הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיוס, בדיקות מסוימות בשילוב קלן

Bolvaris

משתמש מתחיל
220
121
נק' מוניטין:
264
220
121
אהלן חברים,
יש מצב שמתגייס לשירות ביטחון מסוים, לשם כך אני צריך לבצע בשבוע הקרוב בדיקות דם,שתן,א.ק.ג ובדיקה אצל רופא,
אני השבוע בדיוק התחלתי את הסייקל קלן, רצוי לציין שאני על תזונה קטוגנית (20ג פחמימה), נוסף לכך מתסף ב- טאורין,קפאין ומגנזיום.

מציין כי ביצעתי חיפוש וראיתי תשובות מסוימות אך זה היה מלפני די הרבה זמן, ובנוסף יש פה עוד כמה בדיקות שלא היתה תשובה עליהם ולכן שאלתי היא,
האם יש צורך בהפסקת הסייקל, כלומר האם בבדיקות אלו יכולים לראות משהו חריג?

מודה לכם מאוד מראש על תשובתכם ושיהיה לכם יום מקסים.

ישאלו אותך אם צרכת סמים,או תרופות ללא מרשם.
אחכ יעשו בירור וישאלו מתי,כמה,למה ועם מי

לדעתי אין לך מה לדאוג אחי, עברתי פוליגרף פעמיים והשתמשתי בקלן וחומרים פשוט בשבילי בראש זה לא נחשב סמים, זה הכל תלוי במחשבה שלך וכמה אתה חושב על זה במהלך הבדיקה.
תקשיב אין לך מה להיות לחוץ כי הלחץ זה מה שיכשיל אותך בפוליגרף (שוב פעם עשיתי פעמיים), פשוט תכניס לעצמך טוב טוב לראש שזה לא סמים אלא סה"כ תרופה ללא מרשם ( אותי לא שאלו בבדיקה אם צרכתי תרופות ללא מרשם).
בהצלחה, ומקסימום אתה יכול להשתמש לפני ברגיעון זה יעשה לך רק טוב ( שוב פעם מנסיון )

אני עברתי מיונים לאחד המקומות,היו שאלות ממוחשבות,בכמה מהן שאלו בכל מיני צורות האם צרכתי סמים,באחת שאלו האם צרכתי תרופות ללא מרשם.
סביר להניח שלא ישאלו על התרופות בפוליגרף,אבל אם אתה תשקר זו כבר בעיה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית