הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
היי חברים עשיתי סייקל של טסט אנטט 500 שתי זריקטת בשבוע ודיאנבול למשך 10 שבועות זה תוצאת בדיקות דם שלי חודש וקצת אחרי הניקוי וחודשיים אחרי השפיץ האחרון

קבצים מצורפים

• 2016-05-25 07.58.35.png
    2016-05-25 07.58.35.png
    KB 47.8 · צפיות: 167
  • פותח/ת השרשור
בדקתי טסט פרי ועוד כמה דברים זה תוצאות חלקיות בינתיים נראה כאילו אני בהתאוששות ויכול לגשת לסייקל שני? או שעוד לא

בדקתי טסט פרי ועוד כמה דברים זה תוצאות חלקיות בינתיים נראה כאילו אני בהתאוששות ויכול לגשת לסייקל שני? או שעוד לא
המתן ליתר התוצאות.
מלבד תקינותן, האם אתה חווה עייפות/חולשה/ירידה בחשק מיני/ירידה במצב רוח או מצבי רוח משתנים? האם שמרת על מרבית משקלי העבודה ומשקל הגוף שצברת בסייקל?
בהנחה והכל תקין מכלל הבחינות, הייתי ממליץ להמתין עוד חודש לפחות ולראות אם הגוף ממשיך במגמת ההתאוששות והשמירה על ההישגים. במידה וכן, תוכל להתחיל סייקל נוסף במצב טוב בהחלט

• פותח/ת השרשור
מרגיש עייף והחרמנות מתחילה לחזור לעצמה אבל אני מרגיש עייף המשקלי עבודה ירדו ואין כוח כבר ירדתי גם מלא במישקל יכול להיות הנוזלים

מרגיש עייף והחרמנות מתחילה לחזור לעצמה אבל אני מרגיש עייף המשקלי עבודה ירדו ואין כוח כבר ירדתי גם מלא במישקל יכול להיות הנוזלים
קצת פרדוקסלי למול התוצאות
תראה איך אתה בעוד חודש
במידה ולא הדרדרת ויתר התוצאות תקינות - תוכל לעשות עוד סייקל
אבל בחייאת בנאדם, הפעם תלמד מכל כיוון איך לעשות אותו
אני לא אהיה שם כדי להגיד לך "נו, נו, נו" על הטעויות

• פותח/ת השרשור
2 זריקות של 5000 iu בהפרש של שבוע כל אחת .טמוקסיפן ופרווירון זה בכלל לא לפי הספר בגלל זה הדאגה שלי

2 זריקות של 5000 iu בהפרש של שבוע כל אחת .טמוקסיפן ופרווירון זה בכלל לא לפי הספר בגלל זה הדאגה שלי
יש לך מזל גדול אתה יודע? PCT עקום למדי.
כמו שדניאל אמר תלמד מטעויות לסייקל הבא.
פשוט אל תיכנס לסייקל לפני שאתה בטוח במה שאתה עושה.
תפתח אשכול פה עם כל הפירוט לכל מהלך כדי לקבל חוות דעת

תעשה בדיקות בעוד חודש במידה ואתה לא נכנס לסייקל כדי להיות בטוח לגמרי ... אתה עכשיו אחרי פיסיטי ? לוקח משהו ? ... כמה זמן כבר אחרי פיסיטי אם כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית