הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנאבר ופרופסיה

יש בעיה לקחת את שניהם יחד?
אנאבר של מדיטק מישהו ניתקל בזיוף?
הבעיה היא כי אנאבר סטרואיד DHT ופרופסיה מתנגשת עימו. תצטרך לבחור מה לקחת מבין השניים.
לגבי אנאבר מדיטק - המוצר לרוב קיבל תגובות טובות לאורך הזמן. עם זאת היה מקרה שבחורה צרכה את המוצר ועלתה בנוזלים במראה Bloat, מה שמעיד שלא היה אנאבר מלכתחילה שם. על פניו, אם הדילר שלך אמין ואתה סומך עליו, כנראה והמוצר יהיה Legit וטוב לשימוש.

יש כאן בחור שניסה אנאבר של זנקו, ואמר שהמוצר טוב והוא מרוצה
@jornoawat

אכן האנבר שהיה ברשותי הוא היה באמת אנבר לפי בדיקה של לאב מקס וגם לקחתי אותו סולו בידיעה שזה אנבר . לא היו תופעות לוואי של דיבול או צרבות כמו של וויני , אנבר זה חומר יחסית די יקר וכדאי לדעת ממי לרכוש . אני בהחלט ממליץ לעשות שימוש בו לא משנה איזה חברה אבל הכי חשוב כדאי לבדוק אם אכן זה אנבר מקורי

אנאבר הוא DHT מוחלש, אין בעיה לקחת אותו ביחד עם פרופסיה באופן כללי אבל מאחר ופרופסיה מונע המרה של טסט לDHT ואנאבר הוא DHT ביסודו אין שום יחסי גומלין בין השניים.
אם אתה דואג לגבי נשירת שיער אני יכול להגיד לך שרק אלה שממש אבל ממש רגישים לDHT יחוו אולי החמרה בנשירה, לרוב לא יקרה כי שוב הוא DHT מוחלש.
מה גם לקחת בערבון מוגבל את הדברים שלי כי כל בן אדם שונה וכל בן אדם יגיב אחרת לחומר\מינון.
רק תדאג להשיג אנאבר אמיתי 😃

יש בעיה לקחת את שניהם יחד?
אנאבר של מדיטק מישהו ניתקל בזיוף?
עונת החיטובים החלה, אה?
אשכול "מי סופר כבר כמה" בנושא אנאבר

מדיטק נחשבים טובים פה בארץ רוב הבילדרים מתעקשים לרכוש רק אותם. כנראה שיש סיבה. אבל שוב צריך להיות מקורב לצלחת. גם למדיטק יש זיופים. זה בא עם קוד שניתן לבדוק באתר שלהם אז תוודא שזה אכן מה שאתה מקבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית