כמו שדיברנו בפרטי:
1. בולדנון חומר די חלש והאפקט האנאבולי שלו קטן - לא הייתי ממליץ עליו כשמן משני לטסט בסייקל מאסה. בין אם הוא או ננדרולון לסוגיו- ננדרולון בחלט עדיף.
2. שילוב של ננדרולון ובולדנון יחדיו עלול להביא לאפקט אנאבולי מידי, מה שעלול להוביל לתופעות לוואי של ירידה חדה בליבידו.
3. אוראלי יבש בהחלט יוסיף ערך איכותי לסייקל. תוכל לבחור בין אם לשלבו בהתחלה ל"קיק סטארט" טוב לסייקל, או דווקא בסוף, כאשר הגדילה הפוטנציאלית מתחילה לדעוך, ורוצים לקבל בוסט טוב. כך או כך, אוראלים יבשים מומלצים יהיו סופרדרול, מתיל-סטנבולון או טורינבול (הכבד והתורם ביותר למאסה/כוח מההתחלה לסוף)
4. לגבי מינונים - סוסטנון הייתי ממליץ לשמור על איזור ה-750mg-900mg שבועי, בהתחשב וזה הסייקל השלישי שלך. ננדרולון ארוך (באם תבחר) יהיה ניתן להריץ במינון התחלתי יעיל של כ-400mg לשבוע. באם תבחר בבולדנון בכל זאת - כ-800mg לשבוע. אגב, גם לננדרולון וגם לבולדנון תצטרך לבצע "פרונט לואד", כדי להניב תועלת מהחומרים לאור משך הסייקל. לגבי האוראלי, תלוי במה תבחר. העדיפות היא לסופרדרול, ובאם כך - כ-30mg ליום למשך 4 שבועות יספקו את הסחורה בהחלט.
אם אתה מחפש מאסה נקייה ויבשה זה הכל בתזונה. תפחית מלחים ותשלב אירובי במידה הומלת אבל לא כזו שתביא אותך לאימון יתר. לגבי החומרים לדעתי דווקא בולד מתאים יותר למאסה נקייה אבל שוב זה עניין של אוכל לא הייתי פוסל להשתמש בדקה קצר