הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל טרן וטסט

יוסי 81

משתמש מתחיל
102
18
נק' מוניטין:
25
102
18
אהלן רוצה לעשות סייקל נוסף של טרן בפעם הראשונה..אלך על חומרים קצרים כדי לשלוט בתופעות לוואי
התכנון הוא 600 טסט שבועי ו300 טרן ,זה בסדר ?
רוצה להריץ את זה ל6-8 שבועות,תקין?
האם צריך פיסיטי מיוחד או אגרסיבי יותר כאשר משתמשים בטרן..יש לי אפיסטן אפשר להוסיף?

אהלן רוצה לעשות סייקל נוסף של טרן בפעם הראשונה..אלך על חומרים קצרים כדי לשלוט בתופעות לוואי
האם צריך פיסיטי מיוחד או אגרסיבי יותר כאשר משתמשים בטרן..יש לי אפיסטן אפשר להוסיף?
מינונים סבבה לגמרי.
אני הייתי מריץ את הסייקל 9 שבועות.
פיסיטי רגיל לגמרי, נולבה וכלומיד.
פרגניל אל תשכח לקחת, 500iu בשבוע.
אפשר להוסיף אפיסטן, אני לא הייתי מוסיף, סתם מיותר. טסט וטרן סייקל סבבה לגמרי לא צריך חיזוקית.

מה מטרותייך לסייקל?
נתונים?
היסטוריית שימוש?

• פותח/ת השרשור
המטרה היא מסה נקייה
אני לא אוהב לעלות מלוכלך
עשיתי 2סייקלים של טסט פלוס אוראלי
פעם אחת ויני פעם שניה טורינבול

המטרה היא מסה נקייה
אני לא אוהב לעלות מלוכלך
עשיתי 2סייקלים של טסט פלוס אוראלי
פעם אחת ויני פעם שניה טורינבול
המינונים שציינת תקינים והגיוניים
אפשר להריץ את הסייקל ל-8 שבועות
שמור על תזונה נכונה וכך לא תעלה בשומן מיותר
לגבי אוראלי - אפשר בהחלט לבחור באוראלי יבש. אפליסטן תהיה דווקא בחירה אחרונה, בשל תכונותיו היחסית חלשות למול סופרדרול/מתיל סטנבולון/טורינבול
PCT סטנדרטי כמו בנעוץ שבפורום יספיק

תודה דניאל
מה היית ממליץ מבין כל חבורת באוראלים שרשמת ?
לאורך ניסיונך הקודם באוראלים מסוג מסויים, לא הייתי שולל לשלב סופרדרול.
ממליץ לך לקרוא על החומר פה בפורום - מדובר באוראלי חזק ואיכותי משיעור קומה גבוה בהחלט.
לדעתי, הרצה של 4 שבועות שלו במינון 30mg תביא ערך מוסף אדיר לסייקל מסוג זה. צבירת מאסה וכוח מהירה תתרחש ביתר שאת, ולאחר הפסקת השימוש בו הטרן (החזק אנדרוגנית) והטסט ימשיכו את מגמת ההתחזקות והעליה האיכותית במאסה.

אפשר להוסיף ויני ...במיוחד לקראת יולי אוגוסט ככב תיראה יותר מתוח בים !!
היה יכול להיות נחמד אבל הבחור רוצה מאסה נקייה. ויני במקרה זה לא ממש יעזור חוץ משיפור קל של המראה הוסקולארי. לדעתי ההמלצה לסופרדרול טובה כי מדובר בנגזרת DHT מאוד חזקה ויעילה. הרבה ליפטרים משתמשים באוראלי הזה לפני תחרויות. הוא נותן הרבה כוח אבל גם מאסה קשיחה ומראה מאוד מוצק על הדרך, וזה מה שבעצם הוא מחפש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית