הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם VERTEX עדיין קיים בשוק?

דניאל אליהו

משתמש מתחיל
78
28
נק' מוניטין:
34
78
28
היי לכולם,

האם חברת VERTEX עדיין קיימת בשוק? - ראיתי פיידבאקים די טובים כאן בפורום, אבל היו מזמן..
איזה חברות הם באיכות דומה?
אני מחפש TEST וגם BOLDENON.. רצוי שני החומרים מאותו חברה.. הצעות לחברות טובות כמו VERTEX?

עוד שאלה,
יש לי קלומיד וגם נולודקס של פיור פלאטיניום, הם גם חרא?

• פותח/ת השרשור
כלומיד ונובלדקס יש רפואי בשוק, אין טעם לקנות אנדרגראונד.
תוכל לשתף תמונה בבקשה?
למה אתה מתכוון אנדרגראונד? הרי אין לי מרשם רפואי, בטח שאחפש בשוק השחור.

די מזעזע לשמוע כל כך ביקורת חריפה על פיור פלטיניום 😟

אחי, אני מכבד את החוקים של הפורום.

תמצא דילר טוב שמתעסק עם Vertex מקורי עם סיראלי לבדיקה.
בנוסף דילר טוב מתעסק עם חומרי PCT/שיקום רפואיים וגם תמצא אצלו טסט רפואי באמפולות.

*הבהרה - הכותב איננו דילר ואינו ממליץ על שימוש באנבולים. 🥸

יש וורטקס אבל יותר קשה למצוא בגלל המלחמה אז לא מביאים כמעט..נשאר די בודדים אבל לא חסר לך אחלה חברות בשוק מעבר לוורטקס

• פותח/ת השרשור
אחי, אני מכבד את החוקים של הפורום.

תמצא דילר טוב שמתעסק עם Vertex מקורי עם סיראלי לבדיקה.
בנוסף דילר טוב מתעסק עם חומרי PCT/שיקום רפואיים וגם תמצא אצלו טסט רפואי באמפולות.

*הבהרה - הכותב איננו דילר ואינו ממליץ על שימוש באנבולים. 🥸
בכלל לא התכוונתי שאתה תעבור על חוקי האתר

יש וורטקס אבל יותר קשה למצוא בגלל המלחמה אז לא מביאים כמעט..נשאר די בודדים אבל לא חסר לך אחלה חברות בשוק מעבר לוורטקס
בנוסף לחוסר, יש זיוף שמבושל בטורקיה
קשה מאד למצוא אמיתי

מישהו מכיר את החברה הזו? זה מגיע באמפולות.. יש לזה סריאלי לאימות.

קבצים מצורפים

• bbd6e2ea-6246-4b7c-9853-25a61d82b3bd.jpeg
    bbd6e2ea-6246-4b7c-9853-25a61d82b3bd.jpeg
    KB 287.2 · צפיות: 88
מנסיון אישי?

אם אני מתכוון להשתמש בחצי אמפול, כלומר 100מ"ג בכל זריקה.. איך אני אמור לשמור את החצי השני של האמפול? הרי זה מגיע באמפולות שביר. של 1מ"ל..
לא מניסיון אישי שלי...אלא מתגובות מאנשים שאני מכיר...אתה יכול להעביר את החומר מהאמפולה לויאל סטרילי ואז למשוך כמות שאתה צריך..מן הסתם שאמפולה אחרי ששברת לא תוכל לשמור

מנסיון אישי?

אם אני מתכוון להשתמש בחצי אמפול, כלומר 100מ"ג בכל זריקה.. איך אני אמור לשמור את החצי השני של האמפול? הרי זה מגיע באמפולות שביר. של 1מ"ל..
דרך אגב מישהוא יודע אם אפשר למשוך אמפולה למזרק להזריק חצי ותחצי השני לישמור במזרק לזריקה הבאה?
(כמובן גם להחליף מחט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית