הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של PSMF עם T3 וקלן?

מושון

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום.
אני כבר חודש וחצי על סייקל טסט וינסטרול פרימו
התחלתי PSMF לפני שבוע.
לא קל, לא פשוט אבל אפקטיבי אני רוצה לשלב ל 3 שבועות הקרובים
T3 וקלן שימו בצד את הקושי. האם הדבר אפקטיבי?

שלום.
אני כבר חודש וחצי על סייקל טסט וינסטרול פרימו
התחלתי PSMF לפני שבוע.
לא קל, לא פשוט אבל אפקטיבי אני רוצה לשלב ל 3 שבועות הקרובים
T3 וקלן שימו בצד את הקושי. האם הדבר אפקטיבי?
מזה PSMF?

מצטער שאני לא קשור לנושא אבל איך ה-PSMF לא דופק לך את החילוף חומרים ממש ?

מאיזו בחינה?
האמת שאני מופתע מאוד אני שבוע בדיאטה הזאת ( מחר שקילה)
אני לא חורג מהתפריט ואוכל רק חלבונים ואני פחות רעב ממה שהייתי קודם אני באמת לא מבין איך חוץ מזה שהאוכל תפל ומגעיל אין רעב כמו שהיה קודם שהייתי סתם בדל בפחמימה
דבר נוסף שמפתיע אותי שעדיין לא ירדתי במשקלי עבודה ( ניסיתי לשלב אימון משקולות בבוקר ואגרוף תאילנדי לייט בערב ופה התחלתי להרגיש חולשה זה כן) היום יום שביעי ונשארתי על 100 חזה עליון ל 8X4 הייתי בטוח שאני היום ירגיש את הנפילה אבל נתתי אימון מעולה של שעה וחצי בעצימות גבוהה

מצטער שאני לא קשור לנושא אבל איך ה-PSMF לא דופק לך את החילוף חומרים ממש ?
תזונה דלת פחמימות, בעיתה, מאיטה את חילוף החומרים, אך ממש לא משבשת ("דופקת") אותו.

בכל מקרה, תזונת PSFM היא מאוד קיצונית וקשה. מניסיון אישי קצר עימה, זה מעין שלב אחרון לדיאטה דלת פחמימה, שבה העיקר הוא גם הורדת השומן לכמות מינימלית (כזו שבאה מהמזון בלבד, תוך התבססות על מזון דל שומן).

באם לומר שהיא יותר יעילה, ועד כמה, מדיאטה דלת פחמימה, או דיאטה הדרגתית בכלל - הרי שזה תלוי מטרה ורבים אפילו לא יחשבו לנסותה, עקב הקושי שביישום, לצד החשש (אף בעת שימוש באנאבולים) שבאיבוד מאסת שריר רזה.

לעניות דעתי, כל עוד האדם הממוצע לא מתכנן להיכנס לשייפ חלומי (תחרות בילדינג או דוגמנות פיטנס, למשל), אין טעם לעבור סבל כזה. אפשר בהחלט להסתפק בדיאטה הדרגתית, שעיקרה הוא קיצוץ הפחמימות בהדרגתיות, שמירה על סביבה מאוזנת, ככל שניתן, מבחינה מטבולית על ידי ביצוע העמסות, וכמובן אימונים הולמים ומנוחה מספקת. כך או כך, אם משמשמים באנאבולים או לא, הדרך הנ"ל הגיונית יותר מכל הבחינות - פרקטית, מנטאלית ופיזית

דניאל פשוט צודק בכל מילה.
עברתי בערך 4 סייקלים של t3 וקלן קטוטיפן ביחד שנמשכו בערך 6 שבועות שזה חצי מזמן הדיאטה שלי. כמובן עם הרבה חומרים..
השנה לא נגעתי בשורפים. רק חומרים: פרופ וויני ומסטרון.
הגעתי לאותה התוצאה רק הפעם בלי דפיקות לב. בלי יובש בשפתיים כיווץ שרירים בעייתי ועייפות מטורפת מהשורפים הם מתישים אותך ואתה חושב שזה בגלל הדיאטה.

העניין שעשיתי דיאטה 15 שבועות ולא 12 זה הכל. קצת למשוך את הדיאטה ואני מרגיש נפלא כבר בשבוע האחרון עם 7% בערך..

דל פחמימה "רגיל"?
כל אחד עושה דיאטה שונה.. אני אישית מתחיל מ250 פחמימה ויורד עד ל 50 בערך בתקופת הזמן הזו. כך לפחות אצלי תמיד יורד בהדרגתיות.
קלן וt3 תמיד הייתי מתחיל בסביבות ה100 פחמימה אולי 120

דניאל פשוט צודק בכל מילה.
עברתי בערך 4 סייקלים של t3 וקלן קטוטיפן ביחד שנמשכו בערך 6 שבועות שזה חצי מזמן הדיאטה שלי. כמובן עם הרבה חומרים..
השנה לא נגעתי בשורפים. רק חומרים: פרופ וויני ומסטרון.
הגעתי לאותה התוצאה רק הפעם בלי דפיקות לב. בלי יובש בשפתיים כיווץ שרירים בעייתי ועייפות מטורפת מהשורפים הם מתישים אותך ואתה חושב שזה בגלל הדיאטה.

העניין שעשיתי דיאטה 15 שבועות ולא 12 זה הכל. קצת למשוך את הדיאטה ואני מרגיש נפלא כבר בשבוע האחרון עם 7% בערך..
אתה משווה בין תוצאות של קלן וטי3 לסייקל פרופ ווייני?

אתה משווה בין תוצאות של קלן וטי3 לסייקל פרופ ווייני?
לא הבנת אותי..
עברתי כבר כמה סייקלים של חיטוב לאורך השנים שכולם כללו פרופ וויני בשילוב t3 וקלן.
בכולם עייפותת מטורפת יובש כיווץ לא רצוני של השרירים. גלי חום ודפיקות לב כאילו הסנפתי קוק.
השנה לא נגעתי בשורפים טלא רק סטרואידים וזמן החיטוב עלה מ12 שבועות ל15
רק שהפעם אני מרגיש מצויין חוץ מקצת תשישות של חוסר פחמימה ללא תופעןת הלוואי שציינתי מהשורפים
או ושכחתי לציין טת גלי החום והזעה שאתה מקבל מהחרא הזה כאילו סוחטים ממך את החיים

לא הבנת אותי..
עברתי כבר כמה סייקלים של חיטוב לאורך השנים שכולם כללו פרופ וויני בשילוב t3 וקלן.
בכולם עייפותת מטורפת יובש כיווץ לא רצוני של השרירים. גלי חום ודפיקות לב כאילו הסנפתי קוק.
השנה לא נגעתי בשורפים טלא רק סטרואידים וזמן החיטוב עלה מ12 שבועות ל15
רק שהפעם אני מרגיש מצויין חוץ מקצת תשישות של חוסר פחמימה ללא תופעןת הלוואי שציינתי מהשורפים
או ושכחתי לציין טת גלי החום והזעה שאתה מקבל מהחרא הזה כאילו סוחטים ממך את החיים
לא הבנתי אותך כי לא הסברת את עצמך..
אתה עכשיו אומר שעדיף למשוך סייקל חיטוב עוד שבועיים מאשר לדחוף קלן וטי 3.אגב 15שבועות זה מלא זמן לסייקל חיטוב...

סייקל אצלי מתחיל רק אחרי חודש דיאטה אז יוצא בערך 10 שבועות על חומרים.
שמע 15 שבועות זה עכשיו דיאטה לתחרות.
עם אתה לא מתפוצץ ומשמין אחרי הדיאטה כמו 90 אחוז מהאנשים לא אמור לסחוב יותר מחודשיים דיאטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית