הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח 20KG

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34

כמה שאלות.....

המתח בסדר נכון? (אני כרגע במסה פלוס קלורי.)
8 סטים של 5 עשיתי - 2 מתח רגיל 2 רחב 2 בנות + רגליים ישרות (כמה שאפשר..) 1 צמוד בנים 1 צמוד בנות

1. אפשרי לעשות יום לאחר מכן עליות כוח ללא משקל נכון? זה לא יפגע בהתאוששות או משהוא.. .?
2. מתי אוכל להוסיף עוד 4 KG ל- 24 קילו? יהיה נכון לעשות 8 סטים של 3 עליות ? ככה עד שאתחזק שוב ל5 עליות בכל סט?
3. הסטים והחזרות טובים למסה ? אני אמור להשתפר בזה דיי מהר לא ?
4. אם אני עושה את זה כל יומיים אז אני מסודר מבחינת גב נכון? כי עוד לא בניתי תוכנית אימונים בכלל... ככה שבנתיים זה רק מתח ופלאנץ שאני מנסה לעשות...
5. לקחתי הפסקות של 3 דקות בערך בין סט לסט ואפילו באחרונים לקחתי איזה 4-5 דק כשהיה לי ממש קשה ורציתי פול כח כדי שאצליח את הסטים... , its ok right?
6. יש הערכה לכמה קלוריות נשרפות באימון הזה?
מה אף אחד לא מבין בזה =\

1. למה שיהיה אפשר? יום אחרי בנץ' אתה עושה בנץ' אחר?
2. זה תלוי בכל התוכנית. לא מבודדים תרגיל אחד. קפיצה אתה יכול לנסות 8x3 ומן הסתם יקח לך זמן להעלות את כל הסטים בחזרה לחמישיות. בכל מקרה קפיצה של 4 קילו נראית לי מוגזמת מאד.
3. 8 סטים זה קצת מוגזם, ושוב - תלוי בכל התוכנית.
4.אז תבנה. לא מסדרים חלק גוף אחד בכל פעם.
5. כן.
6. הערכה גסה - 10 קלוריות לסט.

• פותח/ת השרשור
1. למה שיהיה אפשר? יום אחרי בנץ' אתה עושה בנץ' אחר?
2. זה תלוי בכל התוכנית. לא מבודדים תרגיל אחד. קפיצה אתה יכול לנסות 8x3 ומן הסתם יקח לך זמן להעלות את כל הסטים בחזרה לחמישיות. בכל מקרה קפיצה של 4 קילו נראית לי מוגזמת מאד.
3. 8 סטים זה קצת מוגזם, ושוב - תלוי בכל התוכנית.
4.אז תבנה. לא מסדרים חלק גוף אחד בכל פעם.
5. כן.
6. הערכה גסה - 10 קלוריות לסט.

קודם כל איזה מוזר זה לא התריע לי על זה אוקי אממ :

1. כי לא קשה לי אני עושה את זה יום יום ואני בסדר אם זה אז אני חשוב שאפשרי חח
2. אממ עשיתי את אותו הדבר שההיתי עם ווסט של 15 קילו וקפצתי ל 20 נראה לי שאפשרי שאני יעשה 8 סטים של 3 הפעם +24KG
3. 8 סטים - 2 מתח רגיל 2 רחב 2 בנות(עם רגליים בערך ישרות) כמו L , ו2 צמודים אחד רגיל אחד בנות
4. אני מנסה למצוא עוד תרגילים בנתים יש לי את המתח והמקבילים ואלסיט לבטן
5. ok
6. אה נחמד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית