עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולמה אתה בספק באיכות ?חח די אל תגיד לי שקנית פרימו של וורטקס
בתור אחד עם ניסיון רב בפרימו רפואי, הייתי שמח שתשתף את הפורום לגבי רשמים מהפרימו של וורטקס. מענייןולמה אתה בספק באיכות ?
בדקתי ממשתמשים והוא איכותי למדי
כי אני בטוח שבפרימו זה רק רפואי לא משנה מה החבר'ה אומרים אחי , אבל חברה כמו ורטקס הייתי שולל אפילו טסט אנטטולמה אתה בספק באיכות ?
בדקתי ממשתמשים והוא איכותי למדי
לצערי אתה לא מבסס את דבריך על עובדות .כי אני בטוח שבפרימו זה רק רפואי לא משנה מה החבר'ה אומרים אחי , אבל חברה כמו ורטקס הייתי שולל אפילו טסט אנטט
זה הסייקל השלישי שלי על פרימו רפואי , כולל הנוכחי !בתור אחד עם ניסיון רב בפרימו רפואי, הייתי שמח שתשתף את הפורום לגבי רשמים מהפרימו של וורטקס. מעניין
אני בטוח במליון אחוז במה שאני כותב , יש לי חברים שנתקלו עם ויאלים מדוללים אפילו של טסט ורטקס רוסי אורגינל . אבל אם אתה נעול על איכותם של משתמשים אז בהצלחה אחי ...לצערי אתה לא מבסס את דבריך על עובדות .
אם יש לך הוכחות אשמח לשמוע.
זה הסייקל השלישי שלי על פרימו רפואי , כולל הנוכחי !
עדיין נשאר לי אמפולות ואעבור להמשך הסייקל על ורטקס .
עדיין אין התרשמות על הפרימו שלהם...
אעדכן
@jornoawatאני משתמש בחומרים של וורטקס רוסי ( עם קוד ) ואני חייב לציין שאני חושב שהחומרים ברמה גבוה ועובדים עליי מעולה ( משתמש בפרופ + מסטרון). ובנוסף אליי מכיר עוד 3 אנשים שמשתמשים בחומרים שלהם ומרוצים.
אין בעיה של מינון או בהרגשת ההזרקה מדובר פה על פרימו , ופרימו מאוד מאוד יקר . לא סתם אמפולה של פרימו עולה כמו ויאל 1 של וורטקס וזה פאקינג אמפולה אחת של 1מיל . גם עם הפריצו של ורטקס זה פרימו אני לא הייתי לוקח תסיכון . פותח הפוסט אנחנו נשמח אם תעדכן אותנו לגבי הפרימו לפחות לגבי ההרגשה והכח ביחד לרפואי שלקחת אתה יודע הכי טוב כי יש לך המון נסיון לפי ההודעות שלך בפורום פה .אני משתמש בחומרים של וורטקס רוסי ( עם קוד ) ואני חייב לציין שאני חושב שהחומרים ברמה גבוה ועובדים עליי מעולה ( משתמש בפרופ + מסטרון). ובנוסף אליי מכיר עוד 3 אנשים שמשתמשים בחומרים שלהם ומרוצים.
חלילה לא טענתי שאתה מייצג או מישהו אחר . וגם אני לא אין לי שום צעד בעניין אנחנו פה נטו לתת חוו דעת כאלה ואחרים . בשביל זה הפורום נועד . אני ישמח לראות תגובות חיוביות לגבי הפרימו של וורטקס ואם כן אני אפילו יישתמש בפרימו שלהם@jornoawat
הנה בבקשה דוגמא חיובית , אחת מתוך כמה וכמה שראיתי בעיניים.
תסביר לי איך החומרים מדוללים ואו לא קיימים אם חברה שסיימו סייקל נראים נהדר ומרגישים נהדר.
אני לא אומר שכל הנוצץ זהב ואכן יש לבדוק וגם אז לעיתים אתה נופל .
אין לי עניין בשום חברה ואינני מייצג אף אחד , תוצאות הן המדד , כך היה וכך יהיה.
ובהצלחה לכולם
טרן של ורטקס גם יעלה בערך פי 2 מטסט לסוגיו. קצת מחשיד אחרי שאתה אומר את זה.בהמשך לדברי דניאל , פרימו של ורטקס עולה פי 2 מהטסט אנטט שלהם.
עדיין זה לא אומר כלום , אבל רק לחדד את דבריך לגבי המחירים.
1. יש מצב שהמחירים שאני רוכש את הפרימו נמוכים ממחיר השוק כי אני קונה באמת מיד ראשונה כמעט ללא רווח מהדילר , לא אסביר כרגע את ההקשרים זה לא רלוונטי.טרן של ורטקס גם יעלה בערך פי 2 מטסט לסוגיו. קצת מחשיד אחרי שאתה אומר את זה.
בכל מקרה נשאר רק לעקוב אחר מבחן התוצאה. לך, עם שימוש בפרימו רפואי, יהיה קל לדעת האם מדובר בחומר Legit או לא.