נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
זה להרזיה ולהעלות מסה בו זמניתזה לא להרזיה זה לעלות מסה ולהיות כמו דוגמני פיטנס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה להרזיה ולהעלות מסה בו זמניתזה לא להרזיה זה לעלות מסה ולהיות כמו דוגמני פיטנס.
אתה מתבלבל עם המוצר הוותיק והמוצלח...זה להרזיה ולהעלות מסה בו זמנית
זה אחד המוכרים, הכרתי מישהי לפני כמה שנים בבר, כשהגענו אלי הביתה ראיתי שיש לה מכנסי הרזיה, זה פשוט לוחץ ואז היא נראית רזה יותר.. אני לא יודע אם המוצר הזה עדיין נמכר אבל זה קיים.אאהעא??? 😲
מעודד הזעה, שברת אותי 🤣הן לובשות את זה וזה מעודד הזעה או משהו. אולי עכשיו זה כבר לא הולך, לפני 10-15 שנה אני זוכר פרסמו את זה.
רציני, לא דיברתי על מכנס שהבחורה נראית רזה יותר, אלא הפרסןמת טענה שהוא גורם להרזיה אם לובשים אותו X זמן ביום.מעודד הזעה, שברת אותי 🤣
איזה חרטה מוכרים לאנשים, פעם אחת ראיתי בערוץ הקניות מוצר שמחשמל אותך וככה יוצר סטרס על השריר ומחטב אותו, אני באמת לא מבין איך אנשים קונים את הזבל הזה, עדיף כבר לשלם 1300 שקל בחודש לזריקות.רציני, לא דיברתי על מכנס שהבחורה נראית רזה יותר, אלא הפרסןמת טענה שהוא גורם להרזיה אם לובשים אותו X זמן ביום.
וואלה. כל הדיון שלכם פה גרם לי להבין שבקצב הזה עוד יוציאו גלולות "היום שאחרי" שנוטלים אותן אחרי ארוחה במקדולנד'ס.
זה מה ש EMS בערך עושה עכשיו וזה תפס תאוצה.איזה חרטה מוכרים לאנשים, פעם אחת ראיתי בערוץ הקניות מוצר שמחשמל אותך וככה יוצר סטרס על השריר ומחטב אותו, אני באמת לא מבין איך אנשים קונים את הזבל הזה, עדיף כבר לשלם 1300 שקל בחודש לזריקות.
הרבה סיפרו לי שאפשר לשים שקית ניילון מסביב לבטן ואז נגיד לרוץ 30 דקות ככה. ממה שהבנתי זה באמת עוזר כי יש הזעה מטורפת בגלל זה. והבנתי שיש פה משהוא נקודתי. כלומר רוב ההזעה באה באזור הזה וזה גרם לכך שהבטן נראתה יותר רזה. כמובן אנשים לא מבינים שהם לא מזיעים שומן. ואחרי כמה כוסות מים הכל חוזר למצב הרגיל אבל אתה יודע בסוף הם מרגישים שהזיעו אז בטח שרפו המון שומן בדיוק כמו ההוא שמרגיש את השריר אז הוא גודל יותר.רציני, לא דיברתי על מכנס שהבחורה נראית רזה יותר, אלא הפרסןמת טענה שהוא גורם להרזיה אם לובשים אותו X זמן ביום.
זה מה ש EMS בערך עושה עכשיו וזה תפס תאוצה.
הרבה סיפרו לי שאפשר לשים שקית ניילון מסביב לבטן ואז נגיד לרוץ 30 דקות ככה. ממה שהבנתי זה באמת עוזר כי יש הזעה מטורפת בגלל זה. והבנתי שיש פה משהוא נקודתי. כלומר רוב ההזעה באה באזור הזה וזה גרם לכך שהבטן נראתה יותר רזה. כמובן אנשים לא מבינים שהם לא מזיעים שומן. ואחרי כמה כוסות מים הכל חוזר למצב הרגיל אבל אתה יודע בסוף הם מרגישים שהזיעו אז בטח שרפו המון שומן בדיוק כמו ההוא שמרגיש את השריר אז הוא גודל יותר.
בכללי גם המון סיפרו לי שסאונה זה מרזה כי מזיעים המון וזה סוג של ברו סאיינס דיי נפוץ. בטכניון כל פעם שהייתי הולך לסאונה והיו מגיעות בנות/נשים היו מדברות שסאונה זה מרזה. פעם גם שאלתי למה הם חושבות ככה ואיך בדיוק הן מסבירות את זה אז הן ממש אמרו לי שיוצא שומן ולכן נגיד אתה תראה שהגוף שלך מרגיש כזה שומני שכמובן זה בולשיט ואנחנו פשוט מלוכלכים ויש לנו טיפה של שיכבת שומן שמגינה על העור.
בכל מקרה יש המון דברים שמוכרים. יש מדרסים שגורמים להוריד בחודש 4 ק"ג, יש מכנסי וחולצות חיטוב. לא חסר.
Same goes for any weight loss drugהם בעצמם אומרים שמי שלא שומר על תזונה נכונה וספורט - הזריקה לא תעזור לו.
אז אולי כדאי לחסוך 1,300, לשמור על תזונה בריאה וספורט והופה תרדו במשקל.
מדהים איזה תעשייה מפלצתית זו שעושה כסף מאנשים.
מזכיר לי את הסיפור על מרק אבן/מסמר.הם בעצמם אומרים שמי שלא שומר על תזונה נכונה וספורט - הזריקה לא תעזור לו.
אז אולי כדאי לחסוך 1,300, לשמור על תזונה בריאה וספורט והופה תרדו במשקל.
מדהים איזה תעשייה מפלצתית זו שעושה כסף מאנשים.
בלי צחוק אני מת לפתח דבר כזהאתה צוחק אבל זה עלול לקרות, ואתה יודע למה? כי הטכנולוגיה והקדמה עוזרת לנו לנצח את הפיזיולוגיה.
תאר לך מצב שבו גלולה שתיקח תעזור לך להישאר 10% שומן ולאכול כמה שאתה רוצה לתקופה מסויימת ? זה מדהים.
אולי קשה לנו לשים את הקו, אבל היום כמעט כל דבר שאתה מסתכל עליו הוא לא טבעי...
או משהו אחר שעדיין לא חשבו עליו.גלולה מהסוג הזה תיהיה חייבת לפעול דרך אחד משלושה מנגנונים:
או להוציא את כל האנרגיה על חום ויש כבר חומרים מפרי צימוד כמו ציאניד או DNP שעושים זאת .
או לגרום לך להוציא הכל בצואה שגם את זה יש חומרים שעושים.
ויש אופציה לחומר שינתב הכל לשרירים ובינתיים חוסמי מיוסטטין שעושים בעקיפין את זה גרמו לתופעות לוואי קשות בבני אדם.
אני מכיר את חוקי הטרמודינמיקה, אני פשוט לא חושב שזה כולכך מקובע.יש לך עודף קלוריות(אנרגיה) שהכנסת לגוף. אתה יכול לחשוב כמה זמן שאתה רוצה אין אופציה אחרת להפטר מהן ויש חוק שימור שקובע שהן לא יעלמו אלה רק אם הן יהפכו לחום או לא יספגו.
ותנ"ך, אל תשכח תנ"ך.אין מודעות, אין חינוך לעניין. במקום ללמד אותך בבית ספר בסיסי תזונה ואיך לבחור משכנא ואיך מחשבים מסים אתה לומד על איזה גמד במהפכה הצרפתית