הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסיים סייקל ראשון (חיטוב) מה עכשיו? אשמח לדעות של כולכם.

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
שלום לכולם
מסיים את הזריקה האחרונה ( טסט אנתת) השבוע
הסייקל ארך 12 שבועות כלל בהתחלה גם וינסטרול ושבועיים של T 3 וקלן
במהלך הסייקל שמרתי על תפריט דל מאוד בפחמימה לסירוגין PSMF
ירדתי כ 5 אחוזי שומן שמרתי על המסת שריר ובגדול אני דיי מרוצה מהתוצאות
הבנתי שבמהלך הPCT שיתחיל כ 10 ימים לאחר הזריקה האחרונה
צריך לאכול ולהתאמן בצורה זהירה על מנת לשמור על התוצאות שעבדתי כל כך קשה עבורם

שוקל כרגע 96 התחלתי 103

עד עכשיו אכלתי כ 250 גרם חלבון עד 50 גרם פחמימה ( ממוצרי חלב וירקות בלבד) ועד כ 50 גרם שומן (PSMF אפילו הרבה פחות)
דאגתי לגרעון של לפחות 1000 קלוריות ביום.
השאלה שלי מה עושים עכשיו?
הכוח להתאמן כמו שהתאמנתי בטח יגמר לי ( לא מאמין שאמשיך לדחוק 130 חזה עליון בלי החומרים בתפריט כזה)
מה עושים מעכשיו?
לעלות פחמימה להוריד חלבון? איך להתאמן בגדול? אשמח לטיפים שלכם כי אני ממש לא רוצה להרוס את מה שהשגתי
תודה

1. PCT יתחיל כ-20 ימים לאחר הזריקה האחרונה.
בלי קשר - האם לקחת פרגניל במהלך הסייקל? אם כן - כמה ומתי?

2. מרגע זה ועל גבי 10 ימם, העלה לאט לאט קלוריות (בעיקר פחמימה ומעט שומן) עד למאזן נייטרלי. לאחר שתגיע אליו, שמור עליו עד שתחליט באם אתה מעוניין להמשיך למאסה. כמות החלבון אמנם גבוהה, אך סבירה לאחר סייקל.

3. לגבי אימונים - השתדל להיצמד לתוכנית שבה אתה התאמנת עד כה, בדגש על הורדת נפח בתרגילים משלימים, תוך שמירה על משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. בעת הצורך, הורד את מספר החזרות בתרגילים המורכבים, כדי לשמור על משקלי העבודה בשיא.

• פותח/ת השרשור
1. PCT יתחיל כ-20 ימים לאחר הזריקה האחרונה.
בלי קשר - האם לקחת פרגניל במהלך הסייקל? אם כן - כמה ומתי?

2. מרגע זה ועל גבי 10 ימם, העלה לאט לאט קלוריות (בעיקר פחמימה ומעט שומן) עד למאזן נייטרלי. לאחר שתגיע אליו, שמור עליו עד שתחליט באם אתה מעוניין להמשיך למאסה. כמות החלבון אמנם גבוהה, אך סבירה לאחר סייקל.

3. לגבי אימונים - השתדל להיצמד לתוכנית שבה אתה התאמנת עד כה, בדגש על הורדת נפח בתרגילים משלימים, תוך שמירה על משקלי עבודה בתרגילים המורכבים. בעת הצורך, הורד את מספר החזרות בתרגילים המורכבים, כדי לשמור על משקלי העבודה בשיא.

1. לא לקחתי במהלך הסייקל פרגניל אקח ב PCT
2. הכוונה שלך שמהיום לחזור לנטרלי לאט לאט?
אני לא אעלה במשקל? המטרה שלי להמשיך חיטוב גם אם עדין יותר עדיין לרדת במשקל
אי אפשר להשאר בגרעון של 800 בערך ופשוט להוריד חלבון ולהעלות פחמימה?

שאלה אחרונה האם יש עליי עוד נוזלים בגלל הסייקל שאמורים לרדת? משמע האם אחרי הזריקה האחרונה יש צפי לירידת נוזלים?

תודה על העזרה המהירה!

1. לא לקחתי במהלך הסייקל פרגניל אקח ב PCT
2. הכוונה שלך שמהיום לחזור לנטרלי לאט לאט?
אני לא אעלה במשקל? המטרה שלי להמשיך חיטוב גם אם עדין יותר עדיין לרדת במשקל
אי אפשר להשאר בגרעון של 800 בערך ופשוט להוריד חלבון ולהעלות פחמימה?

שאלה אחרונה האם יש עליי עוד נוזלים בגלל הסייקל שאמורים לרדת? משמע האם אחרי הזריקה האחרונה יש צפי לירידת נוזלים?

תודה על העזרה המהירה!
1. טעות חמורה. פרגניל חייבים לקחת במהלך הסייקל ועד שבוע לפני תחילת PCT. אל תיקח פרניל ב-PCT. מי שאמר לך לעשות כך הטעה אותך. כדי למזער נזקים, קח פרגניל במינון של 1500iu כל יומיים - כ6 פעמים סה"כ. לאחר תסיים עם הפרגניל המתן שבוע ואז התחל PCT.
2. נכון.
3. לגבי נוזלים - ירדו לאט עם הזמן. כמה בדיוק לא ניתן לדעת

• פותח/ת השרשור
1. טעות חמורה. פרגניל חייבים לקחת במהלך הסייקל ועד שבוע לפני תחילת PCT. אל תיקח פרניל ב-PCT. מי שאמר לך לעשות כך הטעה אותך. כדי למזער נזקים, קח פרגניל במינון של 1500iu כל יומיים - כ6 פעמים סה"כ. לאחר תסיים עם הפרגניל המתן שבוע ואז התחל PCT.
2. נכון.
3. לגבי נוזלים - ירדו לאט עם הזמן. כמה בדיוק לא ניתן לדעת

דניאל סליחה על החפירה אבל אשמח להבהרה קלה
אין דרך להיות בגרעון בזמן ה PCT? אני רוצה להמשיך את תהליך הירידה
ולא לעלות בחזרה

דניאל סליחה על החפירה אבל אשמח להבהרה קלה
אין דרך להיות בגרעון בזמן ה PCT? אני רוצה להמשיך את תהליך הירידה
ולא לעלות בחזרה
לבחור להיות בגרעון קלורי לאחר הסייקל ולא להגיע למאזן נייטרלי, לפחות, הוא מעשה מעט לא לכם ואידיאלי. הסיבה העיקרית היא הסביבה בה נמצא הגוף לאחר סייקל, וזו סביבה שמצריכה מאזן קלורי הולם בכדי לשמר את ההישגים שהושגו בסייקל. בכך הפוטנציאל לאיבוד שריר יקטן משמעותית, בזמן שאם תבחר להישאר בגרעון לא מן הנמנע שתפרק שריר כמו מתאמן טבעי ואולי אף בשיעור גבוה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית