הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכון מתחיל להציק עם נהלים

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
אותה רצפה בדיוק כמו אצלי בספייס

בתור מתאמן

אז אתה טועה,
כשאתה נפצע בעסק כלשהו, בין אם הפלת משקולת על הרגל ובין אם קיבלת מוט לראש או סתם נפלת על השולחן של הקבלה,
יש לך ועוד איך עילה לתבוע.
ואם העסק נורמלי אז יש לו גם ביטוח עסק שמגן עליו מפני תביעות אלו, הבעיה שתהיה לו השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים.

אז אתה טועה,
כשאתה נפצע בעסק כלשהו, בין אם הפלת משקולת על הרגל ובין אם קיבלת מוט לראש או סתם נפלת על השולחן של הקבלה,
ואם העסק נורמלי אז יש לו גם ביטוח עסק שמגן עליו מפני תביעות אלו, הבעיה שתהיה לו השתתפות עצמית של כמה אלפי שקלים.
לתבוע אתה תמיד יכול, ממה שקראתי הסיכוי שתזכה הוא רק אם נפגעת כתוצאה מכשל בציוד.

אז אתה טועה,
השתתפות עצמית פחות נוראה מה שיעלה להם ביוקר זה שהפרמיה תשתנה לרעה

חביבי..

יש נהלים למקום, מסכים או לא זה בעיה שלך.. המכון שלך מחר בבוקר יכול להחליט שכולם מתאמנים עם חולצות ורודות של הלו קיטי ולך אין מה לעשות אם זה, לא טוב לך קח את הדברים ותעבור למקום אחר.
מעבר לזה שזה די לגיטימי לבקש שתשים נעליים ושתיקים לא יהיו בקרבת המשקולות (לאו דווקא בגלל גניבה), תגיד תודה שאתה לא אצלנו במכון הבעלים הוא אחד האנשים הכי גברים שיש אבל יש לו חוקים מאוד ברורים (אסור לדבר בטלפון בתוך המכון, רק במלתחות או באיזור הדלפק.

תאר לך מצב שאתה פותח לך עסק מחר ויש לך נהלים שלך, ובא לך איזה ילד שמחליט שוואלה אתה והנהלים שלך על הז** שלו כי הוא יודע יותר טוב..
תאפשר לו או שתעיף אותו?

קח את הדברים שלי ברוח טובה כן?

• פותח/ת השרשור
חביבי..

יש נהלים למקום, מסכים או לא זה בעיה שלך.. המכון שלך מחר בבוקר יכול להחליט שכולם מתאמנים עם חולצות ורודות של הלו קיטי ולך אין מה לעשות אם זה, לא טוב לך קח את הדברים ותעבור למקום אחר.
מעבר לזה שזה די לגיטימי לבקש שתשים נעליים ושתיקים לא יהיו בקרבת המשקולות (לאו דווקא בגלל גניבה), תגיד תודה שאתה לא אצלנו במכון הבעלים הוא אחד האנשים הכי גברים שיש אבל יש לו חוקים מאוד ברורים (אסור לדבר בטלפון בתוך המכון, רק במלתחות או באיזור הדלפק.

תאר לך מצב שאתה פותח לך עסק מחר ויש לך נהלים שלך, ובא לך איזה ילד שמחליט שוואלה אתה והנהלים שלך על הז** שלו כי הוא יודע יותר טוב..
תאפשר לו או שתעיף אותו?

קח את הדברים שלי ברוח טובה כן?
כשהמכון שלי יהיה בטיחותי מסביב לכל הדברים, אני אדאג לבטיחות שלי גם בעצמי.
כשהמכון משתמש ברצפה שגרמה לי לפציעה בברך, ואני עוד שתקתי על זה, ואני רואה איך כל אחד שמבצע תרגילים על הרצפה הזו קורס בברכיים, ואפילו המאמנים במכון הזה מבצעים אימונים במכון אחר בגלל הרצפה הבעייתית - אני אתנהג איך שארצה עד שיסתיים לי המנוי\יתיאשו

אתה מפספס משהו אחד..
אתה במקום שלהם לא הם בשלך, הם לא משלמים לך לבוא ולהשתמש במשקולות שלהם ואם משהו לא נראה לך או נפצעת או כל דבר כזה או אחר אתה יכול להתלונן.. זה ששתקת זה בעיה שלך.

חוץ מזה שאני מוכן להתערב שחצי מהאנשים שנפצעו שם (שמשום מה גם שתקו) זה לא בגלל הרצפה. (מאמין לך שהיא לא אידאל אבל מפה ועד לנפצעו בגללה זאת הגזמה לדעתי)
בגדול אם אני הייתי בעל המכון שלך והיית מתנהג בניגוד לנהלים שלי.. היית בחוץ אחרי שעה..

היה לי בדיוק אותו דבר במכון שדומה למכון שלך. אני עזבתי אחרי שנתיים

"אתה צודק", "כן אחי" ותמשיך לעשות אותו הדבר. כמו שאני תמיד אומר המדריכים לא מקבלים מספיק כסף בשביל שישתלם להם להתעקש ולריב אז הם לרוב מוותרים בסוף.

"אתה צודק", "כן אחי" ותמשיך לעשות אותו הדבר. כמו שאני תמיד אומר המדריכים לא מקבלים מספיק כסף בשביל שישתלם להם להתעקש ולריב אז הם לרוב מוותרים בסוף.
ויש את אלה שגם בחינם ישגעו אותך כי משעמם להם..

תשגע אותם בחזרה. הם צריכים לסדר אחריך לא להפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית