הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי אורך סייקל חיטוב + מינונים

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
בוקר טוב לכולם,
אז ככה מחר נגמר לו בדיוק חודש ראשון שלי בחיטוב, התחלתי שבועיים ראשונים וויני 60 מ"ג + טסט פרופ 500 שבועי.
לאחר שבוע בסייקל הוספתי גם פרווירון 50 מ"ג ביום.
לאחר שלוש שבועות בסייקל העלתי את הפרופ ל 600 שבועים נשארתי בוויני ופרווירון אותו דבר ובנוסף התחלתי לקחת עוד מסטרון 350 שבועי.
עכשיו לאחר חודש רציתי לדעת כמה זמן להמשיך עוד עם החומרים לדעתכם ? והאם כדי לעלות מינונים או להפך להפסיק עם משהו ? בכללי התכנון היה להפסיק עם הוויני לאחר 6 שבועות ואת הסייקל כולו לאחר 8 שבועות מאחר זה סייקל ראשון שלי, מה דעתכם ? והאם אפשר להמשיך את הסייקל 10 שבועות ?

תודה !!

עריכה :
התחלתי את הסייקל בשמקל 80.5 קילו על כ 11% נכון להיום אני עומד על 87 קילו וכ 12 % שומן. יש לי תמונות אבל כרגע מעדיף לא לעלות, בסוף הסייקל אשתף הכל 😃

בוקר טוב לכולם,
אז ככה מחר נגמר לו בדיוק חודש ראשון שלי בחיטוב, התחלתי שבועיים ראשונים וויני 60 מ"ג + טסט פרופ 500 שבועי.
לאחר שבוע בסייקל הוספתי גם פרווירון 50 מ"ג ביום.
לאחר שלוש שבועות בסייקל העלתי את הפרופ ל 600 שבועים נשארתי בוויני ופרווירון אותו דבר ובנוסף התחלתי לקחת עוד מסטרון 350 שבועי.
עכשיו לאחר חודש רציתי לדעת כמה זמן להמשיך עוד עם החומרים לדעתכם ? והאם כדי לעלות מינונים או להפך להפסיק עם משהו ? בכללי התכנון היה להפסיק עם הוויני לאחר 6 שבועות ואת הסייקל כולו לאחר 8 שבועות מאחר זה סייקל ראשון שלי, מה דעתכם ? והאם אפשר להמשיך את הסייקל 10 שבועות ?

תודה !!

עריכה :
התחלתי את הסייקל בשמקל 80.5 קילו על כ 11% נכון להיום אני עומד על 87 קילו וכ 12 % שומן. יש לי תמונות אבל כרגע מעדיף לא לעלות, בסוף הסייקל אשתף הכל 😃
לפני שאמשיך בכלל בתוכן המקצועי, משהו לא מסתדר לי: סייקל חיטוב אבל עלית מ-80.5 ל-87? איפה החיטוב פה?

• פותח/ת השרשור
אז זהו שהייתי נטרלי ולא בגרעון, עליתי בנוזלים דיי הרבה וקצת בשומן אבל זה בדיוק מה שחיפשתי

• פותח/ת השרשור
אוקיי, לא הבנתם אותי נכון כל כך אז אסביר את עצמי.
התחלתי את הסייקל חטוב, רציתי לעלות בשריר כמו שיותר נקי ודיי הצלחתי, אבל זה לא האישיו פה, מה שמעניין אותי יותר זה המשך הסייקל, אשמח לעזרה עם המינונים 😃

אני מצטרף לדניאל בנושא סוגיית סייקל החיטוב ...
( ו... @igal2012 , אני מצטער על החפירה )
איך אתה מסביר שחומרים " יבשים " כפי שכתבת :
1. פרופ
2. ויני
3. מסטרון
מצליחים לעלות אותך בנוזלים ?
בנוסף , עליה של כ 7 קג שריר נקי בסייקל כזה ובמשך זמן שציינת אפשרית ?
לי זה נשמע טוב מידי ...
תכנן את מטרותיך ותזונתך בהתאם ...
בעיקר להמשך הסייקל
שיהיה לך בהצלחה

העליה לא יכולה להיות כולה נקיה
גם חומרים "יבשים" סופחים נוזלים, ובהחלט טסט (לא משנה מה האסטר)
אתה במאזן קלורי חיובי וזו השורה התחתונה
אל תשנה את הרכב הסייקל למול ההודעה אחרונה שציינת את התרכובות

אוקיי תודה דניאל אשאר ככה 😃
ומבחינת אורך סייקל להמשיך 12 שבועות זה בסדר ?
הייתי ממליץ להשתדל לקצר אפילו ל10 בשל האסטרים הקצרים. באם תשיג את מטרותייך לאחר 10 שבועות סיים את הסייקל. בכל מקרה אל תאריך למעבר ל12 שבועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית