עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל כזה לזוג אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיכול לעשות, לצערי זה כולל את ולאד שחזק בצורה פסיכית אבל לא אוהב את הצורה שמתאמן...
אולי נכון להיום,משקל כזה לזוג אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיכול לעשות, לצערי זה כולל את ולאד שחזק בצורה פסיכית אבל לא אוהב את הצורה שמתאמן...
*תיקון - נקי בלי רצועות נעילות וכו'. מאמין שאדי הול יכול גם בלי אבל מי יודע...
דיברתי על המצב בעולם כיום... הדדליפט הכי גבוה שעשו לאחרונה זה ג'ורג' לימן וליליבריג' סביב ה900+ פאונד. לפניהם ממה שאני זוכר היה אנדי בולטון (!) עם 420 לפני כשנה שנתיים. זה מעניין מאוד איך כל השיאים נשברים ודווקא ההדדליפט הולך אחורה. ולאד בשיאו משך 925 פאונד, כיום לא רואה איזה פאוורליפטר עושה את זה, אולי בני.
QUOTE]
QUOTE]
אני חושב שזה קשור בעיקר לרצועות/שרוולים שיש היום. ה"טכנולוגיה של הדברים האלה משתפרת. הרצועות נהיות חזקות יותר וטובות יותר וככה אנחנו רואים יותר שיאים נשברים. עד כמה שאני יודע גם סקוואט עם רצועות זה תחום יחסית חדש וזו עוד סיבה, אותו דבר לגבי שרולים.
לעומת זאת בדדליפט אין לך אביזרי עזר, הדדליפט הוא הרבה יותר תלוי כמה אתה חזק באמת ולא כמה אתה מוציא מהרצועות/כמה השרוולים עוזרים לך. אחרי זה גם אפשר להוסיף את את השיפוט שהוא קצת יותר "בעייתי" לשפוט ואפשר לראות סקוואטים גבוהים שעוברים כמו זה של דן בל.[/