ייעוץ אבקת חמאת בוטנים

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
יש חברות שמוכרות אבקה של חמאת בוטנים ואז מערבבים עם זה כף מים כדי שזה היה למריחה, זה יוצא עם 10-15% מכמות הקלוריות שיש בחמאת בוטנים רגילה והרבה יותר חלבון, משהו נסה דבר כזה פעם?

הנה תמונה של המוצר שאני רוצה לקנות אבל אני צריך חוות דעת-
PB2-C2.jpg

במנת הגשה יש 45 קלוריות, 5 גרם פחממה, 5 גרם חלבון, 1.5 גרם שומן ככה שזה יכול להתאים לתפריט שלי

טעים מאוד. אני ממש אוהב
אבל צריך לא להיות עצלן ולהכין

איזה מגניב, בחיים לא שמעתי על זה. זה יכול להיות טוב לשיבולת שועל, זה יתערבב עם המים של השיבולת.

מה הערכים ל 100 גרם?

לי אין בשלוף, אבל זה פשוט בוטן טחון. אז אמור להיות שקול ל100 גרם בוטנים

בערך 375 קלוריות, 12.5 גרם שומן, 41.5 חלבון ופחממה
מנת הגשה 12 גרם
אז זה ממש לא בוטנים נטו.. בוטנים הם מקור לשומן ובחמאת בוטנים יש לפחות 50-60 גרם שומן.

זה סוג של נטו, אם לא הוסיפו משהו.
פשוט הפחיתו את השומן, כמו באבקות הקקאו דל שומן.

זה סוג של נטו, אם לא הוסיפו משהו.
פשוט הפחיתו את השומן, כמו באבקות הקקאו דל שומן.
אז איפה היתרון פה?

כל הקטע בחמאת בוטנים שהיא מקור טוב לשומן איכותי, לא צורכים אותה בגלל הפחמימה/חלבון שבה, אלא בגלל השומן, החלבון זה רק בונוס. (לכן עדיף לצרוך חמאת בוטנים טבעית)

לא טענתי ליתרון, רק שהמוצר לא מתוסף.

זה בוטנים טחונים מופחתי שומן.
כשמפחיתים את השומן מבוטנים, המרקם משתנה ואי אפשר ליצור חמאת בוטנים כבר. לכן משווקים את זה כאבקה, שלשה מוסיפים מעט מים כדי להכין ממרח מזה. בתהליך מוסיפים סוכר ומלח לאבקה.
יש לזה טעם חזק של בוטנים, לא טעים כמו חמאת בוטנים, וכשמוסיפים לזה מים ומכינים ממרח זה מרגיש כמו משחה בטעם בוטנים. טעם די רע, בעיניי, ואני חולה על חמאת בוטנים.
מה שכן נחמד להשתמש בזה זה בשייקים ומתכונים. להוסיף מעט מהאבקה לשייק חלבון או דייסת שיבולת שועל זה נחמד.
בתור חמאת בוטנים זה לא ממש תחליף. אני נשאר עם סקיפי\חמאת בוטנים טבעית בינתיים.

אז איפה היתרון פה?

כל הקטע בחמאת בוטנים שהיא מקור טוב לשומן איכותי, לא צורכים אותה בגלל הפחמימה/חלבון שבה, אלא בגלל השומן, החלבון זה רק בונוס. (לכן עדיף לצרוך חמאת בוטנים טבעית)
מסכים, השומן הוא סיבה משמעותית למה אנחנו אוכלים חמאת בוטנים.
למרות שגם החלבון הוא לא זניח, בחמאת בוטנים טבעית יש 28 גרם חלבון אל מול 16 גרם פחמימות ל-100 גרם.

20160527_182937.jpg

מסכים, השומן הוא סיבה משמעותית למה אנחנו אוכלים חמאת בוטנים.
למרות שגם החלבון הוא לא זניח, בחמאת בוטנים טבעית יש 28 גרם חלבון אל מול 16 גרם פחמימות ל-100 גרם.

צפה בקובץ המצורף 34528

אין על החמאת בוטנים שלהם.. כל כך טעים שבא לך להתקשר למוקד לקוחות ולהוקיר תודה.

אין על החמאת בוטנים שלהם.. כל כך טעים שבא לך להתקשר למוקד לקוחות ולהוקיר תודה.
לגמרי, ברגע שאתה מתרגל לטעם הטבעי, סקיפי הופך ללא טעים בעליל.
אני אוכל אותה עם כף 🍽️🥹

אפשר להכליל את החלבון בחמאת בוטנים הטבעית בתפריט, כמו חלבון של חזה עוף וביצים?

יש גרין סטאר אפשר להכין לבד

Back
למעלה תחתית