עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
של Nuti D.כן. הממלצה לגברים היא סביב ה10 מ"ג. רצוי לפעם הבאה לקנות ללא ברזל, שכן בתפריט מסה ממוצע לא צפויה להיות בעיה להגיע עד 10 מ"ג ברזל.
איזה מולטי ויטמין קנית?
אני חושב שמינון כפול למשך תקופה יכול אולי להוות נזק מסוים. הגוף לא אוגר ברזל. כמה כדורים הוא מכיל וכמה כדורים זה המינון היומי?של Nuti D.
כמות כזו תזיק או שזה סתם לא יעיל ובזבוז? קראתי בהרבה מקומות שזה מתחיל להזיק רק מכמויות הרבה יותר גדולות.
תודה רבה.
60 כדורים ושני כדורים זו המנה היומית (במנה יומית יש 18mg). בעיקרון אני יכול לקחת רק כדור אחד אבל זה לא יהיה מספיק (מבחינת שאר הדברים).אני חושב שמינון כפול למשך תקופה יכול אולי להוות נזק מסוים. הגוף לא אוגר ברזל. כמה כדורים הוא מכיל וכמה כדורים זה המינון היומי?
@Vile, מה דעתך?
אז בשביל שלא יהיו בעיות או חוסר וודאות, תיקח כדור ביום. עדיף לקחת כתוספת 9 מ"ג ביום מאשר 18 מ"ג. פעם הבאה כבר תקנה מולטי נטול ברזל.60 כדורים ושני כדורים זו המנה היומית (במנה יומית יש 18mg). בעיקרון אני יכול לקחת רק כדור אחד אבל זה לא יהיה מספיק (מבחינת שאר הדברים).
ושוב פעם, תודה רבה.
אוקי תודה רבה.אז בשביל שלא יהיו בעיות או חוסר וודאות, תיקח כדור ביום. עדיף לקחת כתוספת 9 מ"ג ביום מאשר 18 מ"ג. פעם הבאה כבר תקנה מולטי נטול ברזל.
לגבי שאר הויטמינים, מקסימום בתקופה הזו תאכל קצת יותר ירקות ופירות(בכללי לא ממליץ להימנע, יש בהם הרבה מעבר מאשר רק ויטמינים).
אני לא צריך... זה מה שיש במולטי ויטמין שקניתי.. לא כתוב בשום מקום שזה לנשים או לגברים ספציפית.למה אתה צריך הרבה ברזל?
אתה גבר, גברים לא אמורים להכיל הרבה ברזל כמו אצל נשים.
הרבה ברזל אצל גברים מזיק באופן קריטי, אלא אם כן נבדקת והברזל (כולל מחסני ברזל) שלך נמוכים משמעותית מהנורמה.
וגם אם כן, אתה תקבל טיפול מתאים בכדורים מיוחדים שממלאים את מחסני הברזל בלבד ולא סתם תוסף ברזל פשוט.
ההמלצה לגברים היא 8 מ"ג ליום ו- 18 מ"ג לנשים.
אם המולטי שלך מכיל 18 מ"ג, זה מולטי לנשים ולא לגברים.
משרד הבריאות לא מאשר 18 מ"ג במולטי של גברים, גם לא ה- FDA.
בארוחת בוקר פשוטה של קורנפלקס יש לך כבר 8 מ"ג ברזל.