הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בדיקות דם

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
הPCT שעשיתי היה כוריגון אמפולה כל 3 ימים של 5000 למשך 15 יום, כלומיד 100 מ"ג למשך 30 יום ונולבה 40/40/20/20

והמצב על הפנים ואין לי מושג למה כל הPCT זה מהבית מרקחת אני לא מצפה שהכל יהיה תקין אחרי סייקל אבל לפחות שהPCT יחזיר משהו ולא עזר כלום.. למישו יש רעיון חוץ ממנוחה כי זה ברור..

LH 0.90 MIU/ML ( 1.10- 9.00)*(.........)

TESTOSTERONE 4.10 NMOL/L ( 5.80- 30.40)*(.........) בוצע פעמיים*

נערך לאחרונה:
יותר מדי HCG כמות כזאת מטורפת של HCG לא רק שלא תביא אותך להתאוששות אלה תגרום לך להתאושש לאט יותר לצערי רק מנוחה וזמן יחזיר אותך.

אני הרצתי 1500 יחידות HCG כל 4 ימים ל 16 יום
100מג כלומיד 30 יום ו 20 מג נולבה 45 יום והתאוששות הייתה סבבה

תקשיב אחי אפשר להגיד לך עכשיו ללכת ולקחת עוד אמפולה של HCG ולחלק אותה ולקחת 1250יחידות למשך שבועיים אבל זאת לא הבעיה שלך. הבעיה שלך היא שכנראה בגלל כמות ה HCG המטורפת שלקחת הייתה השפעה רעה על בלוטת היותרת ולוקח לה זמן להתאושש. מניסיון שלי אין מה כל כך לעשות רק לתת לזה זמן. על תכנס לסייקל לפחות עוד 3-4 חודשים מינימום.
דרך אגב זה קרה לחבר שלי שגם לקח 15000 יחידות של HCG וקרה לו בדיוק אותו דבר אבל בדיוק.
תן לזה זמן אחי

קח חודשיים הפסקה בלי כלום, בעוד חודשיים תעשה שוב בדיקה. אין צורך עכשיו לקחת שוב HCG(אני לא מבין למה לעזאזל לקחת 1500 ולא פשוט 500 מחולק לפעמיים בשבוע) וכלומיד 100מג במשך חודש עם הפסקה פתאומית זה גם לא הכי טוב, עדיף לעשות 100 שבועיים ואז שבוע 75 ואז עוד שבוע של 50 כמו בן אדם.

לא משנה אבל, עשית מה שעשית ומזה רק תלמד, כמו שאמרתי קח עכשיו הפסקה של חודשיים תאכל טוב ובריא קח ויטמינים מינרלים ובאמת שהגוף יהיה כמה שיותר בריא ויתפקד טוב.
בעוד חודשיים שוב תעשה בדיקת דם ומשם תראה את התוצאות, וככה תדע איך להמשיך עד אז אין לך מה לתכנן.

אנשים צריכים להבין שבPCT יותר זה לא תמיד טוב.
שמתי לב שגם כתבת שאתה שוקל לעשות עוד "פרוטוקל" של כלומיד HCG ונולבדקס...אם אתה כבר מתכנן לעשות עוד PCT א-ל תיקח כלומיד ונלבה ביחד עם HCG, כול העולם ואחותו לוקחים HCG לקראת סוף הסייקל ובגשר בין הזריקה האחרונה לתחילת הPCT.

קח חודשיים הפסקה בלי כלום, בעוד חודשיים תעשה שוב בדיקה. אין צורך עכשיו לקחת שוב HCG(אני לא מבין למה לעזאזל לקחת 1500 ולא פשוט 500 מחולק לפעמיים בשבוע) וכלומיד 100מג במשך חודש עם הפסקה פתאומית זה גם לא הכי טוב, עדיף לעשות 100 שבועיים ואז שבוע 75 ואז עוד שבוע של 50 כמו בן אדם.

לא משנה אבל, עשית מה שעשית ומזה רק תלמד, כמו שאמרתי קח עכשיו הפסקה של חודשיים תאכל טוב ובריא קח ויטמינים מינרלים ובאמת שהגוף יהיה כמה שיותר בריא ויתפקד טוב.
בעוד חודשיים שוב תעשה בדיקת דם ומשם תראה את התוצאות, וככה תדע איך להמשיך עד אז אין לך מה לתכנן.

אנשים צריכים להבין שבPCT יותר זה לא תמיד טוב.
שמתי לב שגם כתבת שאתה שוקל לעשות עוד "פרוטוקל" של כלומיד HCG ונולבדקס...אם אתה כבר מתכנן לעשות עוד PCT א-ל תיקח כלומיד ונלבה ביחד עם HCG, כול העולם ואחותו לוקחים HCG לקראת סוף הסייקל ובגשר בין הזריקה האחרונה לתחילת הPCT.

גיבוב של שטויות אתה כנראה לא יודע מה התפקיד של אנטי אסטרוגן ב PCT
הבעיה שלו לא כלומיד ולא נולבה ביחד הבעיה שלו היא הכמות המטורפת של HCG שהוא לקח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית