תודה אחיאין בעיה שמח לעזור,אם יש לך שאלות מוזמן לשאול אותי תמיד
ותתפלא אחי כשאתה שוקל 60 וחצי קילו לוחץ 60 ל-5(עם עצירה) כשאתה על דל פחמימה ומשלב סטריט עם ליפטינג זה לא כזה קל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אחיאין בעיה שמח לעזור,אם יש לך שאלות מוזמן לשאול אותי תמיד
ותתפלא אחי כשאתה שוקל 60 וחצי קילו לוחץ 60 ל-5(עם עצירה) כשאתה על דל פחמימה ומשלב סטריט עם ליפטינג זה לא כזה קל
מה נפלת עליו?תודה אחי
זה סתם היה בצחוק בתוספת לזה שאני עייףמה נפלת עליו?
מה נפלת עליו?
הכל בצחוק אין ריבים פה:s85:זה סתם היה בצחוק בתוספת לזה שאני עייף
כשאתה שוקל 60 קילו, שום דבר לט כזה קלאין בעיה שמח לעזור,אם יש לך שאלות מוזמן לשאול אותי תמיד
חוץ ממך, כמובן.כשאתה שוקל 60 קילו, שום דבר לט כזה קל
כמובןחוץ ממך, כמובן.
חחח אני לא שחיף אני 60 קילו על 1.68 אבל עכשיו מסיים חיטובכשאתה שוקל 60 קילו, שום דבר לט כזה קל
60 על 168 זה שחיף, זה שטתה על אחוז שומן נמוך זה לא אומר כלוםחחח אני לא שחיף אני 60 קילו על 1.68 אבל עכשיו מסיים חיטוב
ואני חייב להיות לא שמן כי אני משלב סטריט ואי אפשר להצליח בסטריט כשאתה שמן(הלוואי שזה היה ככה)
מה אתה מגדיר שחיף?60 על 168 זה שחיף, זה שטתה על אחוז שומן נמוך זה לא אומר כלום
אחי אני צוחק, הכל טוב..מה אתה מגדיר שחיף?
וזה לא שלא הייתי שמח לשקול 80 קילו על 1.68 אבל אני אהיה שמן וזה כמעט בלתי אפשרי להשתפר בסטריט אבל אני לא חייב הסברים אחי אני אהיה איך שאני חושב שנכון לי,הייתי שמח אם היית נותן לי עצות או טיפים אבל לרשום שאני שחיף לא יתרום לי\לך בכלום
אוקיי חחח אבל שמעתי פה מכמה שאני שחיף שהם אפילו לא ראו אותיאחי אני צוחק, הכל טוב..
בן כמה אתה?אוקיי חחח אבל שמעתי פה מכמה שאני שחיף שהם אפילו לא ראו אותי
ואם כבר העלתי את הנושא של החיטוב... יש לי שאלה חחחח
חיטוב דל פחמימה(שאוכלים בו מספיק שומן וויטמינים) בגיל 15 יכול לפגוע בהתפתחות\גדילה\הורמונים....?
15בן כמה אתה?