הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל שלישי חיטוב

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך

Fire

משתמש פעיל
630
242
נק' מוניטין:
305
630
242
שלום לכם,

אני כרגע לפני תחילת סייקל חיטוב. זה יהיה הסייקל השלישי שלי.
לפני 7 חודשים סיימתי סייקל מאסה ויצאתי לPCT מסודר. זה האשכול לסייקל השני ייעוץ - מידע - סייקל שני: רשמים והתייעצות להמשך
סך הכל מאוד מרוצה מההתקדמות שהשגתי והצלחתי לשמור על חלק גדול ממנה.
אני מטבעי מרים כבד נוטה יותר לכיוון פאוורליפטינג למרות שלא התחרתי מעולם.

נתונים כרגע:
107 ק"ג
בערך 20 א.ש
תפריט נייטרלי שומר על המשקל הזה כבר כמה חודשים

מטרות לסייקל הקרוב:
ירידה מקסימלית בשומן לצד שמירת מאסת שריר רזה כמה שניתן.
מקווה לשמור על משקלי עבודה כמה שאפשר לפחות בבנץ' סקוואט ודדליפט
שואף לרדת לפחות אחוז שומן אחד כל שבוע
מתכוון להריץ סייקל ל-12 שבועות ולסיים על 10 אחוז שומן, אולי זה יהיה קשה אבל לשם אני מכוון

תכנון הסייקל יהיה:
12 שב' - טסט פרופ 150מג כל יומיים
10 שב' - טרן אצטט 100מג כל יומיים
10 שב' אחרונים - מאסטרון פרופ 150מג כל יומיים
ואולי ב5 שבועות אחרונים גם ויניסטרול 60 מג כל יום
פרגניל החל משבוע שני ועד סוף סייקל 500iu לשבוע מפוצל ל-2
PCT כמו בנעוץ סטנדרטי

הערה: טרן ומאסטרון ניסיון ראשוני שלי איתם

מבחינת תזונה ואימונים אני די מבין ומסודר (קראתי כאן בפורום הרבה ולמדתי) וגם ממה שכבר ביצעתי על עצמי, אז נשאיר את הנושא הזה כסגור

כמה שאלות:
1. האם המינונים בסדר?
2. האם משך זמן הסייקל בסדר? 12 שב' הבנתי די הרבה אבל אני מתחיל מאחוז שומן גבוה וזה ייקח זמן עד שארד טוב
3. האם תכנון החומרים נכון? אני מתלבט אם לשלב מאסטרון או לא. מקריאה כאן הבנתי שהוא טוב גם למי שלא חטוב ועל א.ש יחסית גבוה
4. כדאי לשלב קלן? אני מתכוון לרדת לדל פחימימה לקראת הסוף.
5. הציעו לי כמה חברות - וורטקס (בלי קוד זה מישראל), באלקן באמפולות (יש קוד) וזנקו בויאלים. ב2 הסייקלים הקודמים השתמשתי בבלו דראגון היה אחלה חבל שנסגר :(

יש לי תמונה של החומרים של זנקו קראתי שהם טובים בינתיים. מה אומרים?

חומרים.jpg

הטכניקה די טובה.
אחד ממנהלי פורום PL היה מתאמן באותו מכון איתי (לא אציין מי בינתיים)
עבדנו כמה פעמים יחד על טכניקה
העניין הוא שבשיא הסייקל השני כל מה שעניין אותי זה לבוא לשבור PRs וה-200 לנפח היה גריינד קשה. סט אחרון לא שברתי לדעתי אפילו בחזרה אחת הכל התפקשש אבל המשכתי בכל זאת. כיום הנפח הוא 180 יציב כבר כמה חודשים

בלו דראגון היה אחלה לא כאב לי באף זריקה. רק בפעמים הראשונות שהזרקתי לאתר מסויים אז הייתה תופעה של כאב "שריר בתול". כל שאר הזרקות נוחות. מאוד חשוב לי שהחומרים יהיו נוחים כי להזריק 2 או 3 זריקות כל יומיים זה עסק רציני.
ניסית טרן ומאסטרון של זנקו? אם כן מה הרשמים שלך?

אוקיי תודה. אני חושב שאריץ מאסטרון לכמה שבועות אחרונים. 8 שבועות זה לא קצת מידי? למרות שזה אסטר קצר. קראתי קצת בלוג שלך והבנתי שהרצת מאסטרון במאסה ל12 שבועות האם הואסקוליות והקשיחות היו לאורך כל הזמן או שלא?
ניסיתי טרן קצר לאחר שבועיים הזעות טפטפות אכן מדובר ב 100מג פר מיל , מסטרון לא מעניין אותי כי התוצאות באות רק מתחת ל 10% אז אני לא בכיוון בכלל ..
הרצתי מאסטרון במאסה וממש נהנתי. הוא מעין All Around Player אם נתן לתארו כך. אפשר לשלבו לכל מטרה, ממש כמו הטרן, רק עם ממש מעט תופעות לוואי ואפקט קטן
לפני כן היו לי ספקות לגבי כדאיותו במאסה, אבל לאחר התייעצות עם אנשים שניסו נתתי לזה צ'אנס - ואני לא מתחרט
יש בו הרבה תכונות חיוביות שכדאי לחפש, מלבד האפקט האנאבולי שהוא זעיר (ולא מעיב לרעה) - עזרה בשימור מאזן נוזלים תקין, הערלת רמות טסט חופשי בדם לצד הורדת SHBG, מתן מראה וסקולי וקשיח, בוסט אנדרוגני שנותן כוח וטירוף באימונים.
אכן חומר לבמה ...
המסטרון שברשותך הוא גם של זנקו ?

ניסיתי טרן קצר לאחר שבועיים הזעות טפטפות אכן מדובר ב 100מג פר מיל , מסטרון לא מעניין אותי כי התוצאות באות רק מתחת ל 10% אז אני לא בכיוון בכלל ..

אכן חומר לבמה ...
המסטרון שברשותך הוא גם של זנקו ?
אכן. לא איכזב. מצפה להשתמש בו בסייקל חיטוב גם

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים

חזרתי לעדכן. נסגרתי סופית על החומרים וכבר רכשתי טסט פרופ, טרן אצטט, וינסטרול כדורים, קלן. הכל של זנקו.
הדילר נתן לי מבאצ'ט חדש העיצוב יפה יותר ומפורט יותר בכיתוב בויאלים וקופסאות הכל בצבע ירוק

מתחיל את הסייקל בעוד שבוע מהיום.
התחלתי לשנות את הרכב התפריט: מוריד מעט פחמימה ומעלה חלבון. כך שאתחיל את הסייקל אהיה במצב טוב יותר במאזן הקלורי. בהמשך לפי ההתקדמות אוריד פחמימה יותר ואעלה חלבון פחות. שומן כנראה ללא שינוי בינתיים כ-1g לכל קילו ממשקל הגוף.

זנקו חומרים.jpg

קלן זנקו.jpg
אכן. לא איכזב. מצפה להשתמש בו בסייקל חיטוב גם
בינתיים לא רכשתי. גם קצת עניין של ממון הארנק חטוב יותר ממני חח
אולי יתאפשר ואשתמש ל-6-7 שבועות אחרונים בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אהלן,

עדכון קטן - שבוע שני בתוך הסייקל
החומרים ממש נוחים הזרקתי טסס+טרן באותו מזרק ונכנס חלק גם לא משאיר כאבים
בינתיים מרגיש עליה בחשק מיני, מצב רוח וכוח, למרות ההורדה ההדרגתית בקלוריות
מרגיש גם קצת יותר עירני
בינתיים לא מורגש איזה משהו מפחיד מהטרן (אולי בהמשך חח) מקווה שהכל ימשיך ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית