אחד העמודים החזקים.התמונה הזאת הזכירה לי שאחד הדפים הכי מוצלחים שקשורים לסדרה (ודי משעשע לפעמים) הוא דווקא של פיטר דינקלייג'
לא יודע אם זה הרשמי או לא, אבל עדיין משעשע.
![]()
![]()
Never say never
למרות שנראה לי קלוש מדי שיצליחו לשלב את זה בשלב הזה.
ברוררר
אגב, הפרק האחרון (ואין אישור רשמי עדיין ככל הידוע לי) אמור להיות זהה לשם הספר הבא בסדרה The Winds of Winter.
3 ימים אחרי החתונה האדומה ניימיריה (הDirewolf של אריה) מוצאת את הגופה שלה ומוציאה אותה מהנהר, האחווה ללא דגלים מוצאים אותה ובריק דורדאניון (זה שמת 6 פעמים שרואים אותו בלי עין בעונה 3) נותן לה את החיים שלו והיא חוזרת לחייםשכביכול אמורים להחזיר אותה מהמתים?
לא ימות העונה (הימור)אז לפי הפרומו רואים שברון חוזר, כמה פרקים אתם נותנים לו עד שהוא מת?
אני מקווה שאתה צודק, אין על ברון.לא ימות העונה (הימור)
לא נראה לי שימות העונה (למרות שבספרים הוא דמות חצי נעלמת). ואם כן, יש לי הרגשה שג'יימי ימות לפניו.אז לפי הפרומו רואים שברון חוזר, כמה פרקים אתם נותנים לו עד שהוא מת?
מה שכן ה"מצור" של משפחת פריי לפני שג'יימי הגיע היה פשוט עלוב איזה חבורת חאפרים לא מקצועיתשתי הסצנות האחרונות בפרק 7 היו די מעניינות, לא חשבתי שהם "יתקדמו" כל כך מהר עם ארייה..
צריכים ללמוד משהו מצה"ל.. ג׳יימי על תקן אלוף שבא למוצב לביקורת...מה שכן ה"מצור" של משפחת פריי לפני שג'יימי הגיע היה פשוט עלוב איזה חבורת חאפרים לא מקצועית
פרק די משעמם.
לא הבנתי בשביל מה הם החזירו את הכלב?
היא באמת לא משהו ביחס לקודמותרק אני של כל העונה הזו לא משהו ביחס לקודמות?
רק אני של כל העונה הזו לא משהו ביחס לקודמות?