הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
@SmokingSnake
הסרטון הזה הוא היחיד שבו רואים את ג'ון על הכס, וזה לא סרטון אמיתי מהסדרה. יש עוד רפרנס?

@SmokingSnake
הסרטון הזה הוא היחיד שבו רואים את ג'ון על הכס, וזה לא סרטון אמיתי מהסדרה. יש עוד רפרנס?
הסרטון הזה מכיל את כל מה שמתואר בספר, בפרק האמיתי חתכו את הכל אולי כי לא היו מבינים שום דבר(אני גם לא הבנתי כלום)

בספר דנריס מדמיינת ורואה מישהו שבהתחלה היא מדמיינת בתור אחיה ויסריס, בסוף היא מזהה שזה אחיה הבכור רהגאר.
רהגאר מדבר ליד אישה שהיא לא מזהה ואומר לה "He is the prince that was promised" היא ביקשה ממנו לשיר לתינוק והוא אומר לה "He already has a song, he is ice and fire"... אבל התינוק הזה היה הילד הראשון שלו. בסוף רהגאר מסתכל לדנריס בעיניים ונראה שהוא רואה אותה בחלום ואומר There has to be one more a dragon has 3 heads(כנראה הכוונה חייב להיות עוד תינוק חוץ מהבן והבת שכבר יש לו), הוא יושב ליד נבל ומתחיל לנגן מנגינה עצובה והוא, התינוק והאישה לאט לאט יצאו מהחלום שלה

נערך לאחרונה:
ראיתי בזמנו את הנבואה הזאת בעונה 2 איזה 5 פעמים ולא הבנתי כלום אבל עכשיו מתחבר:

Rhaegar האמין שאחד הבנים שלו יהיה הנסיך שהובטח, הוא יהיה Ice and Fire(בן לשושלת סטארק וגם טרגריאן).
מעריצים העלו את ההשערה אחרי עונה 2 עוד לפני 3 שנים(נקראה R+L=J וציינה את ההורים שלו).
בפועל Rhaegar הוא אחיה הגדול של דנריס, אם ג'ון הוא הבן שלו(אחיין של דנריס) אז הוא לפי החוק היורש והעומד בראש של הבית של הטרגריאנז, הוא גם הגבר היחיד ממשפחת סטארק פרט לבראן(שכנראה יישאר "בחוץ" בתפקיד ה3 אייד רייבן)
זה אומר שיש לג'ון את הסגולות של הטרגריאנז(יכולת ליצור דרקונים מביצי דרקון, לשלוט בדרקונים, חסינות לאש)

בעונה 1 רוברט ברתיאון מספר שאהבתו ליאנה נחטפה ונאנסה שם ע"י Rhaegar ועד שהם מצאו את המגדל היא כבר מתה- זו אחת הסיבות שהוא כל כך שונא את הטרגריאנז ורוצה למחוק את כולם.
חוץ מהנבואה של דנריס בעונה 2 בסרטון, בעונה השישית מראים במשך כמה פרקים מה קרה שם באמת- זה היה בדורן בזמן המלחמה של הבתים סטארק, אירי, טאלי וברתיאון שיצאו במרד נגד הטרגאריאנז והמלוכה של ה"מאד קינג"(המרד הצליח והוביל לזה שרוברט משל ב7 הממלכות ולמצב ההתחלתי של GOT).
בזמן הלידה הקשה של ג'ון היו סיבוכים וליאנה מתה, מהמראה של המקום שהיא הוחזקה בו לא ברור שהיא נחטפה- היו לה שם משרתות, חדר גדול ומפואר ותנאים של בת מלוכה, היא לא ישבה באיזה צינוק-> יכול מאוד להיות שהיא הייתה נשואה בסתר לRhaegar ואהבה אותו(השערה)

אז אמא של ג'ון הייתה ליאנה אחות של אדרד, בעונה 1 אדרד הבטיח לג'ון שהוא ידבר איתו על אמא שלו "בפעם הבאה שהם נפגשים"(בסוף הוא הגיע לkings landing וההמשך ידוע- הם לא נפגשו שוב מעולם).
אבא של ג'ון 99% היה Rhaegar לפי כל מה שהסברנו .

במהלך העונות הראשונות קייטלין סטארק מתאבלת שכל הסבל שעבר על המשפחה שלה זה היא כי לא עמדה בהבטחה שלה: בזמן שג'ון גסס ממחלה בתור תינוק היא בקשה מהאלים שירחמו עליו ובתמורה היא תאהב אותו כאילו היה הילד שלה(מעולם לא עשתה את זה ואז קרה כל מה שקרה לה).-> עוד עדות כמה ג'ון חשוב בעולם של ר.ר

יכול מאוד להיות כשכדנריס תפגוש את ג'ון היא תזכור את הפנים שלו מהנבואה ואיכשהו יוודע מי היה אבא שלו(הסיכוי שזה יוודע לה דרך בראן- קלוש, יכול להיות שבראן יספר את זה לג'ון ואז הוא יספר לה ואז היא תזכר).
אופציה נוספת שיכול להיות היא שהם יתחתנו(ידוע שטרגריאנז מתחתנים עם קרובי משפחה שלהם)

בקיצור יש פה הכנה מאוד כבדה לזה שג'ון יהיה בצד של דנריס ואפילו יוביל את וסטרוס(לפי החיזיון שלה שעכשיו ברור)

תיקונים קטנים פה ושם

- תיאוריית הR + L = J פורסמה כבר לפני 20 שנה כשהספר הראשון יצא.
- לג'ון אין חסינות לאש. רואים בבירור בעונה הראשונה שהוא נכווה. זאת היתה אחת הטענות נגד התיאוריה ד"א.
אני חושב שאתה קצת מתבלבל בנבואה מעונה 2. בספרים אפשר לטעון טענות כאלה כי שם זה קצת יותר מפותח אבל בסדרה ראינו אולי שתי סצנות ובאף אחת מהן לא היה את ג'ון.

תיקונים קטנים פה ושם

- תיאוריית הR + L = J פורסמה כבר לפני 20 שנה כשהספר הראשון יצא.
- לג'ון אין חסינות לאש. רואים בבירור בעונה הראשונה שהוא נכווה. זאת היתה אחת הטענות נגד התיאוריה ד"א.
וואלה, הייתי בטוח שהתיאוריה הזאת קפצה בזמן האחרון, טוב לדעת.
בקשר לאש: העניין לא ברור כי ר.ר אומר שטרגריאנז בגדול לא חסינים לאש(לדוג' ויסריס) והעניין עם דנריס קרה בגלל ההולדה של הדרקונים, מה שהוא הגדיר כ"נס", לא מן הנמנע שיקרו עוד "ניסים" שיובילו לחסינות כזו ואחרת(ביצי הדרקון מתחת וינטרפל)

אני חושב שאתה קצת מתבלבל בנבואה מעונה 2. בספרים אפשר לטעון טענות כאלה כי שם זה קצת יותר מפותח אבל בסדרה ראינו אולי שתי סצנות ובאף אחת מהן לא היה את ג'ון.
כן לגמרי אני נשען על הספרים, קראתי את הספרים לפני העונות.
תכלס יש סטיות מאוד גדולות בסדרה אז אולי הגזמתי, הכל השערות כמובן

בספר דנריס מדמיינת ורואה מישהו שבהתחלה היא מדמיינת בתור אחיה ויסריס, בסוף היא מזהה שזה אחיה הבכור רהגאר.
רהגאר מדבר ליד אישה שהיא לא מזהה ואומר לה "He is the prince that was promised" היא ביקשה ממנו לשיר לתינוק והוא אומר לה "He already has a song, he is ice and fire"... אבל התינוק הזה היה הילד הראשון שלו. בסוף רהגאר מסתכל לדנריס בעיניים ונראה שהוא רואה אותה בחלום ואומר There has to be one more a dragon has 3 heads(כנראה הכוונה חייב להיות עוד תינוק חוץ מהבן והבת שכבר יש לו), הוא יושב ליד נבל ומתחיל לנגן מנגינה עצובה והוא, התינוק והאישה לאט לאט יצאו מהחלום שלה

אני חושב שאנשים פיתחו כלכך הרבה תיאוריות ורוצים שג'ון יהיה הנסיך שהובטח וזה נותן להם את הלגיטימציה לא לדייק בפרטים.
יש הרבה ניואנסים קטנים שונים (מלבד עלילות שלמות שנמחקו שקיימות בסדרה ולא בספרים ולהיפך). בספר היא לא יודעת את מי היא רואה והמסקנה המתבקשת של הקורא היא שהיא רואה את רהגר. בסדרה היא בכלל רואה את הבן שלה עם קאל דרוגו ולא את רהגר.
המשפט המדוייק מהספר באנגלית הוא
"Aegon… What better name for a King… He is the Prince that was Promised, and his is the song of ice and fire"
כלומר רהגר מדבר על אאגון (הבן השני שלו מאליה מארטל) כנסיך שהובטח. רק לאחר מכן הוא אומר לדאני (או לאשה שהחזיקה את אאגון, זה גם לא ברור בספר) כי חייב להיות אחד נוסף כי לדרקון שלושה ראשים משם התפתחה לה תיאוריית R+L=J.

בכל מקרה, קשה לי לראות בעונה 7 את הדרקון בעל 3 ראשים קורה (דאני, ג'ון, אאגון) ואת שלושתם על דרקונים.
מה שכן צפוי הוא שתוך 2-3 פרקים, דאני כובשת את Kings Landing ומתאחדת בצפון עם ג'ון. יותר סביר להניח שג'ון יאושש כטרגריין כאשר הוא יתקרב לאחד הדרקונים או אפילו יפתיע ויצליח לעלות על אחד מהם.
יש כלכך הרבה דברים שאין לנו מושג איך ישתלבו בסיפור בעונה אחת בלבד.בקלות הם יכולים למשוך את זה לעוד 2-3 עונות (או עונה + סרט):
  • מה סאם ימצא בספרים באולדטאון ואיך זה ישפיע על המלחמה? לו ולג'ון יש קשר חזק מאוד בספרים שתמיד מקדם את העלילה של ג'ון (ישירות או לא).
  • מה תפקידה של מליסנדרה?
  • איך בראן משתלב בכל הסיפור? כל תפקידו הוא לעשות את אותה טעות כמו במערה? קשה לי לראות את זה קורה.
  • איך BWB משתלבים בסיפור?
  • מה יהיה עם ג'יימי? (אגב, אני בטוח שהוא יהיה זה שימלא את הנבואה של סרסי ולא טיריון)
  • האם כולם ימותו וליטל פינגר יקח את סנסה לאישה וישב על הכס?

השאלה הגדולה באמת היא האם נקבל את הספר השישי בסדרה לפני העונה הבאה והאם הוא יתן קצת מושג לגבי ההולך לקרות?

סעמק!🤬

אני חושב שאנשים פיתחו כלכך הרבה תיאוריות ורוצים שג'ון יהיה הנסיך שהובטח וזה נותן להם את הלגיטימציה לא לדייק בפרטים.
יש הרבה ניואנסים קטנים שונים (מלבד עלילות שלמות שנמחקו שקיימות בסדרה ולא בספרים ולהיפך). בספר היא לא יודעת את מי היא רואה והמסקנה המתבקשת של הקורא היא שהיא רואה את רהגר. בסדרה היא בכלל רואה את הבן שלה עם קאל דרוגו ולא את רהגר.
המשפט המדוייק מהספר באנגלית הוא
"Aegon… What better name for a King… He is the Prince that was Promised, and his is the song of ice and fire"
כלומר רהגר מדבר על אאגון (הבן השני שלו מאליה מארטל) כנסיך שהובטח. רק לאחר מכן הוא אומר לדאני (או לאשה שהחזיקה את אאגון, זה גם לא ברור בספר) כי חייב להיות אחד נוסף כי לדרקון שלושה ראשים משם התפתחה לה תיאוריית R+L=J.

בכל מקרה, קשה לי לראות בעונה 7 את הדרקון בעל 3 ראשים קורה (דאני, ג'ון, אאגון) ואת שלושתם על דרקונים.
מה שכן צפוי הוא שתוך 2-3 פרקים, דאני כובשת את Kings Landing ומתאחדת בצפון עם ג'ון. יותר סביר להניח שג'ון יאושש כטרגריין כאשר הוא יתקרב לאחד הדרקונים או אפילו יפתיע ויצליח לעלות על אחד מהם.
יש כלכך הרבה דברים שאין לנו מושג איך ישתלבו בסיפור בעונה אחת בלבד.בקלות הם יכולים למשוך את זה לעוד 2-3 עונות (או עונה + סרט):
  • מה סאם ימצא בספרים באולדטאון ואיך זה ישפיע על המלחמה? לו ולג'ון יש קשר חזק מאוד בספרים שתמיד מקדם את העלילה של ג'ון (ישירות או לא).
  • מה תפקידה של מליסנדרה?
  • איך בראן משתלב בכל הסיפור? כל תפקידו הוא לעשות את אותה טעות כמו במערה? קשה לי לראות את זה קורה.
  • איך BWB משתלבים בסיפור?
  • מה יהיה עם ג'יימי? (אגב, אני בטוח שהוא יהיה זה שימלא את הנבואה של סרסי ולא טיריון)
  • האם כולם ימותו וליטל פינגר יקח את סנסה לאישה וישב על הכס?

השאלה הגדולה באמת היא האם נקבל את הספר השישי בסדרה לפני העונה הבאה והאם הוא יתן קצת מושג לגבי ההולך לקרות?

סעמק!
אני יכול רק לשער שממש בתחילת העונה הבאה יתגלה שג'ון אחיין של דנריס(לפחות הוא יידע את זה- אולי כשהוא ייכנס לCrypts מתחת וינטרפל), אחרי כמה פרקים יהיה כיבוש קליל של וסטרוס(בערך כל העולם מאחורי דנריס) ואז צריך להיות איחוד של השניים, יש מצב שהגורם שיאשר את מה שג'ון מגלה יהיה טיריון כי הוא יודע הכי הרבה על הבית שלו.

יש הרבה דמויות שהחלק שלהם בעלילה עוד לא ברור: בראן, אריה, ליטלפינגר, ליידי בריאן, סאם(יוכרז אחרי תקופה מסויימת באולדטאון כמייסטר של ג'ון?), סרסי(אין מעצורים, יכולה להשתולל עכשיו שהילדים מתו) וכו'

בגלל ההבדלים הגדולים בין הסדרה והספרים קשה לדעת מה יהיה, יכול להיות גם שג'ון ימות וליטלפינגר ייקח את הצפון:s29:
A man has no idea what will happen

זה שההורים של JON הם ליאנה ורייגן זה ידוע ב 100% HBO פרסמו את זה

HBO just like, casually revealed Jon Snow's father in a graphic

יש סרטון מעניין על כמות הבעיות בפרק 10 😃 מי שרוצה שיסתכל. אבל שידעה שזה מאוד יהרוס לו את פרק 10 ויבין כמה יש דברים לא תקינים בפרק.

אם הייתי יכול למחוק לכם את הזיכרון בכל מה שקשור למשחקי הכס ולארגן שבוע חופש לטובת מרתון צפייה של כל העונות ברצף (עם אימון בחד"כ בין לבין).. כמה הייתם משלמים?

אם הייתי יכול למחוק לכם את הזיכרון בכל מה שקשור למשחקי הכס ולארגן שבוע חופש לטובת מרתון צפייה של כל העונות ברצף (עם אימון בחד"כ בין לבין).. כמה הייתם משלמים?
הרבה.

טוב השאלה הגדולה , מה רואים עכשיו כדי למלא את החלל הריק?

אחת הסדרות המצחיקות שיש, אבל לדעתי צריך להיות מעולם ההיטק בשביל להנות ממנה ב 100%
גיליתי כמה העסק הזה יכול להיות "מכוער".. ולא הכל תמיד ורוד.
אני גם למדתי קורס בניהול ככה שזה קצת ממחיש לי את המציאות (לא שזה ב100% אמיתי)
אבל סדרה קורעת ומעניינת

גיליתי כמה העסק הזה יכול להיות "מכוער".. ולא הכל תמיד ורוד.
אני גם למדתי קורס בניהול ככה שזה קצת ממחיש לי את המציאות (לא שזה ב100% אמיתי)
אבל סדרה קורעת ומעניינת
הסדרה מראה דברים ממש אמיתיים, היועצים של הסדרה הם אנשים מהתעשייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית