הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו עם ניסיון ?

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
אוקיי חבר'ה,שאלה קצת לא שיגרתית.
אני בן 17 וחצי,לגמרי רוצה להיות בתוך העניין עוד לפני הגיוס.
השאלה הגדולה היא כזו,יש פה מישהו עם ניסיון בסייקל טסט בגיל מוקדם כזה? שאוכל לדבר איתו ולדעת את הסיכונים במדויק ?
אם מכירים פה מישהו שהתחיל סייקל בגיל צעיר,אשמח אם תתייגו,או שתתנו קצת מחוות הדעת שלכם אם זה שווה את זה או לא.
בכ"מ אם שאלתם את עצמכם,הדבר היחיד שאתחיל בגיל הזה כנראה זה סייקל טסט 500 מ"ג לשבוע וPCT חזק,זה הכל.
כדי שאקבל מענה קצת מהיר יותר, @Tom @Daniel Barack @Eyal

נערך לאחרונה:
את האוקיי אני ממש לא מנסה לקבל פה,אני מנסה להבין את הסיכונים שיש לצד היתרונות,ולעשות חושבים עם עצמי ולראות מה אחליט.
סיכונים אני בעיקרון יודע,תאמין לי שלא אכנס לדבר כזה בלי לקרוא לקרוא ולקרוא שוב,באתי לפה לחפש מישהו שיכול להעיד על עצמו את מה שאני מחפש לשאול,זה הכל.
בכל מקרה תודה על ההתעניינות.

להשתקם אני אשתקם זה ברור,השאלה היא לגבי בעיות עתידיות.
לא יודע איך הגעת לזה שהגוף ייצר פחות טסט אחרי הסייקל,כל עוד אני משקם את הציר הורמונאלי ולא מגזים בזמן הסייקל/כמות הייצור טסט אחרי השיקום יחזור להיות כמו שצריך,לפחות לפי מה שאני יודע.
ברור שאחרי צבא יהיה לי את האופציה הטובה ביותר להתחיל,אבל זה מושך אותי כל כך להתחיל כבר שאני די בטוח שאתחיל עוד לפני צבא/בצבא.
שום דבר לא מבטיח שהגוף שלך יחזור לייצר טסט באותה כמות

תחשוב על התרחיש הבא, מתחילה איזה שהיא תופעת לוואי. למי אתה פונה?
האם תהיה לך אפשרות לקבל בדיקות דם דרך קופת חולים?

• פותח/ת השרשור
תחשוב על התרחיש הבא, מתחילה איזה שהיא תופעת לוואי. למי אתה פונה?
האם תהיה לך אפשרות לקבל בדיקות דם דרך קופת חולים?
למה שלא יהיה לי אפשרות לקבל בדיקות דם דרך קופת חולים ?
הרופאה שלי שולחת אותי לבדיקות דם כל מפגש שלי איתה,לא מאמין שהיא תסרב לתת לי בעת הצורך .. (כמובן שלא אגיד)
ובקשר למי אני פונה,בעיקרון אני יעשה מה שכולם עושים ויכולים רק לעשות,להתייעץ עם אנשים שמבינים ממני ולקרוא.

למה שלא יהיה לי אפשרות לקבל בדיקות דם דרך קופת חולים ?
הרופאה שלי שולחת אותי לבדיקות דם כל מפגש שלי איתה,לא מאמין שהיא תסרב לתת לי בעת הצורך .. (כמובן שלא אגיד)
ובקשר למי אני פונה,בעיקרון אני יעשה מה שכולם עושים ויכולים רק לעשות,להתייעץ עם אנשים שמבינים ממני ולקרוא.
בדיקת טסט, זה לא בדיקה רגילה. תקרא בפורום כמה קשה לקבל אותה מרופא המשפחה

• פותח/ת השרשור
בדיקת טסט, זה לא בדיקה רגילה. תקרא בפורום כמה קשה לקבל אותה מרופא המשפחה
יודע על מה אתה מדבר,בדיקות דם אחרונות שלי פשוט ביקשתי שיהיה מידע גם על טסט ובתוצאות היה. (טסט חופשי\טוטאל)

היתה לי דילמה דומה בגיל שלך. בסוף עשיתי 2 סייקלים לפני תחרות. חומרים התחילו במרץ והתחרות באוקטובר. התגייסתי בנובמבר.

טעות גדולה מאוד. רק 7 חודשים אחרי הגיוס התחלתי שוב להתאמן ולאכל בצורה סדירה. בזמן הזה 7 חודש כל החיטוב נעלם והשמנתי כי התרגלתי לאכל כמו בודיבילדר.
כבר אומר לך עד שאתה לא מסתדר בסדיר שלך על תזונה ואימונים על תקפוץ לזה. אתה פשוט תאבד הכל בתקופת ההכשרה ותאבד הכל.
מדבר מתוך הבנה לראש שלך אני משתחרר עוד חצי שנה ומצטער על השטויות האלה.
המון מתחרי נוער עוברים את זה ולא מספרים מהבושה...
לא למהר אף פעם אתה עדיין חושב כמו ילד כמה שאתה מאמין שאתה בוגר..
רק עכשיו שמתי לב שאתה גם צעיר מאוד אני התחלתי בגיל 18 וחצי.. תקשיב הביצה שלך עוד לא התפתחה עד הסוף אתה תגרום לנזק עצום לפוריות שלך ולהתפתחות תקינה.
אני בטוח שיש מישהו שאומר לך שזה בסדר והכל טוב.. זה נקרא אינטרס כספי על הבריאות שלך!

• פותח/ת השרשור
היתה לי דילמה דומה בגיל שלך. בסוף עשיתי 2 סייקלים לפני תחרות. חומרים התחילו במרץ והתחרות באוקטובר. התגייסתי בנובמבר.

טעות גדולה מאוד. רק 7 חודשים אחרי הגיוס התחלתי שוב להתאמן ולאכל בצורה סדירה. בזמן הזה 7 חודש כל החיטוב נעלם והשמנתי כי התרגלתי לאכל כמו בודיבילדר.
כבר אומר לך עד שאתה לא מסתדר בסדיר שלך על תזונה ואימונים על תקפוץ לזה. אתה פשוט תאבד הכל בתקופת ההכשרה ותאבד הכל.
מדבר מתוך הבנה לראש שלך אני משתחרר עוד חצי שנה ומצטער על השטויות האלה.
המון מתחרי נוער עוברים את זה ולא מספרים מהבושה...
לא למהר אף פעם אתה עדיין חושב כמו ילד כמה שאתה מאמין שאתה בוגר..
רק עכשיו שמתי לב שאתה גם צעיר מאוד אני התחלתי בגיל 18 וחצי.. תקשיב הביצה שלך עוד לא התפתחה עד הסוף אתה תגרום לנזק עצום לפוריות שלך ולהתפתחות תקינה.
אני בטוח שיש מישהו שאומר לך שזה בסדר והכל טוב.. זה נקרא אינטרס כספי על הבריאות שלך!
אוקי,תודה רבה! זו התגובה שחיכיתי לה,מישהו שמדבר מניסיון אישי ממה שאני ילך לחוות.
כמו שאמרתי כבר שאם כבר הצבא זה לא פקטור כי אני יהיה לוחם ככה שאאבד כנראה הכל בין אם אני אסייקל סייקל יחיד עד אז או לא.
מבין לגמרי את כל מה שאמרת פה,גרמת לי לחשוב על זה פעמיים יותר,כנראה שזה לא הכיוון שאלך אליו כרגע אחרי כל מה שסיפרו ואמרו לי ..
הצבא לא פקטור מכיוון שיש לי את כל שנת יב' להנות\להחליט מה אני עושה בצבא,הדבר העיקרי שבאמת אני מתלבט מבחינתי זה הקטע הבריאותי,כמו שאמרת שאני צעיר מדי והביצה עדיין לא התפתחה,אבל לדעתי סייקל אחד וקטן של טסט לא מה שיגרום לי להיות עם בעיות פוריות בעתיד,אבל כמובן שאחשוב על זה עוד הרבה ואבדוק עוד הרבה אם בכלל אתחיל,מה שכנראה לא מאמין שיקרה.
בכל מקרה תודה רבה על התשובה! אגב,אין אף אחד שאומר לי שזה בסדר,כמובן שהייתי יודע שזה אינטרס כספי על הבריאות שלי,כי את הסיכונים אני בערך כבר יודע ..

בטח שהצבא זה פקטור. אני אישית רואה בפיתוח גוף דרך חיים מסויימת זה שגרה מסויימת שברגע שאתה מכניס חומרים זה עוד יותר רציני.
כסטודנט. או כאיש משפחה עוד תוכל לתמרן בין אורח החיים הזה למחוייבות שלך לדברים אחרים.
בצבא פשוט לא אפשרי במיוחד כשאתה לוחם.
עם היית מהחיילים שבאים שעתיים לבסיס ביום ונעלמים מילא.. אבל זה לא כך כרגע ואין סיבה להכניס מזרקים לחיים שלך..
וזה שאתה חושב שסייקל טסט ישפיע בקטנה. דמיין שאתה מרסק אגרטל מזכוכית. לא משנה איך תנסה להדביק מחדש תמיד יהיה שבור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית