הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הסייקל? ומידע לגבי Superdrol

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
סייקל שלישי שמתכנן בהמשך השנה

Testosterone Enanthate 750mg/EW 1-14
Testosterone propionate 100mg/EOD 1-3
Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-12

זה בערך היה הסייקל הקודם שלי (רק שהפעם העלתי את המינון של הבולד בהעמסה מ 800 ל-1200 ובשאר השבועות מ 600 ל-800).
בסייקל הזה מעוניין להוסיף בפעם הראשונה אוראלי, ממה שקראתי ומהמלצות חשבתי על Superdrol.

1. מה המינון? כמה מ"ג כל כדור? כמה זמן? ובאיזה שלב?

2. במה אני צריך להשתמש בגלל השימוש באוראלי?

3. ואיך החומרים של Zenco?

Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-12

זה בערך היה הסייקל הקודם שלי (רק שהפעם העלתי את המינון של הבולד בהעמסה מ 800 ל-1200 ובשאר השבועות מ 600 ל-800).
בסייקל הזה מעוניין להוסיף בפעם הראשונה אוראלי, ממה שקראתי ומהמלצות חשבתי על Superdrol.

מינון אידיאלי יהיה 30 מ״ג כל יום. כל כדור הוא 10 מ״ג, כלומר 3 כדורים ביום. לא מומלץ לעבור את ה4 שבועות עם סופרדרול בגלל הרעילות הגבוה שלו לכבד.
אתה יכול להשתמש בשבועות הראשונים של הסייקל בתור קיק (למרות שיש פרופ בהתחלה, אבל אתה יכול בכל זאת להוסיף את הסופרדרול בהתחלה בנוסף או במקום הפרופ).
אתה יכול גם לשלב אותו לקראת סוף הסייקל כאשר העלייה בשריר איטית יותר. זה בוסט נוסף ותוספת נחמדה להתקדמות בכוח ובמסה.
הסופרדרול של זנקו אחלה, עד עכשיו כל החומרים של החברה קיבלו ביקורות טובות.

Boldenone 1200mg/EW 1-3
Boldenone 800mg/EW 4-12

1. 30mg/ed לעד 4 שבועות
2. ב-TUDCA, כ-1.5g/day להגנה על הכבד
3. משימוש אישי שלי בהם, אני בהחלט מרוצה מכל הבחינות

לגבי הסייקל -
סה"כ נראה טוב, רק במידה ותחליט לשלב סופרדרול בהתחלה, אז וותר על הפרופ.
באם לא, אז קצר את השימוש בפרופ לשבועיים בלבד

אני לא יכול להגיד לך לגבי השימוש בסופרדרול , אבל מנסיון שלי עם החברה . ניסיתי אנטט דקה ארוך ובולדנון , קודם כל חומרים לא כואבים בכלל ברמה שאני בכלל לא מרגיש את השמן שנכנס ועוד 4 מיל לישבן . לפעמים שאני מזריק אני תוהה איך לרב החברות יש כאבים וגושים שלחברה הזו אני מניח שהם עושים שימוש ב autoclave תנורי עיקור ורמה גבוהה של סטריליות , זה מתבטא בזה שהחומרים אינם כואבים כלל ואינם משאירים גושים . שזה הדבר באמת חשוב מבחינתי סטריליות . לפחות אני מכניס משהו נקי לגוף ולא מזוהם . מבחינת חומר הטסט אנטט מורגש ברמה של מינון החשק המיני זה הדבר שכייף להרגיש בסייקל להיות חרמן על כל דבר חחח . הדקה עושה את שלו מהשימון מפרקים עקב העלייה במשק הנוזלים . מבחינתי זאת החברה היחידה בנתיים שאני מוכן לשים עליה יד , בתקווה שישמרו על קו ישר ..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית