הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ישבן כפול

EDENOMER7

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי, יש לי איזה בעיה שאני די סובלת ממנה כבר במשך שנתיים, זה צץ לי פתאום וחיפשתי על זה המון מידע ולא מצאתי פתרון לבעיה..
זה כמן ישבן כפול, שיש מין קיפול נוסף מתחת לקו הטבעי של הישבן. וזה ממש בולט.
אני מתאמנת ולא מרגישה שזה מזיז לבעיה בכלל.. אני ממש אשמח שתייעצו לי מה לעשות ואם יש עוד תרגילים שמתאימים אז אשמח לדעת..
אצרף תמונה שמצאתי שתמחיש פחות או יותר.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 8.1 · צפיות: 364
  • double_butt_exercises1.jpg
    double_butt_exercises1.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 348
איך נראית תכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אני עושה 3 פעמים בשבוע
סקוואט גאמפ 4X25
סקוואט רגיל 4X25
לאנצים כל רגל 4X25
סקוואט פרס 4X25
שכיבות שמיכה 3X15
7 דק בטן חופשי וסטטי בסוף
ודדליפט עם רגל אחת ומשקל

נעזוב לרגע את העובדה שהתכנית שלך לא מאוזנת
הסקווטים והלאנצים עם משקל?

• פותח/ת השרשור
לאנצים בלי במשקל, וסקוואט עם משקל.. אבל קטן, של 4 ..

1. פחות חזרות, יותר משקל.
אני לא חושב שלעבוד על טווח חזרות כזה ישפר לך את המצב, תנסי 5-10 חזרות גג.
2. תשימי לב שאת עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון, זה לא חייב להיות הרבה, אבל עלייה חייבת להתבצע.
3. בלי שום קשר לתחת כפול, תשקיעי יותר בפלג גוף עליון. בנצ'\פרס\מתח זאת לא מילה גסה...

זה מה שיש לי לתרום כרגע אבל אני בטוח שיש פה יותר מבינים\ות ממני.

• פותח/ת השרשור
צודק לגמריי בזה שאני צריכה לעשות גם פלג גוף עליון.. סתם בגלל המצב שלי כרגע שזה ממש מפריע לי אני מנסה כמה שיותר להתרכז בזה ספציפית ולנסות להעלים את זה.. תודה על התגובה והעזרה! 😃

להחליף בדחיפות את תוכנית האימונים.
מציעה לך לקחת תוכנית מהאתר של FBW או AB של 3-4 פעמים בשבוע עם התקדמות שבועית במשקלי העבודה. להשקיע מאוד בתרגילים המורכבים (ובעיקר סקוואט ודדליפט-בגלל המטרה הספציפית - עבודה על הישבן).
ברגע שתשקיעי ותתני את כולך בתוכנית האימונים, התוצאות לא יאחרו להגיע.
בהצלחה:)

להחליף בדחיפות את תוכנית האימונים.
מציעה לך לקחת תוכנית מהאתר של FBW או AB של 3-4 פעמים בשבוע עם התקדמות שבועית במשקלי העבודה. להשקיע מאוד בתרגילים המורכבים (ובעיקר סקוואט ודדליפט-בגלל המטרה הספציפית - עבודה על הישבן).
ברגע שתשקיעי ותתני את כולך בתוכנית האימונים, התוצאות לא יאחרו להגיע.
בהצלחה:)

אז בעצם את אומרת שסקוואט ודדליפט זה תרגילים לישבן ???? לא יכול להיותתתתתתתת, זה תרגילים לרגליים(סרקזם).

לאנצים בלי במשקל, וסקוואט עם משקל
מסכימה עם מה שנאמר כאן. פחות חזרות ויותר משקל.
ןכדאי שתקחי תכנית מאוזנת יותר ולו רק כדי שלא תעלי פוסט בעוד שנה על ה'נפילה' ביד האחורית או "טרייספס כפול".. 😃

צודק לגמריי בזה שאני צריכה לעשות גם פלג גוף עליון.. סתם בגלל המצב שלי כרגע שזה ממש מפריע לי אני מנסה כמה שיותר להתרכז בזה ספציפית ולנסות להעלים את זה.. תודה על התגובה והעזרה!
1. העבודה על המטרה העיקרית שלך לא סותרת עבודה על פלג גוף עליון.
2. בכיף 😃
מציעה לך לקחת תוכנית מהאתר של FBW או AB של 3-4 פעמים בשבוע עם התקדמות שבועית במשקלי העבודה.

אפשר לשאול מדוע התקדמות שבועית? במשקלים שלה היא יכולה להתקדם כל אימון (בהנחה והיא מסקביטה כמו שצריך)...
זה לא יהיה בזבוז זמן לדעתך?

אפשר לשאול מדוע התקדמות שבועית? במשקלים שלה היא יכולה להתקדם כל אימון (בהנחה והיא מסקביטה כמו שצריך)...
זה לא יהיה בזבוז זמן לדעתך?

אני מסכימה איתך, אפשר .
מצד שני, אני רואה את זה קצת אחרת. הבחורה הממוצעת שרק נרשמה לחד'כ לא ממהרת לשום מקום ולא יקרה דבר אם ההתקדמות תהיה שבועית:)

במשקלים שלה היא יכולה להתקדם כל אימון
אם תקח בחשבון שכל קפיצה בחדר כושר היא של 2.5 קג היא תגיע לקצה גבול היכולת מהר מידי.
פעם בשבוע זה מספיק טוב.

אם תקח בחשבון שכל קפיצה בחדר כושר היא של 2.5 קג היא תגיע לקצה גבול היכולת מהר מידי.
פעם בשבוע זה מספיק טוב
חשבתי שצריך להתחיל מהתקדמות מאימון לאימון, למצות את היכולת להתקדם כך, ואז להגיע להתקדמות שבועית (משהו עם תכנון מורכב יותר של נפח\עצימות\התאוששות וכו'...). אבל אני מבין למה את מתכוונת, סבבה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני אשנה את התוכנית ואוסיף את כל מה שרשמתם, מקווה מאוד שזה באמת יעזור! המצב שלי לא אבוד בקטע הזה נכון?
ז"א זה משהו שאפשר להעביר זה לא נשאר אם באמת עובדים על זה כמו שצריך וכמו שהמלצתם לי?..
ותודה רבה לכל מי שענה עזר! 😃

אוקיי אז אני אשנה את התוכנית ואוסיף את כל מה שרשמתם, מקווה מאוד שזה באמת יעזור! המצב שלי לא אבוד בקטע הזה נכון?
ז"א זה משהו שאפשר להעביר זה לא נשאר אם באמת עובדים על זה כמו שצריך וכמו שהמלצתם לי?..
ותודה רבה לכל מי שענה עזר! 😃
כל עוד את מתאמנת כמו שצריך ומתמידה, את תופתעי מהתוצאות (במיוחד בכל הקשור לאיזור הישבן:79nb:).

• פותח/ת השרשור
אוקיי 😃 שוב תודה רבה עזרתם לי מאוד!

Back
למעלה תחתית