עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לא ? כאילו אני מדבר שזוג ימים אני יעשה כבד 5 חזרות וזוג ימים אחר 8 חזרות ...אין שום טעם בחיטוב לעבוד פחות כבד ויותר חזרות.
קודם כל AB זה לא משהו שאני ממליץ עליו בחיטוב, העדיפות תהיה להרים כמה שיותר כבד ולהתיש את עצמך כמה שפחות.למה לא ? כאילו אני מדבר שזוג ימים אני יעשה כבד 5 חזרות וזוג ימים אחר 8 חזרות ...
שלחתי אותך בעבר לתשובות שנתתי בנושא.וגם איך לבנות AB טובה ?
טוב צודק אני לדעתי ילך על הFBW שהיה לי מקודם שזה היה סוג של שילוב ... אבל בגלל הפציעה שלי בגב תחתון לא עשיתי סקוואט כבר שבוע ולא רואה את עצמי עושה בזמן הקרוב .... מה לעשות במקרה כזה ? פשוט לא לעשות שום דבר שמכאיב ?קודם כל AB זה לא משהו שאני ממליץ עליו בחיטוב, העדיפות תהיה להרים כמה שיותר כבד ולהתיש את עצמך כמה שפחות.
יש מגוון תוכניות נהדרות בשביל זה, דווקא כאן תוכנית כוח עם תוספת קטנה של תרגילי עזר כן יכולה להיות עדיפה מכיוון שאתה במילא לא בונה מסת שריר בגירעון קלורי אלא משמר.
גם FBW סטנדרטית תעזור.
שלחתי אותך בעבר לתשובות שנתתי בנושא.
מבססים אותה על תרגילי הבסיס כתרגילים ראשיים (סקוואט,בנץ',דדליפט,פרס) ובעצימות גבוהה דהיינו 3x5.
תרגילי עזר יבואו אח"כ בצורת 2x10 / 3x8 וכו'.
16 סטים שבועיים לשריר גדול, לא יותר מ 6-9 סטים שבועיים לשריר קטן.
כמובן שזה לא תקף בחיטוב.
מעבר לזה, יש לך את הפורטל ואתה מוזמן לקרוא שם מאמרים וללמוד לבד כי אף אחד לא יאכיל אותך כאן בכפית.
מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"
בעיקרון אם אני רואה שאני יורד במשקלי עבודה אני יורד בשריר ?בחיטוב פשוט תוריד נפח זנ הכל אם אתה במתכונת של פיצולים תוריד תרגיל/פיצול
אם אתה בתכנית כוח או fbw לעבור לab תהיה טעות חמורה שתעלה לך כנראה במסת שריר ותסכן אותך בפציעה או דלקת.
התכנית fbw נראית סבירה ראיתי טובות יותר חוץ מזה שאין לי מושג מזה face pulls אני מקווה שזה תרגיל כתפיים מסוים. והתאומים סופר מיותר.
אימון fbw חמוד יהיה
סקוואט כבד
בנץ כבד
מתח כבד
הרחקה לצדדים
ידיים מעט סטים
אימון אחרי
סקוואט כבד
פרס כבד
חתירה
פרפר
ידיים מעט סטים
ככל הנראה שכן.בעיקרון אם אני רואה שאני יורד במשקלי עבודה אני יורד בשריר ?