הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מתי צריך לאכול חלבון כפול משקל גוף?

yoni200

מושעה
74
1
נק' מוניטין:
1
74
1
לדוגמא אני עושה ab
אז ביום ראשון ושני אני מתאמן שלישי נח
ורביעי חמישי שוב מתאמן ...

עכשיו צריך לאכול חלבון כפול המשקל גוף אבל לא הבנתי מתי
למה שביום רביעי לדוגצא אני אוכל חלבון כפול ממשקל הגוף שבכלל לא התאמנתי בשלישי ולגוף אין פיצוי יסף והוא לא צריך כזה כמות גדולה של חלבון......

כי הגוף לא אומר לעצמו
"וואלק עחי היום התאמנתי אני אבנה שרירים"
"וואלק וואלק היום זה מנוחה אין טעם לבנות כלום"
זה לא עובד ככה
אם אתה רוצה ליצור באופן מקסימלי מסת שריר אתה אוכל כל יום כפול חלבון

• פותח/ת השרשור
כי הגוף לא אומר לעצמו
"וואלק עחי היום התאמנתי אני אבנה שרירים"
"וואלק וואלק היום זה מנוחה אין טעם לבנות כלום"
זה לא עובד ככה
אם אתה רוצה ליצור באופן מקסימלי מסת שריר אתה אוכל כל יום כפול חלבון
אבל לא הבנתי הרי כל יום שאוכלים את הכמות חלבון זה כדי לתת לגוף עוד חלבומים לפצות על האימון של אתמןל ,
והגוף כן אומר וואלק לא התאמנתי כי הוא מרגיל שהשריר לא צרעך עוד חלבון ...
אז למה ביום רביעי אוכלים כפול חלבון אם ביום שלישי לא התאמנת וביום רביעי אין לגוף על מה לפצות את עצמו....

אבל לא הבנתי הרי כל יום שאוכלים את הכמות חלבון זה כדי לתת לגוף עוד חלבומים לפצות על האימון של אתמןל ,
והגוף כן אומר וואלק לא התאמנתי כי הוא מרגיל שהשריר לא צרעך עוד חלבון ...
אז למה ביום רביעי אוכלים כפול חלבון אם ביום שלישי לא התאמנת וביום רביעי אין לגוף על מה לפצות את עצמו....

לא אוכלים חלבונים כדי לפצות על האימון של אתמול, אוכלים חלבונים כי מזה ומגליקוגן מורכבים השרירים ואם לא תאכל חלבון לא תעלה במסת שריר בצורה יעילה. ההתאששות של השריר לא נגמרת לא בדקה, לא בשעה ולא ביום. ולכן צריך להמשיך להתחזק אותו באופן יום יומי שוטף, כי אם באמת הוא היה נבנה ביום היית פשוט הולך להתאמן 7 ימים בשבוע וגודל בחצי מהזמן שהיה לוקח לך ברגיל. אבל דברים לא עובדים ככה ולכן צריך כל יום לאכול חלבון.

חלבון זה לא פחמימה, זה לא דלק שאתה שורף במקום
אחרי אימון מופעלים כל מני מנגנונים בגוף של בניה, שנמשכת לא מעט זמן, ובמידה ואתה מתאמן לא חדש, חלק מהתהליכים האלה כבר נהיים מובנים בדנ"א שלך (אפיגנטיקה).
קרה לך פעם שיומיים אחרי האימון אז אתה מרגיש את הכאב האמיתי? גם הכאב הזה מאותת לשריר שלך לבנות

Back
למעלה תחתית