הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
היי כולם, אשכול זה הוא המשך לאשכול שפתחתי לפני כמה זמן (ייעוץ - האם יש לי סיבה טובה לעשות בדיקה של רמות טסט? (פירוט בפנים)).

אז בסוף הצלחתי להשיג סוף סוף הפניה לבדיקות דם דרך אנדוקרינולוג אחרי מאבק עם רופאת משפחה מזלזלת והיום התוצאות הגיעו.

אני לא מומחה בתחום הזה אז אעריך את זה אם החברה המבינים בפורום הזה יוכלו להגיד לי אם התוצאות תקינות ומקובלות למישהו בגילי (18).

לא הבנתי למה בחלק של האסטרדיול לא נתנו ערכי תוצאה לעומת טווח הנורמה אז אם מישהו יוכל לעזור גם בחלק הזה, אודה לכם.

עריכה: עשיתי אימון משקולות בינוני יום לפני הבדיקה. האם הזה משפיע על התוצאות? ואם כן, עד כמה?

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• blood work.JPG
    blood work.JPG
    KB 18.7 · צפיות: 223
  • zinc.JPG
    zinc.JPG
    KB 6.3 · צפיות: 225
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כלל הבדיקות בנורמה

הLH הקצת גבוה מדי לא בעייתי?

ואם התאמנתי יום לפני הבדיקה זה משפיע על התוצאות? שמעתי שמתי שמרימים משקולות זה מעלה רמות טסטוסטרון אחר האימון אז יש מצב שהתוצאות לא מדויקות ולא מייצגות את המצב הרגיל?

הLH הקצת גבוה מדי לא בעייתי?

ואם התאמנתי יום לפני הבדיקה זה משפיע על התוצאות? שמעתי שמתי שמרימים משקולות זה מעלה רמות טסטוסטרון אחר האימון אז יש מצב שהתוצאות לא מדויקות ולא מייצגות את המצב הרגיל?
ה-LH גבוה מעט וזה זניח. כמובן שלא בעייתי
הרבה דברים עשויים להשפיע על התוצאות. אבל אימון לפני הבדיקה לא בהכרח. התוצאות שקיבלת סך הכל מסברות פנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית