הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB בחיטוב

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
אז ככה אני מתחיל חיטוב ורוצה לעשות AB שמתחלק לפעם אחת כבד ופעם אחת פחות כבד יותר חזרות , איך אפשר לבנות AB טובה ? כמה סטים מכל שריר (חזה,גב,רגליים וכו) ? תודה !

למה לא ? כאילו אני מדבר שזוג ימים אני יעשה כבד 5 חזרות וזוג ימים אחר 8 חזרות ...
קודם כל AB זה לא משהו שאני ממליץ עליו בחיטוב, העדיפות תהיה להרים כמה שיותר כבד ולהתיש את עצמך כמה שפחות.
יש מגוון תוכניות נהדרות בשביל זה, דווקא כאן תוכנית כוח עם תוספת קטנה של תרגילי עזר כן יכולה להיות עדיפה מכיוון שאתה במילא לא בונה מסת שריר בגירעון קלורי אלא משמר.
גם FBW סטנדרטית תעזור.

וגם איך לבנות AB טובה ?
שלחתי אותך בעבר לתשובות שנתתי בנושא.
מבססים אותה על תרגילי הבסיס כתרגילים ראשיים (סקוואט,בנץ',דדליפט,פרס) ובעצימות גבוהה דהיינו 3x5.
תרגילי עזר יבואו אח"כ בצורת 2x10 / 3x8 וכו'.
16 סטים שבועיים לשריר גדול, לא יותר מ 6-9 סטים שבועיים לשריר קטן.
כמובן שזה לא תקף בחיטוב.

מעבר לזה, יש לך את הפורטל ואתה מוזמן לקרוא שם מאמרים וללמוד לבד כי אף אחד לא יאכיל אותך כאן בכפית.

מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"

• פותח/ת השרשור
קודם כל AB זה לא משהו שאני ממליץ עליו בחיטוב, העדיפות תהיה להרים כמה שיותר כבד ולהתיש את עצמך כמה שפחות.
יש מגוון תוכניות נהדרות בשביל זה, דווקא כאן תוכנית כוח עם תוספת קטנה של תרגילי עזר כן יכולה להיות עדיפה מכיוון שאתה במילא לא בונה מסת שריר בגירעון קלורי אלא משמר.
גם FBW סטנדרטית תעזור.

שלחתי אותך בעבר לתשובות שנתתי בנושא.
מבססים אותה על תרגילי הבסיס כתרגילים ראשיים (סקוואט,בנץ',דדליפט,פרס) ובעצימות גבוהה דהיינו 3x5.
תרגילי עזר יבואו אח"כ בצורת 2x10 / 3x8 וכו'.
16 סטים שבועיים לשריר גדול, לא יותר מ 6-9 סטים שבועיים לשריר קטן.
כמובן שזה לא תקף בחיטוב.

מעבר לזה, יש לך את הפורטל ואתה מוזמן לקרוא שם מאמרים וללמוד לבד כי אף אחד לא יאכיל אותך כאן בכפית.

מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"
טוב צודק אני לדעתי ילך על הFBW שהיה לי מקודם שזה היה סוג של שילוב ... אבל בגלל הפציעה שלי בגב תחתון לא עשיתי סקוואט כבר שבוע ולא רואה את עצמי עושה בזמן הקרוב .... מה לעשות במקרה כזה ? פשוט לא לעשות שום דבר שמכאיב ?
איך התוכנית הזאת ?
סקוואט 5X3
באנצ' 5X4
מתח 3X8
Face Pulls 3X8
ידיים
תאומים

בחיטוב פשוט תוריד נפח זנ הכל אם אתה במתכונת של פיצולים תוריד תרגיל/פיצול

אם אתה בתכנית כוח או fbw לעבור לab תהיה טעות חמורה שתעלה לך כנראה במסת שריר ותסכן אותך בפציעה או דלקת.

התכנית fbw נראית סבירה ראיתי טובות יותר חוץ מזה שאין לי מושג מזה face pulls אני מקווה שזה תרגיל כתפיים מסוים. והתאומים סופר מיותר.

אימון fbw חמוד יהיה
סקוואט כבד
בנץ כבד
מתח כבד
הרחקה לצדדים
ידיים מעט סטים

אימון אחרי
סקוואט כבד
פרס כבד
חתירה
פרפר
ידיים מעט סטים

• פותח/ת השרשור
בחיטוב פשוט תוריד נפח זנ הכל אם אתה במתכונת של פיצולים תוריד תרגיל/פיצול

אם אתה בתכנית כוח או fbw לעבור לab תהיה טעות חמורה שתעלה לך כנראה במסת שריר ותסכן אותך בפציעה או דלקת.

התכנית fbw נראית סבירה ראיתי טובות יותר חוץ מזה שאין לי מושג מזה face pulls אני מקווה שזה תרגיל כתפיים מסוים. והתאומים סופר מיותר.

אימון fbw חמוד יהיה
סקוואט כבד
בנץ כבד
מתח כבד
הרחקה לצדדים
ידיים מעט סטים

אימון אחרי
סקוואט כבד
פרס כבד
חתירה
פרפר
ידיים מעט סטים
בעיקרון אם אני רואה שאני יורד במשקלי עבודה אני יורד בשריר ?

בעיקרון אם אני רואה שאני יורד במשקלי עבודה אני יורד בשריר ?
ככל הנראה שכן.
אם ירדת מעט זה לא נורא זה יכול להיות בגלל החוסר אנרגיה של החיטוב אבל אם ירדת לדוגמא 10% במשקל בבנץ אז ככל הנראה איבדת כוח כתוצאה מאיבוד מסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית