הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני וזקפה

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
אהלן חברה .. מי שזוכר פוסט שלי לפני שלושה שבועות שהייתי בבית חולים וכו' (מאמין שדניאל זוכר) , אז כן זה אני .. סיימתי סייקל אחרי שבועיים מסיבות כאלו ואחרות . אני שבועיים לאחר הסייקל(פרופ) , מתחיל עכשיו pct לשבועיים של 50 כלומיד+טמוקסי.
זה לא העניין ..
אשכים עדיין מכווצים . פרגניל החל מהשבוע הראשון 500 בשבוע . כל החומרים של בלקן .
העניין הוא שאתמול הייתי באמצע אקט מיני ללא חשק ! ללא זקפה ! כלום !
זה מבאס אותי ובו זמנית מדאיג אותי .
עזרה ? יעוץ ? מישהו ??
@Daniel Barack @Trenhexzaur

על פי מיטב זכרוני מפוסטים שפורסמו בנושאים דומים :
1. אשכיך לא מכווצים , לא ניתן להבחין בעין ולא במישוש ובנוסף שבועיים על חומרים יחד עם פרגניל לא מפסיקים את הייצור של הטסט ולא גורמים לאטרופיה (הפקודה לא מגיעה מהציר עצמו ע'י משוב אלא ע'י הפרגניל עצמו)
2. שבועיים על טסט חיצוני אמנם משביתים את הציר אך ההתאוששות תגיע . @Tom כתב מספר פעמים שתגובת הליבידו בהתאוששות לעיתים מאחרת להגיע למרות שערכי ההורמונים הממשבים את הציר חוזרים לערכם הנורמאלי.
3. אל תשלול גם תגובה פסיכולוגית לנושא , הציפיה מאחד והפחד מציר מושבת מאידך לעיתים תגרום לנו לחוסר תפקוד.

בכל מקרה אני מאמין שתוך מספר ימים אתה תהיה בסדר .

בהצלחה

מצטרף לשנאמר מעלי
סיכוי נמוך שהבעיה היא כתוצאה משימוש כה קצר בחומרים
יכול להיות עניין פסיכולוגי כזה או אחר
בדוק אם העניין חוזר שוב

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשנאמר מעלי
סיכוי נמוך שהבעיה היא כתוצאה משימוש כה קצר בחומרים
יכול להיות עניין פסיכולוגי כזה או אחר
בדוק אם העניין חוזר שוב
על פי מיטב זכרוני מפוסטים שפורסמו בנושאים דומים :
1. אשכיך לא מכווצים , לא ניתן להבחין בעין ולא במישוש ובנוסף שבועיים על חומרים יחד עם פרגניל לא מפסיקים את הייצור של הטסט ולא גורמים לאטרופיה (הפקודה לא מגיעה מהציר עצמו ע'י משוב אלא ע'י הפרגניל עצמו)
2. שבועיים על טסט חיצוני אמנם משביתים את הציר אך ההתאוששות תגיע . @Tom כתב מספר פעמים שתגובת הליבידו בהתאוששות לעיתים מאחרת להגיע למרות שערכי ההורמונים הממשבים את הציר חוזרים לערכם הנורמאלי.
3. אל תשלול גם תגובה פסיכולוגית לנושא , הציפיה מאחד והפחד מציר מושבת מאידך לעיתים תגרום לנו לחוסר תפקוד.

בכל מקרה אני מאמין שתוך מספר ימים אתה תהיה בסדר .

בהצלחה
תודה רבה לכם !
יום ראשון (מחר) מתחיל pct , מקווה שיהיה בסדר .
מה אומרים על יוהימבין שעה לפני יחסים על מנת לתת אנרגיה + חשק מיני ? רק לבנתיים .. זה החומר היחיד שיש לי נגיש.

תודה רבה לכם !
יום ראשון (מחר) מתחיל pct , מקווה שיהיה בסדר .
מה אומרים על יוהימבין שעה לפני יחסים על מנת לתת אנרגיה + חשק מיני ? רק לבנתיים .. זה החומר היחיד שיש לי נגיש.
לא מוצא סיבה מיוחדת
נסה קפאין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית