הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
פעם ראשונה שאני באמת מרגיש-היה כאן צדק.
הסצנה שג'ון הרביץ לראמזי תשאר בזיכרון אצלי לעד. בין הדברים הכי יפים שראיתי מאז ומעולם,הפרק פשוט מדהים,יש כל כך הרבה פרקים טובים של הסדרה הזאת שכבר אין לי מושג מי מביניהם הכי טוב

באמת פרק אפי אבל אני חושב שHARDHOME לוקח מבחינת איכות פרק

הקרב בהארדהום בא משום מקום, בהפתעה מוחלטת ולאף אחד לא היה זמן להעלות תיאוריה או שמועה לגבי המנצח. הבימוי היה מדהים והרגיש כמו חצי שעה מTWD. (הבמאי הוא אותו במאי)
בפרק האחרון לא היה צריך להיות גאון הדור בשביל להבין מי הולך לנצח ואיך , בנוסף היה שבוע שלם לאנשים להעלות תיאוריות.
ולצערי, 80% מפרק 10 הרוב כבר מבינים מה יקרה.

הכל היה צפוי.
וחשבתי לקבל קצת יותר בשר בפרק, אבל הם החליטו לעשות 80% מהפרק את הקרב הזה. 😕

הכל היה צפוי.
וחשבתי לקבל קצת יותר בשר בפרק, אבל הם החליטו לעשות 80% מהפרק את הקרב הזה. 😕
הסדרה הפכה באמת ליחסית צפויה. אם עד עכשיו אהבתי את זה שקוראים דברים לא צפויים והקו עלילה משתנה.

בנוסף באמת התאכזבתי שלפחות חלק מהתאוריות לא התרחשו לגביי אריה. כי מה שהראו היה פשוט מבאס תקפו אותה היא הגיעה לאיזה מקום והרגה אותה.

זה לא יקרה בחיים...
למה לא?
הרי ההאונד פגש את החבורה עם המנהיג שכל הזמן קם לתחיה ולפי הסיפור הוא זה שמקריב את החיים שלו כדי להעלות מהמתים את קייטלין.
איזה עוד סיבה יש לחבורה הזאת להופיע עכשיו פתאום?

ליידי סטונהארט?

זה בטוח לא יקרה.

הפרק שבוע יסתכם ב (ספויילר):

סרסיי שורפת את קינגס לנדינג (אחרי הפסד במשפט?)
בראן יראה את המשך החיזיון בTOJ.
וואריז משפיע על תהליכים בווסטרוז (קוראי הספר החמישי יבינו..)

דברים שתלויים בכמה מהר הכותבים החליטו ללכת:

המהלכים פורצים את החומה או לפחות מתאספים לידה.
דאני מפליגה לווסטרוז.
שני הדברים האלה לדעתי צריכים לקרות בסוף עונה 7 אבל יש תיאוריות שתומכות בזה שמהלכים יפרצו את החומה כבר עכשיו.

זה בטוח לא יקרה.

הפרק שבוע יסתכם ב (ספויילר):

סרסיי שורפת את קינגס לנדינג (אחרי הפסד במשפט?)
בראן יראה את המשך החיזיון בTOJ.
וואריז משפיע על תהליכים בווסטרוז (קוראי הספר החמישי יבינו..)

דברים שתלויים בכמה מהר הכותבים החליטו ללכת:

המהלכים פורצים את החומה או לפחות מתאספים לידה.
דאני מפליגה לווסטרוז.
שני הדברים האלה לדעתי צריכים לקרות בסוף עונה 7 אבל יש תיאוריות שתומכות בזה שמהלכים יפרצו את החומה כבר עכשיו.
מי יהיו הקורבנות לדעתך?
טומאן, הנזירה ומרגורי?
ראיתי שבפרק הבא יהיה את נד סטארק הצעיר כך שכנראה יראו מה קרה כשהוא נכנס למגדל ההוא.. ויגלה שאחותו ילדה בן ומתה בזמן לידה.
ואז נגלה כולנו שג'ון סנואוו הוא חצי סטארק חצי טארגריין.... שזה יהיה אדיר.

מי יהיו הקורבנות לדעתך?
טומאן, הנזירה ומרגורי?
ראיתי שבפרק הבא יהיה את נד סטארק הצעיר כך שכנראה יראו מה קרה כשהוא נכנס למגדל ההוא.. ויגלה שאחותו ילדה בן ומתה בזמן לידה.
ואז נגלה כולנו שג'ון סנואוו הוא חצי סטארק חצי טארגריין.... שזה יהיה אדיר.

קורבנות כנראה טומן וסרסיי.

טומן אמור למות, אבל זה מוות ידוע מראש למי שקורא את הספרים וגם למי שצופה בסדרה. סרסי אני לא בטוח שתמות בעונה הזאת (אולי בתור אקורד הסיום או אחד לפניו).
אני גם לא חושב שהתיאוריה על סרסי בתור הMAD QUEEN נכונה ובספק אם היא תהרוג את טומן (גם אם לא בכוונה)
בתחילת עונה שעברה הראו את סרסי בצעירותה נפגשת עם מכשפה ביער שענתה לה על שאלות לגבי העתיד. זה פלאשבק ידוע לקוראי הספרים.

Gold shall be their crowns and gold their shrouds
המכשפה חזתה לסרסי את העתיד וכל החזיונות האחרים שלה התגשמו עד לנקודה זאת ולכן סביר להניח שגם טומן יהיה עטוף בתכריחי זהב.
אם סרסי תשרוף את הספט עם טומן בפנים , הוא לא ישאר שלם להיות עטוף בתכריחים אם ישרף בWILDFIRE.

המקום היחיד אגב שישנה סטייה בין הספרים לסדרה היא שבסדרה השמיטו את השאלה האחרונה למכשפה בה היא חוזה לסרסי כי הוולנקאר יחנוק אותה וכך היא תמות (וולנקאר = אח קטן בוליריאנית). זאת הסיבה האמיתית מדוע היא מנסה להרוג את טיריון בלי הפסקה. לכן אני לא חושב שהיא תמות, אחרת למה להשמיט את החלק הזה.

אולי הכל שטויות וסרסי כן תהפוך לMAD QUEEN ותשרוף את כל הספט של ביילור על יושביו כולל טומן (בטעות 😉), אבל אז ג'יימי כנראה יהיה האח הקטן שיהרוג אותה.
במקרה שכזה זה יהיה מאכזב ברמות וצפוי כך שכל העונה תהיה באמת הרעה ביותר שהסדרה ידעה עד כה.

להזכירכם שכל פרקי 10 לא היו מדהימים עונות קודמות. ממליץ להוריד ציפיות.

נערך לאחרונה:
הסדרה לא נהייתה צפויה, פשוט מרוב שאנחנו רגילים לצפות למשהו בלתי צפוי, הצפוי הפך להיות הבלתי צפוי. עם כל התאוריות שהיו על אריה לפני הפרק הקודם, הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שהיה צפוי שלא יהיה איזה טוויסט.

ליידי סטונהארט?
רשום בתקציר Birenne encounters a friend turned foe, במי היא יכולה להיתקל כבר בארצות הנהר?
בג'יימי היא כבר נתקלה, היא והHound לא ממש חיבבו אחד את השני, מה שדי משאיר את Lady Stoneheart ואני מאמין שכמו שחפרו בראיונות שג'ון סנואו מת לפני שהחזירו אותו לחיים גם על זה הם משקרים וכל פעם אומרים שהיא לא תופיע בסדרה.

רשום בתקציר Birenne encounters a friend turned foe, במי היא יכולה להיתקל כבר בארצות הנהר?
בג'יימי היא כבר נתקלה, היא והHound לא ממש חיבבו אחד את השני, מה שדי משאיר את Lady Stoneheart ואני מאמין שכמו שחפרו בראיונות שג'ון סנואו מת לפני שהחזירו אותו לחיים גם על זה הם משקרים וכל פעם אומרים שהיא לא תופיע בסדרה.
אדמור אמר ש"כלאו אותו שנים בצינוק" ובריק עדיין חי מה שאומר שקייטלין אמורה להיות גוש עצמות באדמה.

הם דילגו על הקטע הזה ודי מאוחר להחיות אותה, היא תראה כמו אחד הזומבים של המהלכים הלבנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית