הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי כושר עבור ימ"ס במג"ב.

*מלשבית

משתמש מתחיל
5
7
נק' מוניטין:
7
5
7
בכל מקום שקראתי על הימ"ס ראיתי שצריך כושר ברמה גבוהה . עכשיו השאלה שלי היא , מה ההגדרה לכושר , כלומר מה אני צריכה לעשות, איך אני יכולה להתכונן לגיבוש הזה..
אני חייבת להיות טובה בריצה או שאני חייבת גם להתאמן על משקולות.. בקיצור מה זה כושר?
אשמח אם תגיבו ותעזרו..

אין לי מושג מה זה מלש"ב אבל מבחני כושר שראיתי כללו בד"כ ריצה, פושאפס ומתח או וריאציה של טיפוס.
כמה זמן יש לך להתכונן?

• פותח/ת השרשור
בשבועיים האחרונים קצת הפסקתי בגלל עומס של בגרויות אבל לפני הייתי במכון והיה לי תוכנית אימונים מסודרת ל -רגליים ידיים חזה וכו. והייתי רצה פעם פעמיים בשבוע והולכת למכון 3 פעמיים כי לא יכולתי יותר..
עכשיו שיש לי זמן פנוי יותר כי סיימתי בצפר אני רוצה לחזור יותר לריצות..

אני התכוננתי לגיבוש בחיל הים עם אינטרווילים והגעתי להשגים די טובים בחודשיים, אני ממליץ לך לרוץ אינטרווילים ולעבוד על זחילות כי חבר שלי עשה גיבוש ימס לפני שנה בערך ולפי מה שהוא אמר לי הם זחלו קילומטרים (לא יודע אם זה דומה לנשים), בנוסף הגיבוש הוא אחרי הטירונות ושם יעבדו איתך על סיבולת שתכין אותך טוב לגיבוש

אין לי מושג מה זה מלש"ב אבל מבחני כושר שראיתי כללו בד"כ ריצה, פושאפס ומתח או וריאציה של טיפוס.
כמה זמן יש לך להתכונן?

מלש"ב = מועמד לשירות ביטחון.

בכל מקום שקראתי על הימ"ס ראיתי שצריך כושר ברמה גבוהה . עכשיו השאלה שלי היא , מה ההגדרה לכושר , כלומר מה אני צריכה לעשות, איך אני יכולה להתכונן לגיבוש הזה..
אני חייבת להיות טובה בריצה או שאני חייבת גם להתאמן על משקולות.. בקיצור מה זה כושר?
אשמח אם תגיבו ותעזרו..

מהניסיון שלי קבוצות כושר קרבי/ קרוספיט יעשו את העבודה הכי טוב.
תחפשי קבוצה להירשם אליה, הם יודעו בדיוק איך להכין אותך לדברים האלו.

• פותח/ת השרשור
בדקתי את זה והרבה אמרו שכן.. אבל יש ממש בודדות כי זה קשה..
ופאק איט אם הטייסת הראשונה מבין טייסים זכרים שהצליחה להשיג את מבוקשה.. למה שאני לא אצליח אם אני מורעלת לזה מגיל קטן?

ופאק איט אם הטייסת הראשונה מבין טייסים זכרים שהצליחה להשיג את מבוקשה.. למה שאני לא אצליח אם אני מורעלת לזה מגיל קטן?

זה כבר מעבר לקרב מגדרי, זה נחשב לאחד הגיבושים הכי קשים בצה"ל.
את צריכה לעבוד עם מאמן שכבר הכין אנשים לזה.

אם את מדברת על אליס מילר אז היא לא עברה את המיונים
אבל הרבה נשים בזכותה הצליחו להפוך לטייסות

• פותח/ת השרשור
אם את מדברת על אליס מילר אז היא לא עברה את המיונים
אבל הרבה נשים בזכותה הצליחו להפוך לטייסות

אני יודעת.. זה היה הפואנטה שלי שהיא כן הצליחה ובזכותה בנות הן טייסות גם אם האימונים קשים רצח .

אני יודעת.. זה היה הפואנטה שלי שהיא כן הצליחה ובזכותה בנות הן טייסות גם אם האימונים קשים רצח .

קחי בחשבון שגביוש ימ"ס הרבה הרבה הרבה יותר קשה מגיבוש טיס (מבחינה פיזית).
עשיתי כמה גיבושים קשים בחיי וממה שידוע לי גיבוש ימ"ס נחשה הכי קשה (או לפחות בטופ 3)

מלשבית, כעיקרון לא כזה פשוט להתאמן לגיבוש ימ"ס ספציפית בגלל ש4 חודשים לפני את תהיי בטירונות של מג"ב ולא יהיה לך יותר מדי זמן פנוי. בעיקרון בטירונות עובדים על כושר גופני, אבל לא ברמה מספקת לגיבוש (לפחות לדעתי),
מה שאת יכולה לעשות עכשיו מבחינתך זה כבר להתחיל לבנות בסיס חזק של כושר, ובטירונות לעבוד עליו בכל זמן פנוי שיהיה לך עד הגיבוש.
אני הגעתי עם בסיס ממש טוב לטירונות ולמזלי הרב נפלתי על מ"מ שהיה לוחם ימ"ס, ככה שהוא הבין אותי וממש בא לקראתי, מאמין שאם מגיעה מישהי לפלוגה של בנות עם מוטיבציה אמיתית להגיע רחוק, סביר להניח שיבואו לקראתה, כי כמעט ואין בנות שרוצות (או יכולות) להגיע לשם. שיהיה מלא בהצלחה

כמגבניק לשעבר, יצא לי להכיר מספר בנות שפיציות שהצליחו לסיים גיבוש ימס, הבעיה העיקרית היא מספר התקנים ביחידה עצמה.
לא בא לבאס אותך, אבל יש מספר תקנים מצומצם בימ"ס שמקבלים בנות, ובדרך כלל המקובנת יותר היא זו שמתקבלת, אבל בכל זאת זה שווה ניסיון
בהצלחה!

אם יש לך 4 חודשים, הייתי מחלק לחודשיים כוח בעיקר ואירובי בנפח/עצימות בינונית.
לאחר חודשיים לרדת ל2 אימוני כוח בשבוע בשביל לשמר ולהתחיל לעבוד בסגנון קרוספיט (לא הקרקס, אלא אימוניים מחזוריים).

אשכרה יש בימס לוחמות ? לא שמעתי על זה ... ואם כן הן לא נראה לי עושות את מה שהבנים עושים
שהייתי לוחם יצא לי לעשות איתם כמה פעילויות ... הם מטורפים

אני אישית הכרתי מספר בנות שסיימו את הגיבוש עם הבנים ועשו בדיוק אותו דבר ואני לא מדהר איתך על בנות מגודלות, בנות נורמליות שהן פשוט בכושר מאוד טוב

אני אישית הכרתי מספר בנות שסיימו את הגיבוש עם הבנים ועשו בדיוק אותו דבר ואני לא מדהר איתך על בנות מגודלות, בנות נורמליות שהן פשוט בכושר מאוד טוב
אולי עשו את אותו דבר בגיבוש, אבל בפעילות המבצעית שלהם אני לא מאמין שעושות אותו דבר... לא בקטע שובניסטי פשוט בנות לא אגרסיביות מספיק

אולי עשו את אותו דבר בגיבוש, אבל בפעילות המבצעית שלהם אני לא מאמין שעושות אותו דבר... לא בקטע שובניסטי פשוט בנות לא אגרסיביות מספיק
נכון, הן בדרך כלל לא יוצאות לפעילות ואם כן אז אתה יודע עושות מה שביכולתן (להתחפש לערביה וכו') בכל מקרה הן בעיקר עושות חיפוש על נשים כי לשוטר אסור לעשות חיפוש על אישה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית