הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ABC

Gabi_Medayev

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
אהלן חברים שלום 😃

הבת זוג שלי לא מבינה ש-ABC שהמאמן בחדר כושר נתן לה זה לא בישבילה,
בחורה ששוקלת 44 ק''ג גובה 153 ובת 21...שלא נדבר על זה שהתוכנית עצמה לא משהו...
תעזרו לי להסביר לה ולגרום לה להפנים למה זה לא בשבילה אלה שABC זה למתקדמים בתחום

אם היא לא מקשיבה לבן זוג שלה, למה שהיא תקשיב לנו?

יכול להיות שהסיבה שהיא לא מקשיבה לבן הזוג שלה היא שהיא מחפשת יעוץ יותר מקצועי (בלי להעליב כמובן את פותח האשכול), ופה אנחנו נכנסים- פורום שכנראה בעל יותר ידע בנושא מהאדם הממוצע.

פשוט תסביר לה שלמתאמן טבעי, ובמיוחד כאשר הוא מתאמן מתחיל, תדירות אימון תשפיע הרבה יותר מאשר נפח אימון, ולכן אימון בתדירות גבוהה (FBW) יועיל לה הרבה יותר מאימון בתדירות נמוכה (לדוגמה ABC).

פשוט תסביר לה שלמתאמן טבעי, ובמיוחד כאשר הוא מתאמן מתחיל, תדירות אימון תשפיע הרבה יותר מאשר נפח אימון, ולכן אימון בתדירות גבוהה (FBW) יועיל לה הרבה יותר מאימון בתדירות נמוכה (לדוגמה ABC).
נו ראית איך הסברת יפה? קצר וקולע 😉

בשאלה בפיזיקה אני לא אקשיב לחבר שלי שלומד במגמת פיזיקה, אלה למורה שלו בפיזיקה.
זו לא דוגמא טובה, כי מורה הוא סמכות אמינה יותר מהאינטרנט. (בדרך כלל, לא הייתי אומר את זה על חלק מהמרצים שלימדו אותי בוינגייט)

זו לא דוגמא טובה, כי מורה הוא סמכות אמינה יותר מהאינטרנט. (בדרך כלל, לא הייתי אומר את זה על חלק מהמרצים שלימדו אותי בוינגייט)
הכוונה היא שבדרך כלל לאוטוריטה כמו מורה, או מישהו שמתיימר להבין בנושא יציג נימוקים רלוונטים ולא יגיד "כי ככה אמרתי".

• פותח/ת השרשור
האמת שהיא די הקשיבה לי אבל היא הייתה בספק, החלטתי להראות לה שיש עוד שסוברים כמוני ולא הפלצתי זה החוצה כי ה''מאמן'' שלה סובר אחרת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית