הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שם אני רוצה להתאמן

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מרגלים מהפורום השני מסרו לי מידע על המקום של דייב טייט בתוספת סרט, אז אמרתי לעצמי למה לא לחפש קצת וידאו על המקום של דוד ריפ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חחחחחחח מצלמים שם אנשים עושים פשיטות וכפיפות אני מת, אם ריפ היה יודע.

ב0:35 רואים מאחורה את הדבר האמיתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
על זה בדיוק חשבתי: כבלים במכון של ריפ? יש תוכניות אימון שהוא מסתיר מאיתנו?
חוצפה! ועוד לקחת כסף על הספר הזה, עם התרגילים הדפוקים האלה. מטיף לדבר אחד ועושה דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
על זה בדיוק חשבתי: כבלים במכון של ריפ? יש תוכניות אימון שהוא מסתיר מאיתנו?
חוצפה! ועוד לקחת כסף על הספר הזה, עם התרגילים הדפוקים האלה. מטיף לדבר אחד ועושה דבר אחר.
עזוב, מילא זה.
החבר הזה שלו בסירטון שעומד לידו, עם הגופיות הצמודות שהוא כל כך שונא והתנהגות ה"אחשלי" עם הכיפים.
ריפ הזה, נוכל זקן ורמאי.

הכבלים ומכונת פרפר זה עוד חלק מהגאוניות של ריפ, ברגע שמישהו מנסה להשתמש בהן הריצפה נפתחת למרתף סודי עם מכונות שעושות מהם חלב.

אני מת על האמריקאיים המזדקנים האלה מהדור שלו....בסביבות 1:55 גם נזכרתי בסיבה.
הגמגום רק מוסיף לו חן : )

הכבלים ומכונת פרפר זה עוד חלק מהגאוניות של ריפ, ברגע שמישהו מנסה להשתמש בהן הריצפה נפתחת למרתף סודי עם מכונות שעושות מהם חלב.

...
While the ideas of freedom and liberty are of great importance to me personally, my professional interest is in barbell training and functional human movement. The guys in this video do not train at my gym, they just stopped by for the interview. Sorry to have to disclaim this, but the bodybuilding-based exercise you see in the video is not representative of what actually happens here at WFAC/CFWF, and a person seeing this would have a hard time reconciling it with the material presented in our books, articles, and seminars.
We enjoyed having you guys here, but next time I’ll edit the video
.
Rip

גם אני קראתי את זה עכשיו בדיוק, אבל זאת הייתה בדיחה בכל מקרה. הנחתי שריפ כנראה לא היה מודע בדיוק לאיזה אילוסטרציות העורכים של הווידיאו הולכים להראות.

תשמעו הגעתי למסקנה הסופית...שהפורום הזה..כל כך מורעל על ריפטו..שזה פשוט מטורף.
שלא תיעלבו עליי..זה דבר טוב XD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית