עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזה PSMF?שלום.
אני כבר חודש וחצי על סייקל טסט וינסטרול פרימו
התחלתי PSMF לפני שבוע.
לא קל, לא פשוט אבל אפקטיבי אני רוצה לשלב ל 3 שבועות הקרובים
T3 וקלן שימו בצד את הקושי. האם הדבר אפקטיבי?
מצטער שאני לא קשור לנושא אבל איך ה-PSMF לא דופק לך את החילוף חומרים ממש ?
תזונה דלת פחמימות, בעיתה, מאיטה את חילוף החומרים, אך ממש לא משבשת ("דופקת") אותו.מצטער שאני לא קשור לנושא אבל איך ה-PSMF לא דופק לך את החילוף חומרים ממש ?
דל פחמימה "רגיל"?י דיאטה 15 שבועות ולא 12 זה הכל. קצת למשוך את הדיאטה
כל אחד עושה דיאטה שונה.. אני אישית מתחיל מ250 פחמימה ויורד עד ל 50 בערך בתקופת הזמן הזו. כך לפחות אצלי תמיד יורד בהדרגתיות.דל פחמימה "רגיל"?
אתה משווה בין תוצאות של קלן וטי3 לסייקל פרופ ווייני?דניאל פשוט צודק בכל מילה.
עברתי בערך 4 סייקלים של t3 וקלן קטוטיפן ביחד שנמשכו בערך 6 שבועות שזה חצי מזמן הדיאטה שלי. כמובן עם הרבה חומרים..
השנה לא נגעתי בשורפים. רק חומרים: פרופ וויני ומסטרון.
הגעתי לאותה התוצאה רק הפעם בלי דפיקות לב. בלי יובש בשפתיים כיווץ שרירים בעייתי ועייפות מטורפת מהשורפים הם מתישים אותך ואתה חושב שזה בגלל הדיאטה.
העניין שעשיתי דיאטה 15 שבועות ולא 12 זה הכל. קצת למשוך את הדיאטה ואני מרגיש נפלא כבר בשבוע האחרון עם 7% בערך..
לא הבנת אותי..אתה משווה בין תוצאות של קלן וטי3 לסייקל פרופ ווייני?
לא הבנתי אותך כי לא הסברת את עצמך..לא הבנת אותי..
עברתי כבר כמה סייקלים של חיטוב לאורך השנים שכולם כללו פרופ וויני בשילוב t3 וקלן.
בכולם עייפותת מטורפת יובש כיווץ לא רצוני של השרירים. גלי חום ודפיקות לב כאילו הסנפתי קוק.
השנה לא נגעתי בשורפים טלא רק סטרואידים וזמן החיטוב עלה מ12 שבועות ל15
רק שהפעם אני מרגיש מצויין חוץ מקצת תשישות של חוסר פחמימה ללא תופעןת הלוואי שציינתי מהשורפים
או ושכחתי לציין טת גלי החום והזעה שאתה מקבל מהחרא הזה כאילו סוחטים ממך את החיים