הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"זריקת הדיאטה" אושרה לשימוש בישראל

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
וואלה. כל הדיון שלכם פה גרם לי להבין שבקצב הזה עוד יוציאו גלולות "היום שאחרי" שנוטלים אותן אחרי ארוחה במקדולנד'ס.

אאהעא??? 😲
זה אחד המוכרים, הכרתי מישהי לפני כמה שנים בבר, כשהגענו אלי הביתה ראיתי שיש לה מכנסי הרזיה, זה פשוט לוחץ ואז היא נראית רזה יותר.. אני לא יודע אם המוצר הזה עדיין נמכר אבל זה קיים.
הן לובשות את זה וזה מעודד הזעה או משהו. אולי עכשיו זה כבר לא הולך, לפני 10-15 שנה אני זוכר פרסמו את זה.
מעודד הזעה, שברת אותי 🤣

רציני, לא דיברתי על מכנס שהבחורה נראית רזה יותר, אלא הפרסןמת טענה שהוא גורם להרזיה אם לובשים אותו X זמן ביום.
איזה חרטה מוכרים לאנשים, פעם אחת ראיתי בערוץ הקניות מוצר שמחשמל אותך וככה יוצר סטרס על השריר ומחטב אותו, אני באמת לא מבין איך אנשים קונים את הזבל הזה, עדיף כבר לשלם 1300 שקל בחודש לזריקות.

וואלה. כל הדיון שלכם פה גרם לי להבין שבקצב הזה עוד יוציאו גלולות "היום שאחרי" שנוטלים אותן אחרי ארוחה במקדולנד'ס.

אתה צוחק אבל זה עלול לקרות, ואתה יודע למה? כי הטכנולוגיה והקדמה עוזרת לנו לנצח את הפיזיולוגיה.
תאר לך מצב שבו גלולה שתיקח תעזור לך להישאר 10% שומן ולאכול כמה שאתה רוצה לתקופה מסויימת ? זה מדהים.
אולי קשה לנו לשים את הקו, אבל היום כמעט כל דבר שאתה מסתכל עליו הוא לא טבעי...

איזה חרטה מוכרים לאנשים, פעם אחת ראיתי בערוץ הקניות מוצר שמחשמל אותך וככה יוצר סטרס על השריר ומחטב אותו, אני באמת לא מבין איך אנשים קונים את הזבל הזה, עדיף כבר לשלם 1300 שקל בחודש לזריקות.
זה מה ש EMS בערך עושה עכשיו וזה תפס תאוצה.
רציני, לא דיברתי על מכנס שהבחורה נראית רזה יותר, אלא הפרסןמת טענה שהוא גורם להרזיה אם לובשים אותו X זמן ביום.
הרבה סיפרו לי שאפשר לשים שקית ניילון מסביב לבטן ואז נגיד לרוץ 30 דקות ככה. ממה שהבנתי זה באמת עוזר כי יש הזעה מטורפת בגלל זה. והבנתי שיש פה משהוא נקודתי. כלומר רוב ההזעה באה באזור הזה וזה גרם לכך שהבטן נראתה יותר רזה. כמובן אנשים לא מבינים שהם לא מזיעים שומן. ואחרי כמה כוסות מים הכל חוזר למצב הרגיל אבל אתה יודע בסוף הם מרגישים שהזיעו אז בטח שרפו המון שומן בדיוק כמו ההוא שמרגיש את השריר אז הוא גודל יותר.

בכללי גם המון סיפרו לי שסאונה זה מרזה כי מזיעים המון וזה סוג של ברו סאיינס דיי נפוץ. בטכניון כל פעם שהייתי הולך לסאונה והיו מגיעות בנות/נשים היו מדברות שסאונה זה מרזה. פעם גם שאלתי למה הם חושבות ככה ואיך בדיוק הן מסבירות את זה אז הן ממש אמרו לי שיוצא שומן ולכן נגיד אתה תראה שהגוף שלך מרגיש כזה שומני שכמובן זה בולשיט ואנחנו פשוט מלוכלכים ויש לנו טיפה של שיכבת שומן שמגינה על העור.

בכל מקרה יש המון דברים שמוכרים. יש מדרסים שגורמים להוריד בחודש 4 ק"ג, יש מכנסי וחולצות חיטוב. לא חסר.

זה מה ש EMS בערך עושה עכשיו וזה תפס תאוצה.

הרבה סיפרו לי שאפשר לשים שקית ניילון מסביב לבטן ואז נגיד לרוץ 30 דקות ככה. ממה שהבנתי זה באמת עוזר כי יש הזעה מטורפת בגלל זה. והבנתי שיש פה משהוא נקודתי. כלומר רוב ההזעה באה באזור הזה וזה גרם לכך שהבטן נראתה יותר רזה. כמובן אנשים לא מבינים שהם לא מזיעים שומן. ואחרי כמה כוסות מים הכל חוזר למצב הרגיל אבל אתה יודע בסוף הם מרגישים שהזיעו אז בטח שרפו המון שומן בדיוק כמו ההוא שמרגיש את השריר אז הוא גודל יותר.

בכללי גם המון סיפרו לי שסאונה זה מרזה כי מזיעים המון וזה סוג של ברו סאיינס דיי נפוץ. בטכניון כל פעם שהייתי הולך לסאונה והיו מגיעות בנות/נשים היו מדברות שסאונה זה מרזה. פעם גם שאלתי למה הם חושבות ככה ואיך בדיוק הן מסבירות את זה אז הן ממש אמרו לי שיוצא שומן ולכן נגיד אתה תראה שהגוף שלך מרגיש כזה שומני שכמובן זה בולשיט ואנחנו פשוט מלוכלכים ויש לנו טיפה של שיכבת שומן שמגינה על העור.

בכל מקרה יש המון דברים שמוכרים. יש מדרסים שגורמים להוריד בחודש 4 ק"ג, יש מכנסי וחולצות חיטוב. לא חסר.

מה שציינת זה חרטא, אבל זריקה שמדכא תאבון זה כבר ממש לא ברו סיינס.

הם בעצמם אומרים שמי שלא שומר על תזונה נכונה וספורט - הזריקה לא תעזור לו.
אז אולי כדאי לחסוך 1,300, לשמור על תזונה בריאה וספורט והופה תרדו במשקל.
מדהים איזה תעשייה מפלצתית זו שעושה כסף מאנשים.

Same goes for any weight loss drug

נערך לאחרונה:
מזכיר לי את הסיפור על מרק אבן/מסמר.

אתה צוחק אבל זה עלול לקרות, ואתה יודע למה? כי הטכנולוגיה והקדמה עוזרת לנו לנצח את הפיזיולוגיה.
תאר לך מצב שבו גלולה שתיקח תעזור לך להישאר 10% שומן ולאכול כמה שאתה רוצה לתקופה מסויימת ? זה מדהים.
אולי קשה לנו לשים את הקו, אבל היום כמעט כל דבר שאתה מסתכל עליו הוא לא טבעי...
בלי צחוק אני מת לפתח דבר כזה

גלולה מהסוג הזה תיהיה חייבת לפעול דרך אחד משלושה מנגנונים:

או להוציא את כל האנרגיה על חום ויש כבר חומרים מפרי צימוד כמו ציאניד או DNP שעושים זאת .

או לגרום לך להוציא הכל בצואה שגם את זה יש חומרים שעושים.

ויש אופציה לחומר שינתב הכל לשרירים ובינתיים חוסמי מיוסטטין שעושים בעקיפין את זה גרמו לתופעות לוואי קשות בבני אדם.

גלולה מהסוג הזה תיהיה חייבת לפעול דרך אחד משלושה מנגנונים:

או להוציא את כל האנרגיה על חום ויש כבר חומרים מפרי צימוד כמו ציאניד או DNP שעושים זאת .

או לגרום לך להוציא הכל בצואה שגם את זה יש חומרים שעושים.

ויש אופציה לחומר שינתב הכל לשרירים ובינתיים חוסמי מיוסטטין שעושים בעקיפין את זה גרמו לתופעות לוואי קשות בבני אדם.
או משהו אחר שעדיין לא חשבו עליו.

יש לך עודף קלוריות(אנרגיה) שהכנסת לגוף. אתה יכול לחשוב כמה זמן שאתה רוצה אין אופציה אחרת להפטר מהן ויש חוק שימור שקובע שהן לא יעלמו אלה רק אם הן יהפכו לחום או לא יספגו.

נערך לאחרונה:
יש לך עודף קלוריות(אנרגיה) שהכנסת לגוף. אתה יכול לחשוב כמה זמן שאתה רוצה אין אופציה אחרת להפטר מהן ויש חוק שימור שקובע שהן לא יעלמו אלה רק אם הן יהפכו לחום או לא יספגו.
אני מכיר את חוקי הטרמודינמיקה, אני פשוט לא חושב שזה כולכך מקובע.

הבעיה היא שאנשים רוצים כן לאכול שטויות וגם להרזות ומוכנים לשלם מלא כסף כי הם עצלנים.
יש לי בחורה בלימודים ששילמה 2000 שקל לאיזו מטומטמת שנתנה לה אומגה, אבץ, ומולטיויטמין וגם איזה ספרי אצות ים טיפשי שאמור כביכול לשרוף לה שומן ומאז שהיא בדיאטה היא אוכלת מעט ובריא ויורדת במשקל אז על מה שילמת 2000 שקל אם כל המאמץ בסוף נופל על כך שאת אוכלת מעט ובריא!?!?!?!?!? ואנשים לא מבינים את הדברים האלה חחח

אין מודעות, אין חינוך לעניין. במקום ללמד אותך בבית ספר בסיסי תזונה ואיך לבחור משכנא ואיך מחשבים מסים אתה לומד על איזה גמד במהפכה הצרפתית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית