הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

whichsize

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום לכולם מתחיל סייקל שני ורציתי לקבל חוות דעת קצת פרטים מקדימים
סייקל ראשון סיימתי לפני חודשים וחצי
10 שבועות של טסט אנטט ודיבול כרגע אני אחרי ניקוי

כרגע משקל 67 גובה 1.66
מתחיל סייקל הכולל
טסט אנטט 750 לשבוע
מאסטרון 300 לשבוע
וטרן מיקס 600 לשבוע
במהלך הסייקל מתכוון לשלב ארמדקס
ופרגניל פעם בשבוע מינון 1000
ואפדרין
המטרה לעלות בכמה שיותר שריר ופחות שומן סייקל חיטוב
דעות ועצות יתקבלו באהבה

הייתי מציע לך להוריד את הטרן ל400 מ״ג.
600 מינון מאוד גבוה לשימוש ראשוני.
פרגניל תשאיר 500iu בשבוע, אין צורך ביותר. עדיף לחלק לפעמיים בשבוע של 250iu בכל אחת.
ארימדקס תשלב רק אם צריך. אין סיבה לקחת מיום הראשון.
בכל מקרה, עם תפריט מתאים סייקל כזה בהחלט יכול להוסיף לך בשר ולהוריד אחוז שומן.

הייתי מציע לך להוריד את הטרן ל400 מ״ג.
600 מינון מאוד גבוה לשימוש ראשוני.
פרגניל תשאיר 500iu בשבוע, אין צורך ביותר. עדיף לחלק לפעמיים בשבוע של 250iu בכל אחת.
ארימדקס תשלב רק אם צריך. אין סיבה לקחת מיום הראשון.
בכל מקרה, עם תפריט מתאים סייקל כזה בהחלט יכול להוסיף לך בשר ולהוריד אחוז שומן.
תשובה מצויינת

אני רק אוסיף שיותר ריאלי וישים זה לכוון לסייקל מאסה קלאסי או סייקל חיטוב קלאסי. ז"א מאזן קלורי בהתאם למטרה. כל משהו בין לבין לא יהיה יעיל. בכל מקרה, בהינתן תזונה אידיאלית לכל מטרה, אזי המטרות תתממשנה ביתק קלות. אני הייתי משתדל לצרוך כ-3-3.5 גרם חלבון לכל קילו מ"ג. היתר פחמימה ושומן בחלוקה לפי המטרה

מה הכוונה שאתם אומרים שטרן 600 לשבוע גבוה מדי ועדיף 400 איזה השלכות יש לזה ?
טרן אמיתי הוא חומר חזק. תמיד טוב לשמור על מינון מינימלי ולראות איך מתמודדים עימו. 400מג טרן ארוך לשבוע מספיק בהחלט

מה הכוונה שאתם אומרים שטרן 600 לשבוע גבוה מדי ועדיף 400 איזה השלכות יש לזה ?
שמע, אני התחלתי עם טרן אצטט 100 מ״ג כל יומיים (שזה יוצא בערך 350 מ״ג לשבוע).
סבלתי מכמה תופעות לוואי, בעיקר בקשר לשינה, ולכן החלטתי להוריד את המינון אפילו ל 75 מ״ג כל יומיים.
זוהי החוויה האישית שלי עם טרן. אני משתף אותה איתך כדי שתבין שזה חומר מאוד חזק. לא יודע איך פעם ראשונה הייתה מסוגל להתמודד עם 600 מ״ג בשבוע.
הייתה מתחיל לטפס על הקירות בלילה ולדרוס זקנות בכביש.

שמע, אני התחלתי עם טרן אצטט 100 מ״ג כל יומיים (שזה יוצא בערך 350 מ״ג לשבוע).
סבלתי מכמה תופעות לוואי, בעיקר בקשר לשינה, ולכן החלטתי להוריד את המינון אפילו ל 75 מ״ג כל יומיים.
זוהי החוויה האישית שלי עם טרן. אני משתף אותה איתך כדי שתבין שזה חומר מאוד חזק. לא יודע איך פעם ראשונה הייתה מסוגל להתמודד עם 600 מ״ג בשבוע.
הייתה מתחיל לטפס על הקירות בלילה ולדרוס זקנות בכביש.
איזה חברה היה הטרן? תוך כמה זמן הרגשת את התופעות?

איזה חברה היה הטרן? תוך כמה זמן הרגשת את התופעות?
החברה הייתה זנקו.
אתה יכול להסתכל באשכול חברות, רשמתי שם את החוות דעת המלאה שלי עליה.

תופעות לוואי יוצאות דופן לא היו לי.
הבעיה העיקרית הייתה בשינה, פשוט לא הצלחתי להירדם.
דבר נוסף שהרגשתי זה אנרגטיות מטורפת, אתה פשוט אף פעם לא עייף.
היה איזה פעם שיצא ונשארתי ער יומיים, ופשוט לא הרגשתי עייף. הייתי יכול ללכת לתת אימון גם עם אפס שעות שינה.
אל תחשוב שזה דבר טוב. החומר הזה מאוד מבלבל וגורם לך לחשוב שאתה איזה סופרמן, אבל מנוחה ושינה הגוף חייב. צריך לשים לב לא להגזים.
חוץ מזה, לא הרגשתי איזו הרגשה מטורפת.
אל תצפה לתופעות לוואי מטורפות כי אתה תתאכזב ותחשוב שיש לך חומר פח, גם אם זה לא נכון.

• פותח/ת השרשור
ומבחינת כאב האם יש עדיפות לחלק את הזריקות ל 3 פעמים בשבוע או ל 2 פעמים ואז זה 4.5 מיל במזרק
יש איזהשהו משכך כאבים בסייקל הקודם שלי סבלתי מכאב של הטסט לא יודע מה יהיה כשאשלב גם מאסטרון טרן וטסט במינון גבוה מאשר בסייקת הקודם שעשיתי רק טסט

67 קילו על 1.66 אחרי סייקל אחד מראה על תקלה בתזונה\אימונים או שניהם יחד.
לא הייתי ממהר להעמיס עוד חומרים כל עוד אתה לא פיקס בשני הדברים הנל.
אתה פה על יותר מגרם וחצי חומרים בשבוע, אני הייתי הולך רק על טסט 750 בלבד
ולומד לאכול ולהתאמן כדי למצות את החומרים שאתה לוקח.

67 קילו על 1.66 אחרי סייקל אחד מראה על תקלה בתזונה\אימונים או שניהם יחד.
לא הייתי ממהר להעמיס עוד חומרים כל עוד אתה לא פיקס בשני הדברים הנל.
אתה פה על יותר מגרם וחצי חומרים בשבוע, אני הייתי הולך רק על טסט 750 בלבד
ולומד לאכול ולהתאמן כדי למצות את החומרים שאתה לוקח.
לא כולם מתחילים סייקל במשקל גוף גבוה מהגובה
גם אחוז שומן הוא פונקצייה מאוד חשובה ולא רק טוטאל על המשקל

לא כולם מתחילים סייקל במשקל גוף גבוה מהגובה
גם אחוז שומן הוא פונקצייה מאוד חשובה ולא רק טוטאל על המשקל
איך שלא תסתכל כל זה בין אם זה אחוז שומן גבוה, אז מסת שריר נמוכה, או אחוז שומן חד ספרתי עם מסת שריר טובה
זה מוקדם לקפוץ על גרם וחצי חומרים.
טסט 750 ל16 שבועות עם 4 שבועות ראשונים ואחרונים עם אוראלי יעשו את העבודה
לא פחות טוב מכל מה שהוא מתכנן.

איך שלא תסתכל כל זה בין אם זה אחוז שומן גבוה, אז מסת שריר נמוכה, או אחוז שומן חד ספרתי עם מסת שריר טובה
זה מוקדם לקפוץ על גרם וחצי חומרים.
טסט 750 ל16 שבועות עם 4 שבועות ראשונים ואחרונים עם אוראלי יעשו את העבודה
לא פחות טוב מכל מה שהוא מתכנן.
מה שאתה מציע רעיון לא פחות גרוע ממה שכבר יש. 16 שב טסט?למה? 8 שב אוראלים? אס מה יש הפסקה ביניהם?

מה שאתה מציע רעיון לא פחות גרוע ממה שכבר יש. 16 שב טסט?למה? 8 שב אוראלים? אס מה יש הפסקה ביניהם?
כי הוא עדיין לא קרוב למסה שצריכה מינון גבוה יותר. ב16 שבועות הוא יראה יותר תוצאות. כן בהחלט אפשרי כמו שאמרתי אוראליים עם טודקה וביצוע בדיקות דם כדי לראות שהערכים לא חורגים יותר מידי, עדיפות שיהיו עדינים יחסית כמו טיבול\ויני\אנאבר

כי הוא עדיין לא קרוב למסה שצריכה מינון גבוה יותר. ב16 שבועות הוא יראה יותר תוצאות. כן בהחלט אפשרי כמו שאמרתי אוראליים עם טודקה וביצוע בדיקות דם כדי לראות שהערכים לא חורגים יותר מידי, עדיפות שיהיו עדינים יחסית כמו טיבול\ויני\אנאבר
אני שואל למה סייקל 16 שב'? בשביל מה/מי זה טוב? סייקל כזה מצריך כבר הדרגתיות ואף העלאת מינונים/החלפת חומרים. 10-12 שב' מרוכזים וסוגרים את הבאסטה. אוראלי לסוף או התחלה ובטח שלא גם וגם, לא משנה אם ההפרש הוא כמה שב' מכובדים בסייקל עצמו. עצם העובדה שהגוף על חומרים ברמה מעל הנורמה מעיב גם על יתר המערכות, והדבר האחרון שאתה צריך זה גם תחילת הפרעות בכבד. בדיקות דם תצאנה במילא חריגות למרות המנוחה. אוראלי זה אחלה לקיק או הרבה דברים אחרים, אבל לא להפוך את זה למשחק ילדים זה לא סוכריות מנטוס

אני שואל למה סייקל 16 שב'? בשביל מה/מי זה טוב? סייקל כזה מצריך כבר הדרגתיות ואף העלאת מינונים/החלפת חומרים. 10-12 שב' מרוכזים וסוגרים את הבאסטה. אוראלי לסוף או התחלה ובטח שלא גם וגם, לא משנה אם ההפרש הוא כמה שב' מכובדים בסייקל עצמו. עצם העובדה שהגוף על חומרים ברמה מעל הנורמה מעיב גם על יתר המערכות, והדבר האחרון שאתה צריך זה גם תחילת הפרעות בכבד. בדיקות דם תצאנה במילא חריגות למרות המנוחה. אוראלי זה אחלה לקיק או הרבה דברים אחרים, אבל לא להפוך את זה למשחק ילדים זה לא סוכריות מנטוס
16 שבועות טסט זה בסדר גמור , ובכל פעם אעדיף להאריך סייקל טסט סולו ב 4 שבועות מאשר להוסיף כל חומר אחר פנימה ולקצר אותו. כל גוף מתמודד ומגיב אחרת לכן מוקדם לקבוע איך ייצאו בדיקות הדם לאחר לקיחת אוראליים.
אני אחזור על זה חומרים הם רק החוליה האחרונה בין אימונים נכונים ותזונה טובה שמאפשרים להתקדם מהר ואל מעבר המגבלות הגנטיות. מעטים כאן היו צריך להשתמש במשהו מעבר גרם טסט וגם זה לא.
זה שעשית סייקל לא אומר שמיצית את החומר /מינון.

שלום לכולם מתחיל סייקל שני ורציתי לקבל חוות דעת קצת פרטים מקדימים
סייקל ראשון סיימתי לפני חודשים וחצי
10 שבועות של טסט אנטט ודיבול כרגע אני אחרי ניקוי

כרגע משקל 67 גובה 1.66
מתחיל סייקל הכולל
טסט אנטט 750 לשבוע
מאסטרון 300 לשבוע
וטרן מיקס 600 לשבוע
במהלך הסייקל מתכוון לשלב ארמדקס
ופרגניל פעם בשבוע מינון 1000
ואפדרין
המטרה לעלות בכמה שיותר שריר ופחות שומן סייקל חיטוב
דעות ועצות יתקבלו באהבה
מאמין שטרן וטסט זה מספיק וממש לא רואה טעם בארימידקס.
בהצלחה.
מאסטרון טוב מאוד בהעלאת הטסט החופשי דרך אגב
אני מהמר על זה שתישאר באותו אחוז שומן אולי עוד אחוז אחד ותעלה עוד 12 קילו

16 שבועות טסט זה בסדר גמור , ובכל פעם אעדיף להאריך סייקל טסט סולו ב 4 שבועות מאשר להוסיף כל חומר אחר פנימה ולקצר אותו. כל גוף מתמודד ומגיב אחרת לכן מוקדם לקבוע איך ייצאו בדיקות הדם לאחר לקיחת אוראליים.
אני אחזור על זה חומרים הם רק החוליה האחרונה בין אימונים נכונים ותזונה טובה שמאפשרים להתקדם מהר ואל מעבר המגבלות הגנטיות. מעטים כאן היו צריך להשתמש במשהו מעבר גרם טסט וגם זה לא.
זה שעשית סייקל לא אומר שמיצית את החומר /מינון.
ככל שאורך הסייקל ארוך יותר, כך איכות ההתקדמות דועכת, אין מנוס וזו העובדה. מה שתשיג איכותית ב-10 שב' לא ימשך באותה המידה ב-6 השבועות הנוספים. מה שכן ימשך או יחריף זו ההכבדה על המערכות השונות בגוף, לצד פוטנציאל החרפת תופעות הלוואי.

זה שאימונים ותזונה חשובים - זה ידוע. וזה הבסיס. זה לא סותר את העובדה שסייקל צריך להיות ממוצה אידאלית לאחר מספר קצר יותר של שבועות (מ-16)

ככל שאורך הסייקל ארוך יותר, כך איכות ההתקדמות דועכת, אין מנוס וזו העובדה. מה שתשיג איכותית ב-10 שב' לא ימשך באותה המידה ב-6 השבועות הנוספים. מה שכן ימשך או יחריף זו ההכבדה על המערכות השונות בגוף, לצד פוטנציאל החרפת תופעות הלוואי.

זה שאימונים ותזונה חשובים - זה ידוע. וזה הבסיס. זה לא סותר את העובדה שסייקל צריך להיות ממוצה אידאלית לאחר מספר קצר יותר של שבועות (מ-16)
ההתקדמות פשוט נעצרת.... זה חסר תועלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית