הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טסט ואלכוהול

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
אני יודע שאסור אלכוהול בזמן סייקל, השאלה מתי אפשר לחזור ולשתות אלכוהול? ב pct או לאחרי? ואם כן כמה זמן אחרי.
הטסט יש אמופולות וגם ויאל, חייב לשמור במקרר?
ושאלה על הדרך, טסט eagle מישהו ניסה?

תודה מראש.

שלום לכולם,
אני יודע שאסור אלכוהול בזמן סייקל, השאלה מתי אפשר לחזור ולשתות אלכוהול? ב pct או לאחרי? ואם כן כמה זמן אחרי.

תודה מראש.
ניתן לצרוך אלכוהול בזמן סייקל, כל עוד לא משלבים אוראלים, אל בכל מקרה כדאי להפחית ולהשתדל שלא.

טסט יש לשמור בטמפרטורת החדר ולא בקירור.

חברת Eagle מהארץ לא מומלצת

• פותח/ת השרשור
שוב, כל עוד לא משולב אוראלי או זריקות ויני/דיבול, באמת שאין גורם קריטי שמונע צריכת אלכוהול. אבל מה שחשוב זה לא להגזים בלי קשר לסייקל, אלא בריאותית. אם לכמת את זה, אני לא הייתי חורג ממנת אלכוהול אחד בשבוע (נניח שליש בירה/כוסית ויסקי וכד')

אם החומר מקורי מאוקראינה אזי החומר נחשב טוב. הגרסה ישראלית לא, וחשוב לדעת את זה

• פותח/ת השרשור
שוב, כל עוד לא משולב אוראלי או זריקות ויני/דיבול, באמת שאין גורם קריטי שמונע צריכת אלכוהול. אבל מה שחשוב זה לא להגזים בלי קשר לסייקל, אלא בריאותית. אם לכמת את זה, אני לא הייתי חורג ממנת אלכוהול אחד בשבוע (נניח שליש בירה/כוסית ויסקי וכד')

אם החומר מקורי מאוקראינה אזי החומר נחשב טוב. הגרסה ישראלית לא, וחשוב לדעת את זה
תודה גבר.

בקשר לאשכול הנ"ל, שילוב עם אוראליים ( וויני, פרווירון) יכול לגרום לבעיות כבד או שזה פשוט מבטל את ההשפעה של הכדורים ? ( בדומה לאנטיביוטיקה).
כי מצריכה חד פעמית אני מתאר לעצמי שלא אמור להיות נזק לכבד.

שלום לכולם,

תודה מראש.
אני שותה קבוע עם החברים בסופש. בסייקל הפחתתי משמעותית את האלכוהול אבל עדיין הייתי מוריד ליטר בירה בימי שישי. לא פגע בסייקל האמת יום למחרת האימון היה דווקא אחלה! אבל אל תגזים לדעתי אם אתה יכול פשוט תוותר לפחות לתקופת הסייקל

• פותח/ת השרשור
אני שותה קבוע עם החברים בסופש. בסייקל הפחתתי משמעותית את האלכוהול אבל עדיין הייתי מוריד ליטר בירה בימי שישי. לא פגע בסייקל האמת יום למחרת האימון היה דווקא אחלה! אבל אל תגזים לדעתי אם אתה יכול פשוט תוותר לפחות לתקופת הסייקל
אני יכול, הסייקל שלי זה 8-10 שבועות טסט סולו, ב אוגוסט מתכנן נסיעה לחול ושם להוריד ליטר זה רק חימום, משמדאיג אותי באמת שאני יהיה בסוף הPCT או כמה ימים לאחר, אז להרביץ או לא 🙄 @Daniel Barack 📢

אני יכול, הסייקל שלי זה 8-10 שבועות טסט סולו, ב אוגוסט מתכנן נסיעה לחול ושם להוריד ליטר זה רק חימום, משמדאיג אותי באמת שאני יהיה בסוף הPCT או כמה ימים לאחר, אז להרביץ או לא 🙄 @Daniel Barack 📢
בסייקל וב-PCT בהחלט כדאי למזער למינימום את צריכת האלכוהול. לא רק ביצועים ספורטיביים הם הסיבה, אלא גם בעיקר בריאותית, כאשר סטרואידים גורמים לחלק מהמערכות בגוף להתאמץ עוד יותר. שוב, כאשר לא משולבים חומרים המקשים על הכבד, צריכת האלכוהול לא חייבת להיות מנוטרלת לגמרי.

מה שכן, בכלל כעצה לאורח חיים בריא, לא טוב להגזים עם אלכוהול וגם אם מדובר בתדירות נמוכה של אחת להרבה זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית