הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט ודדליפט לביקורת

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
כן, בסקוואט מישהו מעיר לי שם.
מצטער שזה מלא, רציתי לחוך אבל התוכנה שלי מסרבת לשתף פעולה.
וכן, אני רואה שהשכמות שלי טיפה מכופפות בדלליפט, אבל זה בגלל הקיפוזיס שיש לי.. הגב שלי ככה בצורה הישרה שלו =/
ואני חושב שהפישוק בסקוואט לא רחב מספיק? 😣
סקוואט 85 ק"ג:

דדליפט 125 ק"ג:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הזויות צילום שבחרת גרועות מאוד

סקוואט - תשמור על המפרק של הידיים ישר.
המוט לא יושב איפה שהוא צריך לשבת + אין היפ דרייב = זה לא low bar squat
ואתה לא שובר מקביל, לפחות ממה שרואים

דד ליפט - הזוית צילום גרועה ועוד הצלם זז, ככה שקשה לי להגיד בוודאות דברים חוץ מזה שזה בולט מאוד שאתה לא מוציא את החזה החוצה, די בטוח גם שהסט אפ שלך לא טוב עם או בלי זה.

קרא שוב תספר ותראה סרטונים כי הדברים האלה הם אלמנטריים

• פותח/ת השרשור
בקשר לחזה מורם בדדליפט ומרפק ישר בסקוואט, אני באמת באמת מנסה להקפיד על זה כמה שיותר ומטעמי גמישות אני פשוט לא מסוגל להרים את החזה ואת המרפק יותר מזה.

באיזה זווית עדיף לצלם את הסקוואט והדדליפט? פעם קודמת צילמתי את הסקוואט בפרופיל ואמרו לי לעשות בזווית אחרת =/

וכן אני מודע לזה שאני לא שובר מקביל, לרוב אני מתייחס לכלוב בתור נקודה לדעת מתי אני שובר. אני אוריד את המחסומים עוד רמה ואעבוד על זה שוב.

אני אקרא גם את הפרק על הסקוואט שוב לראות מה באמת פספסתי =/

רציתי לדעת רק דבר אחד ספציפי, העירו לי שאני מתכופף יותר מדי בסווקאט, זה נכון?

למרות זווית הצילום שגרמה לי לשבור את הצוואר, אני אתן את ההערות שלי:
1. אכן, זה לא לואו באר.
2. אתה עולה על האצבעות. החלף נעליים לכאלו עם סוליה שטוחה.
3. אל תסובב את המצלמה; הזווית הרגילה היא הנכונה. אני צריך לסובב את הצוואר 90 מעלות שמאלה כדי את הסרטון והיות ואתה לא ג'נה ג'יימסון, אני לא אצפה שוב בסרטון שלך שצולם כך 😉.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית