עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתור מתאמן
לתבוע אתה תמיד יכול, ממה שקראתי הסיכוי שתזכה הוא רק אם נפגעת כתוצאה מכשל בציוד.אז אתה טועה,
כשאתה נפצע בעסק כלשהו, בין אם הפלת משקולת על הרגל ובין אם קיבלת מוט לראש או סתם נפלת על השולחן של הקבלה,
יש לך ועוד איך עילה לתבוע.
ואם העסק נורמלי אז יש לו גם ביטוח עסק שמגן עליו מפני תביעות אלו, הבעיה שתהיה לו השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים.
אני לא אומר שאתה טועה, אדון רגשי.אני מדבר לקיר......
השתתפות עצמית פחות נוראה מה שיעלה להם ביוקר זה שהפרמיה תשתנה לרעהאז אתה טועה,
כשאתה נפצע בעסק כלשהו, בין אם הפלת משקולת על הרגל ובין אם קיבלת מוט לראש או סתם נפלת על השולחן של הקבלה,
יש לך ועוד איך עילה לתבוע.
ואם העסק נורמלי אז יש לו גם ביטוח עסק שמגן עליו מפני תביעות אלו, הבעיה שתהיה לו השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים.
כשהמכון שלי יהיה בטיחותי מסביב לכל הדברים, אני אדאג לבטיחות שלי גם בעצמי.חביבי..
יש נהלים למקום, מסכים או לא זה בעיה שלך.. המכון שלך מחר בבוקר יכול להחליט שכולם מתאמנים עם חולצות ורודות של הלו קיטי ולך אין מה לעשות אם זה, לא טוב לך קח את הדברים ותעבור למקום אחר.
מעבר לזה שזה די לגיטימי לבקש שתשים נעליים ושתיקים לא יהיו בקרבת המשקולות (לאו דווקא בגלל גניבה), תגיד תודה שאתה לא אצלנו במכון הבעלים הוא אחד האנשים הכי גברים שיש אבל יש לו חוקים מאוד ברורים (אסור לדבר בטלפון בתוך המכון, רק במלתחות או באיזור הדלפק.
תאר לך מצב שאתה פותח לך עסק מחר ויש לך נהלים שלך, ובא לך איזה ילד שמחליט שוואלה אתה והנהלים שלך על הז** שלו כי הוא יודע יותר טוב..
תאפשר לו או שתעיף אותו?
קח את הדברים שלי ברוח טובה כן?
תזמין אותי לאימון,אף אחד לא יפריע לך..מה עושים עם היצורים האלו?
ויש את אלה שגם בחינם ישגעו אותך כי משעמם להם.."אתה צודק", "כן אחי" ותמשיך לעשות אותו הדבר. כמו שאני תמיד אומר המדריכים לא מקבלים מספיק כסף בשביל שישתלם להם להתעקש ולריב אז הם לרוב מוותרים בסוף.